Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zeptej se nevěsty. Mě osobně by vůbec nevadily. Jsou moc hezké.
Me prijdou vhodne. Ramena mate zahalená. A ze se bliskaji? To by tedy me jako neveste nevadilo.
doladit detaily at to zase neni moc a uzijte si svatbu
![]()
@KSŠO moc děkuji, má být chladno, tak planuji vzit přes ně jednobarvený šál, asi růžový, tak to zmírní. Byla jsem z nich natěšená, nevěsta je viděla a nemá s nimi problém, mám je od ní schválené. Ale teď jsem hodně nervozní, abych neudělala fopa, že se blýskají abych nestrhávala pozornost šatama a někdo z hostů to třeba neřešil..
Vhodné délkou a zakrytými rameny jsou, ale zbytečně ti přidávají léta. To by si nevzala ani moje mamka a to je ročník 69. Ani na té modelce nejsou lichotivé.
Mě nepřijdou, že by ji dělali starší. Mě se líbí a to mám úplně jiný styl. Já bych si je vzala
Nevěsta souhlasí. Jsou hezké. Cítíš se v nich nejspíš dobře, když sis je vybrala. Směle do toho!
Užij si to…a vždycky se najde nějaký brbla a kritik, tomu se nevyhneš, to prostě na svatbách bývá. A vsadím se, že se bude mluvit o něčem jiném než jsou tvé šaty
. Dej nám sem pak vědět, jaká byla svatba.
@Malineka píše:
Vhodné délkou a zakrytými rameny jsou, ale zbytečně ti přidávají léta. To by si nevzala ani moje mamka a to je ročník 69. Ani na té modelce nejsou lichotivé.
No, já jsem o rok starší než tvoje maminka a klidně bych si je vzala. Vůbec mi nepřijde, že by se nehodil na svatbu do kostela a jsou naprosto vhodné pro ženu nad 30. Nechápu, čím by měly „postaršovat“.
Jsou vkusné, decentní, elegantní a přitom velmi ženské.
Kabelku určitě psaníčko, nejlépe v barvě šatů nebo šálu nebo bot.
Za mě dobrá volba!
Libi se mi, jsou vkusne a povazuju je za vhodne prilezitosti.
Me osobne se nelibi, nevim jak popsat proc presne, pusobi na me divne strihove, ale jinak obecně souhlasim s tim, ze vhodne jsou.
Jsou v pohodě, jestli se líbí i nevěstě a cítíš se v tom dobře, tak víc neřeš ![]()
Jsou pěkný a na církevní svatbu vhodný. Jen bych pořešila boty. Jestli má být chladno, tak asi budeš mít punčochy? A to se do sandálků nehodí. A nad tím šálem bych taky pouvažovala. Tím ty šaty zabiješ, protože nejzajímavější jsou na nich právě ty rukávy. To je nevýhoda pozdních svateb, no. Že je chladno.
Presne, jiny boty. Silonky to na spolecenskou udalost chce, takze nejaky telovy lodicky s plnou spickou.
Saty ti nevesta odsouhlasila, citis se v nich dobre, jsou dostatecne dlouhe a zakryvaji ramena. Mej strizlive sperky a myslim, ze to bude pekny.
Maminky prosím o radu. Mám vybrané šaty a budu svědkyně na církevní svatbě, konat se bude venku v parku. Jsou ale s flitry a já se nyní dočetla, že blýskavé jsou pro svědkyni nevhodné. Mám rychle kouknout po jiných?
Příspěvek upraven 24.08.21 v 07:18