Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já kdysi dostala k svátku taky báseň, ovšem bez zmínek o ex… Jako asi bych i věřila tomu, že to myslel dobře, akorát se mu to moc nepovedlo…
No, nedovedu si to moc představit. Já mám u mužů ráda, aby byli inteligentní a to ve všech směrech. A tohle mi nepřijde zrovna chytré.
Navíc nejsem teda úplně sentimentální typ a toto bych neocenila, ani kdyby to bylo krásné a vhodné. A od partnera očelávám, že se bude snažit mě poznat a vyvarovat se věcí, které neocením-teda alespoň, pokud to mají být dárky pro mě.
Z pohledu chlapa. Nemyslel to zle, myslím, že je to to nejosobnější, čeho byl schopen, ale bohužel to z 90% dopadne tak, že chlap z toho vyleze jako slon v porcelánu. Prostě chtěl, aby to mělo nějaký začátek, prostředek a konec. A podle mě z toho nevycházíš vůbec jako poražená, ale naopak jako vítěz.
@Lily Evans Kdyby mi manžel napsal třeba takovou báseň, co napsal manžel my kamarádky jí tak bych až brečela dojetím. Mě fakt nejde o to že je to jen dopis, jde mi o to co v něm je. Určitě to myslel dobře, ale přijde mi jakoby si to po sobě ani nepřečetl.
Ty jo… co ty chlapy nenapadne. Mě by se to také nelíbilo. Teda vyznání lásky ano. Ale řádky o tom, jak mu mě bylo líto. Asi bych se ho zeptala, co tím myslí, že tobě se to nelíbí.
![]()
báseň s kytkou, bonboškou a malým šperkem/hadýrkou/kabelkou/botkama/knížkou ok
dopis totéž..
Ovšem DOPIS o tomhle!!??? za prvé bych začla brečet (bohužel se mi slzy spouští strašně samovolně a často),za druhé bych mu to hodila na hlavu (asi i roztrhala a ty kydy, jak mu mně bylo líto bych mu vysypala formou papírků na hlavu..), šla za kámoškou - vyčetla mu, že mi nedal NIC kromě deb-lních keců.. No a pár dní by se mnou nebyla řeč ![]()
je to Hnusné co napsal/udělal a zařídila bych se dle toho - ale hlavně bych si s ním od plic promluvila, páč chlapům co neřekneš polopatě-to neexistuje ![]()
Moc taktu nemá, nechápu to zmiňování ex a jak byla nádherná. Upřímně nevím jak bych se zachovala, ale vadilo by mi, že se vlastně partnerovi nelíbím, proč s tebou vůbec začínal? Možná si to neuvědomil, ale mě by to silně ranilo a poslala bych ho někam.
Dopis je hezké vyznání, ale nechápu, proč nevynechal ex
Trochu jako slon v porcelánu. Asi bych to prostě nevydržela a řekla mu to.
@fera21 Já si uvědomuju, že to nemyslel zlé. Jen mi přijde, jakoby si to po sobě nepřečetl. A prostě mi nepřijde vhodný, dávat takový dopis člověkovi o kterém vím že má problém se sebevědomím.
Za mě značně netaktní a neempatický. I kdyby to myslel bůhvíjak dobře, ranilo by mě to.
Jako zminovat ex partnerku v superlativech v něčem, co dává své současné? Vůbec…
Asi by se mnou nějakou dobu nebyla řeč a možná bych ten vztah začala vnitřně přehodnocovat. Ale byla bych ještě ochotná si o tom promluvit. Ale musel by mi v tom rozhovoru fakt naslouchat.
@AstraG Já vím jak to myslel. Já jsem tenkrát byla " taková ošklivká Betty" a do toho byla nešikovná a protekční.
Za prvé bych papír s informaci o tom jak byla ex top a ze s tebou si začal v podstatě ze soucitu, nebrala jako dárek k narozeninám ![]()
Nejspíš by mě to rozbrecelo. Slon v porcelánu je ještě hodně mírný označení, rekla bych ![]()
Boze to je vul. A to jsi dostala jen ten dopis?
Za me ma asi trosku problem s epatickou inteligenci.
Ahoj, byla bych vážně smutná, kdyby jste z mého příspěvku vyrozumělí jen to že jsem nějaká primadona, která chce jen samé drahé a luxusní dárky. Třeba minulý rok mi manžel dál jenom květiny a knížku a byla jsem maximálně spokojená
. Ale letošní dárek mě teda fakt překvapil a bohužel spíš negativně. Manžel mi k narozeninám napsal romantický dopis. A první půlka mě trochu i zabolela. Psal tam o svý ex, abych to ještě dovysvětlila. Tak manžela znám z práce, pracovala tam s náma i jeho ex. Která teda byla fakt nádherná ženská. Ona se potom odstěhovala do ciziny za lepší práci a s manželem se rozešla. My jsme spolu začali randit 4 měsíce po jejich rozchodu. Manžel tam psal jak je ex nádherná a prostě na první pohled úžasná a o mě tam psal, jak mu mě nejdřív bylo líto. Tenkrát jsem nosila rovnatka a brýle a měla nezjištěnou hyperaktivní poruchu. Plus byl náš šéf můj strejda, takže jsem nebyla zrovna oblíbená. Pak tam teda taky psal, jak potom co mu odešla ze života jeho ex. Zjistil že dokonala ženská a pohádková láska neexistuje. Že mě viděl v jiném světle, taky tam psal o mých dobrých vlastnostech a jak je se mnou šťastný. Ale já pořád vidím jen ty nepříjemné řádky. Když se mě vyptávali kamarádky co jsem dostala a já řekla pravdu. Tak kamarádka u které jsme byli, se zas pochlubila že od svého manžela k výročí dostala mimo jiné i báseň, kteoru sám napsal. A když jsem to četla, tak mi bylo pomalu do breku. Protože to bylo celé nádherné a hlavně tam chlap, psal jen o kámošce ne o svý ex. Uff no omlouvám se za tak dlouhý příspěvek a za chyby v něm. Ráda bych teda přešla k dotazu, jak by bylo vám se zdravím sebevědomím, kdyby vám manžel dal takový dopis? Já se přiznávám, že mám se sebevědomím problém. Už jsem to konečně začala řešit a vlastně o to víc mě překvapilo že mi manžel dál takový dopis
.