Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mamči poraďte, řeším sporťák pro malou, od jara v něm už bude muset být. Mám doma připravené Janéčko (to bych v tom případě musela napřed prodat:-(), ale říkám si, že bych radši, aby malá byla otočená ke mně.
Poraďte, jestli je reálné sehnat, případně jaký, aby splňoval většinu těchto požadavků:-D
1. malá v něm seděla směrem ke mně
2. byl pokud možno lehký
3. trojkolka či čtyřkola to je asi jedno - musí mít větší kola, podobné tomu Janéčku
4. dal se dobře složit
5. aby jí vydržel i místo golfek, takže prostornější
6. abych se do použitého vešla max do 3 000, spíš míň
jsem asi dost náročná, že ![]()
Kobliho, je tady tisíc a jedna diskuze na tohle téma, vyzkoušej:)
Četla jsem, to je samé Janéčko, Quinny speedi a tak, takže to mi je prd platný.
Ahoj tak všecko půjde jen asi ta cena bude krapet vyšší. Nebo si kup starší. Já mám Teutonii be you která pasuje výborně na tvé požadavky až na tu cenu
Jde sehnat ale i starší do 3 tisíc to ale nebude určitě. Jinak nevim který kočár by splnoval podmínky
@pandora no ta cena je právě hodně důležitá no:-( lehký zas až tak být nemusí, že nebude nový s tím počítám, já nevím, už mi z toho jde hlava kolem:-D
Tak neobnovime diskuzi, ale založíme nové tema…už takle je to tu nepřehledné.
@MarieOVMUC pardon, že jsem si dovolila ji založit. Někdo tu zakládá diskuzié o pitominách každou chvíli a nikomu to nevadí.
Ahoj, tak my máme cortinu cam x3 evolution. je otočná po i proti směru, jen se to nacvakne. Má velká kola a je bytelná, hlavně prostorná malý se tam vešel ještě ve 2,5 letech i na spaní a má 1m a 17 kg. Je to můj třetí kočár a schovám i na druhý.
Jo a mě stál použitý 1500,– a stále ho mám pro jistotu připravený, mám ji pouze rok a říkám si, že jsem ji měla koupit rovnou a to jsem byla proti trojkolkám.
Ahoj, taky jsem stále spekulovala o sezení, aby malá seděla směrem ke mě s skončila jsem u slalomu
. Já bych si nechala, malou tam dala a až potom, kdyby se jí to nelíbilo, hledala lepší sporťák
.
Toť má rada.
@helickav já se trochu bojím, abych to zvládala já, že na ní neuvidím, jestli jí něco nevlítlo do pusy, nebo nedělá nějakou neplechu a tak. Ona to snad by zvládla, závislák zatím není, ale já jsem nervák:-D
Jetá Teutonie třeba, mrkni i na ní
Quinny Buzz už taky seženeš za směšný peníz, jen tedy ta kola jsou u ní trochu problém, pokud chceš kočár do terénu.
@Loll Ta Teutonia prosím jaká? Ta spirit nebo cosmo? Nebo jdou otočit obě?
@Koblížek21 Otočit jdou obě. Jen tedy ta cena, ta bude asi problémová, 3tis. tedy nejsou moc. ![]()