Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, začínám koukat na kočárky a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti.
Představovala bych si dvojkombinaci s gelovými koly. Sportovní korba, aby se dala upevnit po i proti směru jízdy. A jelikož bydlíme na vesnici a procházky budou převážně po polních a lesních cestách, tak aby zvládnul i terén. Cenu bych chtěla tak do 15 tisíc.
Můžete mi prosím někdo poradit jaký kočárek by těmto požadavkům vyhovoval? Na internetu je toho spousta a úplně nevím kde začít.
Předem děkuji za odpovědi.
Zrovna jsme taky vybírali. Těch otočných sporťáků je poměrně málo. Vybrali jsme na doporučení v obchodě Cybex Balios S Lux, ale ještě nedorazil, tak nemůžu posoudit. Terénní jako Thule není, ale mezi těmi otočnými by to prý měla být dobrá volba
Ja mám bebetto a víceméně splňuje vše co píšeš, sice nevypadá, ale zvládá i šílené terény ![]()
Přišel nám předevčírem X Lander run 2021 za mě top kočárek do terénu 👍🏻
Koukni na roan maritu. Klasický kočárek, houpací a v terénu projede víc než tank. Na vesnici je to nejlepší kočár. Pokud chceš jezdit v terénu, tak se vykašli na přední otočný kola, ty jsou v terénu jen k zlosti.
Ahoj, my jsme pořídili Firkon Vesta swing. Splňuje tvoje požadavky a na vesnici i v lese se nám skvěle osvědčil. Nemá teda gelová kola, ale nafukovací.
Koukni jeste na hmotnost, skladnost (jestli jezdite autem) a do terenu je docela zasadni odpruzeni.
Ja volila kvalitni terenni sportak/trojkolku a k tomu korbu, ale ty jsou striktne po smeru.
@aanysek urcite to je balios? To je docela herka, tak akorat do obchodaku. Novinka Cybex Talos je do terenu.
Zkuste kouknout na kočárky Tako, je to tuším polska značka, není nijak zvlášť profláklá, ale kupovala jsem na doporučení známé a nemůžu si jej vynachválit. Pole a všechny terény na jedničku:) a cenově vychází krásně
@VeruDol Souhlas, taky jsem v tako houpací čtyřkolce odvozila 2 děti.
A do terénu nic s otočnými předními, navíc malými koly, nebrat. Nedrží ti stopu.Me se teda třeba přes kořeny jezdí blbě i s trojkolkou typu tfk s vypujcenym dítětem.
@Svistice píše:
@VeruDol Souhlas, taky jsem v tako houpací čtyřkolce odvozila 2 děti.
A do terénu nic s otočnými předními, navíc malými koly, nebrat. Nedrží ti stopu.Me se teda třeba přes kořeny jezdí blbě i s trojkolkou typu tfk s vypujcenym dítětem.
Trojkolka je za me blba v jedine situaci - kdyz jdes po vrstevnici v prudsim kopci. To ma tendenci sjizdet dolu a naklapet se.
@peta1003 jojo, Balios. I recenze jsem četla ok, že zvládne nezpevněnou cestu, odpružená kola má..ale jak píšu, doma ho ještě nemáme, tak nemůžu soudit. Zatím můžu jen doufat
škoda, že na ten Talos jsem nenarazila při hledání
@aanysek ona ho mela znama a byl takovej rozvyklanej prave, tak poridila jeste jinej do terenu a tenhle nechala do mesta.
ja bych do nej nesla.
Kouknete na Trendy baby na youtube. Maji tam na talos super video a nejen na nej.
Ja teda nevim, ale koukam na ten Balios i Talos a nejsou do terenu uz od pohledu ani jeden
.