Výběr vhodného kočárku

1
25.6.21 21:49

Výběr vhodného kočárku

Dobrý den, začínám koukat na kočárky a ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti.
Představovala bych si dvojkombinaci s gelovými koly. Sportovní korba, aby se dala upevnit po i proti směru jízdy. A jelikož bydlíme na vesnici a procházky budou převážně po polních a lesních cestách, tak aby zvládnul i terén. Cenu bych chtěla tak do 15 tisíc.
Můžete mi prosím někdo poradit jaký kočárek by těmto požadavkům vyhovoval? Na internetu je toho spousta a úplně nevím kde začít.
Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
25.6.21 21:58

Zrovna jsme taky vybírali. Těch otočných sporťáků je poměrně málo. Vybrali jsme na doporučení v obchodě Cybex Balios S Lux, ale ještě nedorazil, tak nemůžu posoudit. Terénní jako Thule není, ale mezi těmi otočnými by to prý měla být dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.6.21 22:04

Ja mám bebetto a víceméně splňuje vše co píšeš, sice nevypadá, ale zvládá i šílené terény :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.6.21 22:13

Přišel nám předevčírem X Lander run 2021 za mě top kočárek do terénu 👍🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.21 22:20

Koukni na roan maritu. Klasický kočárek, houpací a v terénu projede víc než tank. Na vesnici je to nejlepší kočár. Pokud chceš jezdit v terénu, tak se vykašli na přední otočný kola, ty jsou v terénu jen k zlosti.

• Citovat
  • Upravit
149
25.6.21 23:10

Ahoj, my jsme pořídili Firkon Vesta swing. Splňuje tvoje požadavky a na vesnici i v lese se nám skvěle osvědčil. Nemá teda gelová kola, ale nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.21 23:58

My v lese nejvíc využili Roan Maritu. Nedám na něj dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.6.21 00:50

Koukni jeste na hmotnost, skladnost (jestli jezdite autem) a do terenu je docela zasadni odpruzeni.

Ja volila kvalitni terenni sportak/trojkolku a k tomu korbu, ale ty jsou striktne po smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.6.21 07:18

@aanysek urcite to je balios? To je docela herka, tak akorat do obchodaku. Novinka Cybex Talos je do terenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
26.6.21 07:38

Zkuste kouknout na kočárky Tako, je to tuším polska značka, není nijak zvlášť profláklá, ale kupovala jsem na doporučení známé a nemůžu si jej vynachválit. Pole a všechny terény na jedničku:) a cenově vychází krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.6.21 08:31

@VeruDol Souhlas, taky jsem v tako houpací čtyřkolce odvozila 2 děti.
A do terénu nic s otočnými předními, navíc malými koly, nebrat. Nedrží ti stopu.Me se teda třeba přes kořeny jezdí blbě i s trojkolkou typu tfk s vypujcenym dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.6.21 13:29
@Svistice píše:
@VeruDol Souhlas, taky jsem v tako houpací čtyřkolce odvozila 2 děti.
A do terénu nic s otočnými předními, navíc malými koly, nebrat. Nedrží ti stopu.Me se teda třeba přes kořeny jezdí blbě i s trojkolkou typu tfk s vypujcenym dítětem.

Trojkolka je za me blba v jedine situaci - kdyz jdes po vrstevnici v prudsim kopci. To ma tendenci sjizdet dolu a naklapet se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
26.6.21 16:24

@peta1003 jojo, Balios. I recenze jsem četla ok, že zvládne nezpevněnou cestu, odpružená kola má..ale jak píšu, doma ho ještě nemáme, tak nemůžu soudit. Zatím můžu jen doufat :D škoda, že na ten Talos jsem nenarazila při hledání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
26.6.21 19:47

@aanysek ona ho mela znama a byl takovej rozvyklanej prave, tak poridila jeste jinej do terenu a tenhle nechala do mesta. :) ja bych do nej nesla.
Kouknete na Trendy baby na youtube. Maji tam na talos super video a nejen na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.6.21 20:05

Ja teda nevim, ale koukam na ten Balios i Talos a nejsou do terenu uz od pohledu ani jeden :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí