Výběrové řízení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výběrové řízení
Ahojte holky, mám takový problém…Po dvou letech na rodičáku mám někdy pocit, že už mi úplně vypnul mozek
Tento týden jsem poslala přihlášku do výběrového řízení na určitou pozici, termín podání přihlášek je zítra. Během tohoto týdne ta samá firma (paní) vyhlásila výběrové řízení na obdobnou pozici (vlastně tu samou, akorát na jiné pobočce) - ráda bych se ucházela i o toto místo. A teď k dotazu - když pošlu další přihlášku nebudu vypadat moc aktivně?
Nebo třeba, že nevím co chci?
Možná se ptám na blbost, ale mozek mi moc nepobírá:-D ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@terulkaslunicko po roce na pracaku posílám životopisy všude takže bych se nebála je to na jiné pobočce proč ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli jsou si ty pozice podobné, problém bych v tom neviděla, zoufale nebo odvážně vypadá spíš to, když uchazeč o manažerskou pozici projeví zájem klidně i o místo na vrátnici ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo, teď koukám, že na tu samou, no tak to bych vůbec neřešila ![]()
- Citovat
- Upravit
@terulkaslunicko já bych to poslala, myslím že paní uvidí že máš o práci zájem. Kdybych byla v pozici té paní, tak by jsi měla bodík k plusu ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak super, zkusím sesmolit aspoň jiný motivační dopis
když to bude číst ta samá ženská…tak at se nenudí, holka :-p
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy nemůžeš vypadat moc aktivně. Pokud si nejsi jistá tak zavolej na HR a řekni, že je Ti jedno na jaké pobočce bys pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky poslala životopis na jednu pozici dvakrát a vyplatilo se, v pondělí jdu na pohovor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se jdu na to vrhnout ![]()
@Katuskka gratulace, hodně štěstí, ať to dotáhneš do zdárného konce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terulkaslunicko my když dělali výběrové řízení na moji pozici (před mým nástupem na MD), tak jsme hledali dva lidi a rozdělili kompetence na půl. Asi čtvrtina kandidátu prostě napsala, že by měla zájem o obě, takže myslím, že ani s tím dopisem se snažit nemusíš. Možná by to spíš vypadalo tak, že ani nevíš, že to je ve stejné firmě. Prostě bych připsala, že máš zájem i o tu další, pokud to posíláš stejné personalistce. Hodně štěstí.
- Citovat
- Upravit