Vychovatelka - plat

49
24.6.23 23:13

Vychovatelka- plat

Dobrý den, od září měním práci půjdu dělat vychovatelku do školní družiny, kdo jste tohle dělal nebo děláte…nevíte někdo prosím jak je placená vychovatelka na půl úvazek? Já vím že tenkrát já už totiž vychovatelku jednou dělala a měly jsme nejprve necelý a měly jsme 18 tis čistého pak nám to vyšlo na celý na 21 nevíte jak je to s půl úvazkem? Předem moc děkuji za odpovědi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22760
24.6.23 23:19

9. platova trida a za pul uvazek dostanes pulku, takze zalezi na delce praxe a bude to cca 16-17tis. hrubeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
24.6.23 23:34

Délku praxe mám 2 roky takže myslím že se mi přičítaly vždycky 2 tisíce říkám to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
24.6.23 23:42

@anisek123

Nejlepší je, se podívat přímo do tabulek, ale radši se ani nekoukej.. ty 2 tisíce za praxi tam zdaleka není

https://www.kurzy.cz/…lky-ucitelu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.6.23 00:01

Já to právě vůbec nepochopila…přítel mi říkal že to není takhle jednoznačný že je to polovina z celého úvazku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
25.6.23 00:12
@anisek123 píše:
Já to právě vůbec nepochopila…přítel mi říkal že to není takhle jednoznačný že je to polovina z celého úvazku…

Ta tabulka je plat v hrubém při plném úvazku, tzn. půlka z toho.. necelých 16tis hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101960
25.6.23 08:08
@anisek123 píše:

Proc by to nebylo takhle jednoduchý? Polovina uvazku, polovina platu. Jediné co muze byt jinak, je případné osobní ohodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
25.6.23 08:11

Jeste pripisu, ze tabulka plati pro nesoukroma skolska zarizeni, u soukromych to muze byt uplne jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.6.23 08:13
@anisek123 píše:

Má pravdu, že to není takhle jednoduché. Můžeš mít osobní ohodnocení a jiné příplatky. My máme třeba na dohodu od obce placené dohledy v jídelně. Protože škola jídelnu nevlastní. Ale dohled po nás vychovatelkách chtějí, takže nám to platí bokem. Můžu dojít před jídelnu a říct, že dohledy dělat nebudu. Ať si je hlídá, kdo chce. Až se děti nají, tak si ji vezmu. Dohledy jim každý rok bereme. Neděláme zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16996
25.6.23 08:17

Podle platové tabulky pro pedagogické pracovníky - je to 9 platová třída, ale stupen dle praxe (uznává se i mateřská a rodičovská dovolená), pak ti může ředitel dát osobní ohodnocení, může mít příplatky za různé akce. Jde také o to, jaký úvazek budeš mít - jak moc částečný, já třeba měla 0,4… :nevim: Každopádně je to mnohem lépe placené jak třeba Asistent a zároven pěkná, kreativní práce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.6.23 08:17

Je to jen hlídárna, tak nic moc nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
25.6.23 08:35
@Burj Chalifa píše:
Je to jen hlídárna, tak nic moc nečekej.

plat vychovatelky je jen o malo nizsi nez ucitelsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat