Vyčištění cestovní postýlky

639
3.10.13 08:04

vyčištění cestovní postýlky.

Ahoj potřebuji poradit jak vyčistit cestovní postýlku jsou na na ní flíčky, když si v ní malá hrála a měla tam hlavně pití a občas jí to někam ukáplo tak to udělalo flek. včera jsem to zkusila vzít jarovou vodou většina je pryč ale některé flíčky zůstaly a bojím se zkusit něco jiného aby mi to neudělalo fleky ještě větší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
3.10.13 08:27

Já jsem jí v létě celou namydlila tekutým pracím práškem a vzala hadicí :D a byla pak opravdu čistá. a to jsme jí měli špinavou od jídla atd. protože jsme ji používali místo ohrádky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
3.10.13 08:44

Já ji v létě vzala houbičkou a vydrbala celou a pak opláchla hadicí a krásně uschla na sluníčku. To v bytě ale asi nepůjde :lol:, nevím jaké máš možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
3.10.13 08:47

Já jí mužu zkusit teda vzít ještě houbičkou s pracím práškem a dát na balkon tam snad ještě vyschne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
3.10.13 08:51

Taky jsem to tak dělala. Vydrbala pracím práškem a opláchla hadicí. Hodně to pěnilo, takže abych to z ní dostala všechno, tak jsem musela oplachovat hoooodně dlouho. To bych asi ve vaně nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
3.10.13 09:17

Zkus klasické dětské vlhčené ubrousky, ty mi v poslední době doma pomáhají víc než dost, i z toho důvodu jsem omezila jejich používání na malou, protože když mi spáry nevyčistí ani Savo ale ubrousky jo, jsem z toho trochu nervózní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
3.10.13 09:47

Tak jsem to zkusila přejet vlehčenýma ubrouskama tak zachvilku uvidim až tu uschne a když to nepomuže tak hold zkusím ten prací prášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.10.13 10:17

Dcera ožužlala okraje takže namočit pomocí kartáčku s vodou. Otřít suchým čistým hadříkem a takhle dokolečka dokud to není čisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
3.10.13 10:19

@bufinda umyla jsem ji kartáčkem a mýdlem. Pak jsem to otírala mokrým hadrem, abych z toho dostala to mýdlo. Krásně se z toho všechno dostalo a ani jsem si moc nezaneřádila kuchyň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.10.13 10:24

Já se omlouvám za OT, ale četla jsem, žes to otřela JÁTROVOu vodou, tak jsem si říkala, co to je za novej způsob čištění… Já kočár čistila normálně vodou s pracím práškem :think: Mapy to neudělalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný