Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj potřebuji poradit jak vyčistit cestovní postýlku jsou na na ní flíčky, když si v ní malá hrála a měla tam hlavně pití a občas jí to někam ukáplo tak to udělalo flek. včera jsem to zkusila vzít jarovou vodou většina je pryč ale některé flíčky zůstaly a bojím se zkusit něco jiného aby mi to neudělalo fleky ještě větší ![]()
Já jsem jí v létě celou namydlila tekutým pracím práškem a vzala hadicí
a byla pak opravdu čistá. a to jsme jí měli špinavou od jídla atd. protože jsme ji používali místo ohrádky..
Já ji v létě vzala houbičkou a vydrbala celou a pak opláchla hadicí a krásně uschla na sluníčku. To v bytě ale asi nepůjde
, nevím jaké máš možnosti.
Já jí mužu zkusit teda vzít ještě houbičkou s pracím práškem a dát na balkon tam snad ještě vyschne
Taky jsem to tak dělala. Vydrbala pracím práškem a opláchla hadicí. Hodně to pěnilo, takže abych to z ní dostala všechno, tak jsem musela oplachovat hoooodně dlouho. To bych asi ve vaně nedala..
Zkus klasické dětské vlhčené ubrousky, ty mi v poslední době doma pomáhají víc než dost, i z toho důvodu jsem omezila jejich používání na malou, protože když mi spáry nevyčistí ani Savo ale ubrousky jo, jsem z toho trochu nervózní ![]()
Tak jsem to zkusila přejet vlehčenýma ubrouskama tak zachvilku uvidim až tu uschne a když to nepomuže tak hold zkusím ten prací prášek
Dcera ožužlala okraje takže namočit pomocí kartáčku s vodou. Otřít suchým čistým hadříkem a takhle dokolečka dokud to není čisté.
@bufinda umyla jsem ji kartáčkem a mýdlem. Pak jsem to otírala mokrým hadrem, abych z toho dostala to mýdlo. Krásně se z toho všechno dostalo a ani jsem si moc nezaneřádila kuchyň.
Já se omlouvám za OT, ale četla jsem, žes to otřela JÁTROVOu vodou, tak jsem si říkala, co to je za novej způsob čištění… Já kočár čistila normálně vodou s pracím práškem
Mapy to neudělalo… ![]()