Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky jsem srab taky chci názory
a hlavně u kojení jak to je ty zákroky
Hele s tim se asi setká hodně žen. Také mi to po porodu zůstalo. Akorát já to mám jen estetické, jinak to necítím. Do zadku se mi nikdo nedívá, tak to neřeším…
Ale já jen, že nejsi sama ![]()
@Markéta188 píše: Více
Tak to jsme na tom stejně, manžela teda mám, asi určitě to ví, viděl
ale neresime to.
Dneska je spousta klinik, sestřenice na tom byla snad ambulantně, bylo to jen podvázání.
Moje mamka s tím má velké problémy, ta už byla x krát, ale tam kde vyloženě o hemeroidy, výhřez a teda pokaždé trpí, bojí se pak jít dlouho na záchod, sedět nemuze..já jsem srab, dokud není problém, jen estetika, nejdu ![]()
@Anonymní píše: Více
Mamka s tím má fakt problémy, jak jsme psala, tak už nešlo o výčnělky, ale fakt ji brali snad i kousek střeva, co ji vylezlo..byla už několikrát na operaci.
@lucynka25 @Markéta188
Díky za zkušenost, jsem ráda, že nejsem sama, ale potřebuju se toho zbavit, strašně špatně se cítím při sexu, neuvolním se… ![]()
Jdu sem s intimním dotazem, snad nikoho nepohorším. Při druhém, dlouhém porodu se mi povedlo vytlačit si hemoroidy a téměř i konečník. K mému úžasu se hemoroidy v průběhu šestinedělí zatáhly, bohužel ale po tom největším zůstala u konečníku vytažená kůže. Vadí mi to esteticky a svědí to. Odhodlávám se k návštěvě proktologa, ale chci se zeptat, nemá někdo zkušenosti s odstraněním? Jak to probíhá, jak to bolí? Jsem srab a stydím se, ale vypadá to hrozně. Díky