Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky.
Chci si nechat vyndat nitroděložní tělísko Jaydess, jen se bojím, podle těch příspěvků, jak některé ženy píší, že to bude bolet. Samotné zavedení mě dost bolelo a měla jsem až skoro černo před očima.
Jsem nerodička a po zavedení tělíska 2,5 roku zpátky mi ty „šňůrky“, které slouží k vytažení, další návštěvu gynekolog zastřihl tak, že tam prý teď nejdou vůbec vidět. Máte s tím nějakou zkušenost? Jaké obecně bylo vytažení (popř, pokud někdo máte zkušenost i, že jste to měla více zastřihlé?)
Děkuji vám moc předem.
![]()
Míša
Taky mi gynekolog nemohl tělísko vyjmout v ordinaci. Musela jsem jít pod narkózu. Aspoň to nebolelo. ![]()
@Michina1 Mela jsem Jaydess 3 roky. Oproti zavedení (omdlela jsem), bylo vyndani uplna pohoda. Doktorka se se mnou bavila a najednou říká, že už je venku
A já myslela, že to jenom připravovala ![]()
Neboj, bude to dobrý!
@Monty1505
Děkuji za tehdejší uklidnění, pomohlo ![]()
Dneska jsem se dostala po x letech na emimino, tak ještě zpětně píši, kdyby to náhodou mělo uklidnit nějakou další ženu před vytažením- vytažení vůbec nebylo tehdy cítit, pan doktor řekl, ať trochu zakašlu (asi na odvedení pozornosti?
) a během toho ho vyndal, za pár sekund bylo po všem bez bolesti, úplně jsem žasla.
![]()