Vydání Jaydess

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
20.7.22 10:58

Vyndání Jaydess

Ahojte holky.
Chci si nechat vyndat nitroděložní tělísko Jaydess, jen se bojím, podle těch příspěvků, jak některé ženy píší, že to bude bolet. Samotné zavedení mě dost bolelo a měla jsem až skoro černo před očima. :,( Jsem nerodička a po zavedení tělíska 2,5 roku zpátky mi ty „šňůrky“, které slouží k vytažení, další návštěvu gynekolog zastřihl tak, že tam prý teď nejdou vůbec vidět. Máte s tím nějakou zkušenost? Jaké obecně bylo vytažení (popř, pokud někdo máte zkušenost i, že jste to měla více zastřihlé?)
Děkuji vám moc předem. :( :srdce:
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
20.7.22 11:37

Taky mi gynekolog nemohl tělísko vyjmout v ordinaci. Musela jsem jít pod narkózu. Aspoň to nebolelo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.7.22 19:43

@Michina1 Mela jsem Jaydess 3 roky. Oproti zavedení (omdlela jsem), bylo vyndani uplna pohoda. Doktorka se se mnou bavila a najednou říká, že už je venku :mrgreen: A já myslela, že to jenom připravovala :mrgreen:
Neboj, bude to dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.26 04:50

@Monty1505
Děkuji za tehdejší uklidnění, pomohlo :srdce:
Dneska jsem se dostala po x letech na emimino, tak ještě zpětně píši, kdyby to náhodou mělo uklidnit nějakou další ženu před vytažením- vytažení vůbec nebylo tehdy cítit, pan doktor řekl, ať trochu zakašlu (asi na odvedení pozornosti? :D ) a během toho ho vyndal, za pár sekund bylo po všem bez bolesti, úplně jsem žasla. :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí