Vysazení antikoncepce - přibírání

2
17.7.22 12:22

Vysazení antikoncepce - přibírání

Ahoj, v lednu 2020 jsem začala brát antikoncepci ve formě pilulek, kterou jsem ale po 3 měsících změnila, jelikož mi nevyhovovala. Začala jsem tedy brát antikoncepci Katya kterou jsem brala až do prosince 2021. Rozhodla jsem se antikoncepci vysadit, protože nepůsobila dobře na mou psychiku a nebyla jsem s ní už spokojena. V prosinci jsem si zároveň jako náhradu nechala zavést tělísko Jaydess. Od té doby neustále přibírám na váze, už jsem přibrala 9kg. Uvažuji, že si tělísko nechám vytáhnout, ale bojím se, zda přibírání není způsobeno spíše vysazením pilulek. Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.7.22 14:32

Pravděpodobnost, že přibíráš pouze kvůli vysazení je minimální. Možná by nebylo od věci podívat se na jídelníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.22 20:26

@Pozorovatelka Jídelníček už mám minimálně 5 let stále stejný. Pravidelně cvičím a každý den mám dostatek pohybu, takže si nemyslím, že problém je způsoben tímto. Nikdy jsem problémy s váhou neměla a měla jsem svou stálou váhu do té doby než jsem vysadila antikoncepci a přešla na tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí