Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechápu. S několika ex tě po HA přejde chuť a ty ji pak zobeš znovu a znovu?
@Sisika9 nevím, zda to je tím. Beru HA od 15ti a je mi 25 let. Měla jsem jen mini pauzu, ale cyklus zlobil tak mi ji dr. nasadil znovu…
@Anonymní píše:
@Sisika9 nevím, zda to je tím. Beru HA od 15ti a je mi 25 let. Měla jsem jen mini pauzu, ale cyklus zlobil tak mi ji dr. nasadil znovu…
A az budes chtit otehotnet a bude stale zlobit cyklus, budes delat co…?
Nechces to radsi dat do poradku hned..?
HA to být může, zkus jiný typy - jsou s různými poměry hormonů atd. Gynekolog by měl poradit.
Mě u jedné HA prakticky chuť na sex zmizela, u jiného typu jsem ji měla pořád, ale celkově utlumenou a i prožitek ze sexu byl výrazně menší. Někdy se to spraví během druhého třetího měsíce užívání a někdy ne a je třeba zkusit i něco jiného.
Zdravím, přejdu hnedka k věci. Mám přítele zhruba 5 měsíců a pozoruji u sebe, že nemám takovou chuť na sex.. Je mi jasné, že spolu nebudeme spát tak často, jako předtím, ale.. trápí mě to a nevím co s tím. Vydržím bez toho klidně dva týdny. Už nemám takové to ‘brnění mezi nohama’, co jsem s ním měla na začátku a chybí mi to. Myslíte, že to může být hormonální antikoncepcí? Pamatuju si, že jsem stejný problém měla i s ostatními ex.. s tím jedním jsem HA vysadila, ale rozdíl jsem poznat nestihla, protože jsem se krátce na to rozešli😁Žádné starosti, stres momentálně nemám. Sex se mi s ním moc líbí.. jen se nějak nemůžu nastartovat.