Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte
malému jsou dva měsíce a párkrát se nám stalo že malý zničehonic nic měl velmi vyděšený výraz u toho propne ručičky i nožky a začne plakat
mám i dokonce video, kde to bylo zachycené nečekaně, video jsem poslala Dr. Ale ta my řekla ze to potřebuje mít lepe natočené jenže taková věc se přece nedá kamerovat když se děje a tak se ptám jestli stim má někdo zkušenost děkuji
Znám případ kdy se to stávalo když bylo zrcadlo naproti postýlce. Ale když se to děje jen tak. Možná je to otázka na neurologa.
Dcerka takhle plakala v noci 2× myslím a vypozorovali jsme, že jsme blbě zatáhli okno a v místnosti byli divné stíny od stromů a z lampy na ulici (prvně jsem se lekla i já)…. Ale to ji bylo kolem 10 měsíců. Pak už nikdy víc 🙏🏻
Navíc to bylo v období, kdy jsme ji dali postýlku jinam a byla blíže oknu, takže jsme ji dali zpět a je klid. Ale pokud se to opakuje, tak asi neurolog?
U nás to bylo do druhého dne doplněné horečkou. Byl to zánět močových cest. Ta hrůza v očích a křik byla bolest při močení do plenky, což hned nevidíš. ![]()