Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zajímá mě, jestli někdo někdy vyhrál v nějakých soutežích v Tv? Jde mi konkrétně o takové ty pseudosoutěže s extrémně lehkými otázkami v TV magazínech jako je Hobby naší doby, Receptář, Rady ptáka loskutáka, Autosalon, Snídaně s Novou a podobně. Případně třeba soutěž Lidlu na Facebooku. Já se takových soutěží nezúčastňuju a znám jen jednoho člověk, který se se účastní a nikdy nic nevyhrál. Slyšela jsem totiž, že tyhle soutěže jsou fixlované, nikdy nikdo nic nevyhraje a jména údajných výherců jsou falešná. Máte s ním někdo opravdovou zkušenost?
Mamka před pár lety vyhrála nějaký balíček kosmetiky v časopisu Překvapení.
Vyhrála jsem na Nově respektive na stránkách F1 knížku o Formulích 1 i s podpisem autora.
Kolegyně z práce v rádiu dovolenou za 50tis.
Ale jedna mi zase vykladala že byla v soutěži o auto a to samozřejmě fixovány bylo.
Záleží jak co a kde.
Ja jsem vyhrala v jedne televizní soutezi na nove, psal se mail s odpovedi na otázku behem poradu a na konci vyhlasili jednoho viteze…ale je pravda ze do te doby jsem taky byla skepticka ![]()
Vyhrála jsem ve Studiu 6 vstupenky do muzea a knihy. Na Iděsu jsem vyhrála lístky na koncert.
Vyhrála jsem v soutěži v časopisu kosmetiku. Na facebooku lístky na festival.
Vyhrála jsem v soutěži o básničku na téma káva. V Lidlu mám občas kupon za nákup, ale málokdy se mi hodí. Překvapení a podobné plátky nekupuju. Ve Snídani nesoutěžím, nesleduju ji.
Občas jo, hlavně jako dítě a teenager. To jsem vyhrála iPod (Activia), lego (Coca-cola), asi 6 míčů (myšleny balóny na basket
- to nevím, jestli Pepsi nebo Cola), Nivea balíčky asi pětkrát… Nějaké poukazy do restaurace… Často na los, ale jen cenu losu. ![]()
V Hobby naší doby nic, ale to se účastním jen když se mi ta výhra líbí, takže tak 1-2× ročně.
Velké ceny nikdy, ale s tím ani nepočítám, když je ta cena jen jedna, malá šance, no. ![]()
Jednou jsem vyhrála mobil (los za koupi čokolády v supermarketu), balíček kosmetiky z nějakého časopisu, batoh a lyžařské brýle z benzinové pumpy, brácha sáňky v soutěži Milka. Takže nic velkého.
Tohle jsou jen soutěže na oko, ve skutečností se jedná o sběr osobních údajů. A pochopitelně si ničeho takového nezúčastňuji.
Vyhrála jsem několik soutěží na facebooku, jednou v Lidl soutěži za vyplnění nějakého dotazníku, několikrát v radiu (největší výhra bylo 5000 Kč na rohlik.cz, jinak vouchery do restaurace, vstupenky na konzert, batoh…). Na televizi nekoukám, takže tam se soutěží neúčastním.
Ještě když bylo „Letgo“, kde jsem nakupovala a prodávala, aniž bych se nějaké soutěže aktivně zúčastnila, měla jsem zprávu (asi 6 let zpátky), že jsem byla nějak vylosována a vybrána a že jsem vyhrála televizi, kterou mi doručí kurýr. Jsem to nijak moc neřešila, myslela jsem, že je to vtip, ale adresu jsem potvrdila. Že za pár dní opravdu přijel kurýr a vyložil u mě novou televizi byl docela příjemný šok. ![]()
V autosalonu jsem vyhrála kupón do nějaké spešl myčky aut, v Lidlu jsem vyhrála na FB balíček (měla jsem tam pečící tácy, zdobicku na dorty, nějaké pochutiny), jinak na fb jsem vyhrála i nějakou kosmetiku v Oriflame, Nivea,…