Výherci v soutežích

6422
7.1.23 12:58

Výherci v soutežích

Ahoj, zajímá mě, jestli někdo někdy vyhrál v nějakých soutežích v Tv? Jde mi konkrétně o takové ty pseudosoutěže s extrémně lehkými otázkami v TV magazínech jako je Hobby naší doby, Receptář, Rady ptáka loskutáka, Autosalon, Snídaně s Novou a podobně. Případně třeba soutěž Lidlu na Facebooku. Já se takových soutěží nezúčastňuju a znám jen jednoho člověk, který se se účastní a nikdy nic nevyhrál. Slyšela jsem totiž, že tyhle soutěže jsou fixlované, nikdy nikdo nic nevyhraje a jména údajných výherců jsou falešná. Máte s ním někdo opravdovou zkušenost?

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
7.1.23 13:03

Mamka před pár lety vyhrála nějaký balíček kosmetiky v časopisu Překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
7.1.23 13:13

Vyhrála jsem na Nově respektive na stránkách F1 knížku o Formulích 1 i s podpisem autora.
Kolegyně z práce v rádiu dovolenou za 50tis.
Ale jedna mi zase vykladala že byla v soutěži o auto a to samozřejmě fixovány bylo.
Záleží jak co a kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
7.1.23 13:28

Ja jsem vyhrala v jedne televizní soutezi na nove, psal se mail s odpovedi na otázku behem poradu a na konci vyhlasili jednoho viteze…ale je pravda ze do te doby jsem taky byla skepticka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
7.1.23 13:32

Vyhrála jsem ve Studiu 6 vstupenky do muzea a knihy. Na Iděsu jsem vyhrála lístky na koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
7.1.23 13:38

Vyhrála jsem v soutěži v časopisu kosmetiku. Na facebooku lístky na festival.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.1.23 13:42

Vyhrála jsem v soutěži o básničku na téma káva. V Lidlu mám občas kupon za nákup, ale málokdy se mi hodí. Překvapení a podobné plátky nekupuju. Ve Snídani nesoutěžím, nesleduju ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2395
7.1.23 14:03

Občas jo, hlavně jako dítě a teenager. To jsem vyhrála iPod (Activia), lego (Coca-cola), asi 6 míčů (myšleny balóny na basket :lol: - to nevím, jestli Pepsi nebo Cola), Nivea balíčky asi pětkrát… Nějaké poukazy do restaurace… Často na los, ale jen cenu losu. :nevim:

V Hobby naší doby nic, ale to se účastním jen když se mi ta výhra líbí, takže tak 1-2× ročně.

Velké ceny nikdy, ale s tím ani nepočítám, když je ta cena jen jedna, malá šance, no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
7.1.23 14:09

Jednou jsem vyhrála mobil (los za koupi čokolády v supermarketu), balíček kosmetiky z nějakého časopisu, batoh a lyžařské brýle z benzinové pumpy, brácha sáňky v soutěži Milka. Takže nic velkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15858
7.1.23 14:12

Tohle jsou jen soutěže na oko, ve skutečností se jedná o sběr osobních údajů. A pochopitelně si ničeho takového nezúčastňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
7.1.23 14:27

Vyhrála jsem několik soutěží na facebooku, jednou v Lidl soutěži za vyplnění nějakého dotazníku, několikrát v radiu (největší výhra bylo 5000 Kč na rohlik.cz, jinak vouchery do restaurace, vstupenky na konzert, batoh…). Na televizi nekoukám, takže tam se soutěží neúčastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.1.23 15:02

Ještě když bylo „Letgo“, kde jsem nakupovala a prodávala, aniž bych se nějaké soutěže aktivně zúčastnila, měla jsem zprávu (asi 6 let zpátky), že jsem byla nějak vylosována a vybrána a že jsem vyhrála televizi, kterou mi doručí kurýr. Jsem to nijak moc neřešila, myslela jsem, že je to vtip, ale adresu jsem potvrdila. Že za pár dní opravdu přijel kurýr a vyložil u mě novou televizi byl docela příjemný šok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
7.1.23 17:09

V autosalonu jsem vyhrála kupón do nějaké spešl myčky aut, v Lidlu jsem vyhrála na FB balíček (měla jsem tam pečící tácy, zdobicku na dorty, nějaké pochutiny), jinak na fb jsem vyhrála i nějakou kosmetiku v Oriflame, Nivea,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová