Vinted - kdy přijdou peníze?

2089
7.1.23 11:11

Vinted-kdy příjdou peníze?

Ahoj holky, potřetí jsem prodala balík oblečení po dětech, bylo to přes jejich tlačítko a už to trvá akoro měsíc a peníze stále nemám v peněžence. Kdy dorazí? V předchozím prodeji přišli peníze do týdne po potvrzení kupujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3169
7.1.23 11:18

Tak to bych se už dávno ozvala podpoře, měsíc to fakt netrvá.. Já mám převedeno do 3 dnů, většinou i dříve..
Máš požádáno o vyplacení?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.1.23 11:36

Na podporu jsem psala, ale žádná odpověď. Jak zažádat o peníze? V minulém prodeji mi přišli peníze do peněženky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.1.23 11:38

Pořád je tam text, v nejbližší době se očekává platba do peněženky a to je tak skoro měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.1.23 12:02

To se mi nikdy nestalo, řeš to přes podporu. Vždy mi tam napsali do kdy mi přijde platba. Když by nepřišlo řešila bych hned. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
7.1.23 12:35
@korneli píše:
Pořád je tam text, v nejbližší době se očekává platba do peněženky a to je tak skoro měsíc.

A potvrdil to ten kupující jako doručené a že nemá problém? Ono to totiž může trvat tak dlouho proto, že se na to kupující vykašle, nic neodklikne a pak musíš počkat, než mu vyprší lhůta pro případnou reklamaci. Jednou se mi to stalo, taky to trvalo cca měsíc. Většinou (prodávám dost a jak říkám, stalo se mi to jednou, na blbce můžeš narazit všude) když kupující potvrdí, že obdržel zásilku a vše je ok, se peníze do peněženky připíšou okamžitě a na účtu je mám do druhého dne po zažádání o výplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
7.1.23 14:51
@korneli píše:
Na podporu jsem psala, ale žádná odpověď. Jak zažádat o peníze? V minulém prodeji mi přišli peníze do peněženky.

peníze ti příjdou do peněženky, a máš tam pak napsáno převést na účet nebo zažádat o převod, tak musíš zažádat. Pokud si to doteď ještě neudělala, tak čekáš marně :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová