About you, co se děje?

35
6.1.23 16:50

About you, co se děje?

Ahojky, chci se zeptat 😅 objednávala si některá z vás v poslední době něco přes About You? Přijde mi, že teď mají nějaký problém jelikož jsem si dvakrát objednala a datum doručení už uplynulo a balíky stále nikde… To samé se stalo kamarádovi tomu balík nepřišel a asi po měsíci mu napsali, že balík ani nebyl odeslán 🤷🏽‍♀️Stalo se to teď v poslední době i některé z vás? 🙈 Vždycky jsem měla s tímto e-shopem dobré zkušenosti a teď same problémy 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
6.1.23 17:26

Jak měli mega výprodej, tak lehce nestíhají, mně tedy došel balíček asi po 10 dnech místo avizovaných 3-4 dní, a ještě mezitím jedny šaty vyprodali, tak mi je stornovali. Ale zbytek došel, a jako omluva mi došla sleva 10 procent navíc na další nákup (i na zlevněné) ;) Balíček došel teď v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
6.1.23 18:37
@Pavlína19 píše:
Ahojky, chci se zeptat 😅 objednávala si některá z vás v poslední době něco přes About You? Přijde mi, že teď mají nějaký problém jelikož jsem si dvakrát objednala a datum doručení už uplynulo a balíky stále nikde… To samé se stalo kamarádovi tomu balík nepřišel a asi po měsíci mu napsali, že balík ani nebyl odeslán 🤷🏽‍♀️Stalo se to teď v poslední době i některé z vás? 🙈 Vždycky jsem měla s tímto e-shopem dobré zkušenosti a teď same problémy 😅

Teďka byly velké slevové akce, takže jsou zavaleni. Stát se může, že bude aj něco vyprodáno. Měla sem tuto zkušenost jednou s botama. Objednalo se znova a omluvili se + poslali slevu. Ono není vše pouze o AY, taky to jde přes nějakýho dopravce. Takže si balíky sleduj, kde jsou a budeš mít přehled.

• Citovat
  • Upravit
3598
6.1.23 22:25

@Pavlína19 balíky pro about you expedují z boru u Tachova z loxxessu.
Dělá tam převážně agentura a kvalita zaměstnanců tam dle toho vypadá :lol:
Stejně je to vše Čína i když je to značka tam to přijde ve velkém z pěkným nápisem od kud to pochází ;) tak že buď nestíhají tady nebo to výší někde na lodích ;) a k tomu ty povánoční slevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.1.23 10:55

@JiříkMazlík aha nojo tak tím to bude asi no 🙈 😅 jako na ppl mi píšou ze čekají na převzetí do přepravy už asi týden 🤣tak jsem zvědavá kdy mi to přijde 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
7.1.23 13:24
@Pavlína19 píše:

Nakupuji tam celkem pravidelně a nikdy žádný problém nebyl. Nedávno jsem kupovala trička a vše ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová