Výhled na Prahu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.12.17 12:01

Výhled na Prahu

Je tu prosím někdo, kdo má pěkný výhled na Prahu a ujíždí si na bytovém designu?
Respektive má zajímavou barvu výmalby a výhled na Prahu z okna?
Nemusí se jednat pouze o historickou Prahu, ale něco co každý pražan většinou pozná, i kdyby to byl výhled třeba na Tančící dům, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6021
25.12.17 12:43

Mam zajimavy vyhled na Cukrak, staci to? A proc se vlastne ptas? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.12.17 16:39
@J_Doe píše:
Mam zajimavy vyhled na Cukrak, staci to? A proc se vlastne ptas? :think:
:think: :think: :think: Ze ktery strany na nej koukas? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.17 16:49
@J_Doe píše:
Mam zajimavy vyhled na Cukrak, staci to? A proc se vlastne ptas? :think:

Hledám něco víc pražského, nezlob se ale Cukrák nic moc.
Ale děkuji za zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.12.17 19:18
@Chauvinist píše: :think: :think: :think: Ze ktery strany na nej koukas? :)

Ze severu. :lol: Ale pry nic moc, pise zakladatelka. :mrgreen: Fakt by me zajimalo, proc se pta na takovou pitomost, jako vyhled z okna… Na sever mam vyhled smerem na Prahu… ale vyhled na Cukrak mam radeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.12.17 19:26
@J_Doe píše:
Ze severu. :lol: Ale pry nic moc, pise zakladatelka. :mrgreen: Fakt by me zajimalo, proc se pta na takovou pitomost, jako vyhled z okna… Na sever mam vyhled smerem na Prahu… ale vyhled na Cukrak mam radeji ;)

Zajímavý. To je nás víc :think: :think:
No, podle stylu dotazu asi podědila byt někde v užším centru a chce ho mít echt perfektní se zapracovaným panorámatem města, aby se daly omračovat návštěvy z dálného východu, co já vím :nevim: Je mi to víceméně jedno, jen mě zaujal ten Tvůj výhled. :)
EDIt: Vlastně kecám, my ze západu spíš :P

Příspěvek upraven 25.12.17 v 19:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115699
25.12.17 19:27
@J_Doe píše:
Ze severu. :lol: Ale pry nic moc, pise zakladatelka. :mrgreen: Fakt by me zajimalo, proc se pta na takovou pitomost, jako vyhled z okna… Na sever mam vyhled smerem na Prahu… ale vyhled na Cukrak mam radeji ;)

Zdravím sousedku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.12.17 19:44
@aiwwa píše:
Zdravím sousedku :pankac:

Juchuu :pankac:

@Chauvinist jako ze by opsala ten vyhled? Nejak mi to nedochazi… Proc ten zajem… a nutnost zajimave barvy interieru… My mame doma jemne pastelove barvy plus bily strop, tak ted jsem na pochybach, jestlipak jsme dostatecne in… se dnes samym napetim asi nevyspim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
25.12.17 21:18
@J_Doe píše:
Juchuu :pankac:@Chauvinist jako ze by opsala ten vyhled? Nejak mi to nedochazi… Proc ten zajem… a nutnost zajimave barvy interieru… My mame doma jemne pastelove barvy plus bily strop, tak ted jsem na pochybach, jestlipak jsme dostatecne in… se dnes samym napetim asi nevyspim… :mrgreen:

Bilý strop?!? to raději veřejně neříkej, protože v dostatečně kosmopolitní společnosti nejen, že to není in, ale mohlo by to být bráno jako rasismus :cert: :cert:
Ale četlas - výhled na prahu, zajímavý odstín a ujíždět na bytovém designu. Pokud nemáš, není třeba přispívat, nejsi cílovka. Cukrák není dost v centru, takže nic moc, smiř se s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
25.12.17 22:22

@Chauvinist Rasista? Wow, jsi vazne dobry, to by me nenapadlo! :palec:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 14:26
@Chauvinist píše:
Zajímavý. To je nás víc :think: :think:
No, podle stylu dotazu asi podědila byt někde v užším centru a chce ho mít echt perfektní se zapracovaným panorámatem města, aby se daly omračovat návštěvy z dálného východu, co já vím :nevim: Je mi to víceméně jedno, jen mě zaujal ten Tvůj výhled. :)
EDIt: Vlastně kecám, my ze západu spíš :PPříspěvek upraven 25.12.17 v 19:28

Já zase cítím ze stylu tvé odpovědi nějakou psychickou újmu z dětství.
Možná zneužívání nebo šikana.
Protože zdravý a zdravě smýšlející člověk by nikdy nemohl napsat takové hlouposti o dědictví, návštěvách z východu, co je a není in, apod…
Kdyby to byla pravda, řekla bych že z tebe hovoří závist a nepřejícnost, ale opak je pravdou.
Bydlím na Smíchově na hnusné tříproudé křižovatce, po domě se nám potulují feťáci a majitel na to kašle. Jde o garsonku 50m². Kéž bych měla alespoň výhled na Cukrák.
Ráda bych tě požádala abys příště vážila slova, než začneš soudit a věštit z křišťálové koule proč se ptám a co za tím asi je!

@J_Doe píše:
Juchuu :pankac:@Chauvinist jako ze by opsala ten vyhled? Nejak mi to nedochazi… Proc ten zajem… a nutnost zajimave barvy interieru… My mame doma jemne pastelove barvy plus bily strop, tak ted jsem na pochybach, jestlipak jsme dostatecne in… se dnes samym napetim asi nevyspim… :mrgreen:

Děkuji,
poptávám fotografie podobného stylu jako v odkazu níže, pro můj web a blog o bydlení, řemeslech, designu, apod… Nic víc.
Kupovat fotografie z fotobanky se mi příliš nechce (přijde mi to mnohdy dost drahé) a na druhou stranu by se někdo třeba i rád pochlubil tím, jaký má interiér a výhled na typicky pražské stavby.
Přiložený obrázek je sice až příliš extrémní a možná i kýčovitý, ale jako ilustrace pro představu myslím poslouží dobře.
Děkuji že jsi vůbec na téma zareagovala a nezlob se pokud jsem výhled na Cukrák odsoudila jako ne příliš vhodný pro efekt kterého bych ráda docílila. Ale na druhou stranu budu ráda, když sem přiložíš fotografii výhledu na něj, i když ji bez tvého souhlasu nepoužiji a kdo ví, třeba mě tak okouzlí, že ti za to i zaplatím a poděkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
26.12.17 18:01

@nataliekovarova37 Dekuji za vysvetleni! Ja se vubec nezlobim, na interierovy design nemam bunky, a vim to o sobe. :mrgreen: Rada se ovsem na hezke napady podivam. Nekdy staci opravdu jenom malickost, a z drobnosti se stane uzasna dekorace, jen na to prijit. ;)

Zadny prilozeny obrazek jsem nenasla… ze by proto, ze brouzdam na mobilu? :think:
(A zrovna na mobilu vyhled na Cukrak nemam… on je stejne ten vyhled nejhezci, kdyz jsou krasne cervanky, a to je pak uplne jedno, kam presne koukas :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 18:28
@J_Doe píše:
@nataliekovarova37 Dekuji za vysvetleni! Ja se vubec nezlobim, na interierovy design nemam bunky, a vim to o sobe. :mrgreen: Rada se ovsem na hezke napady podivam. Nekdy staci opravdu jenom malickost, a z drobnosti se stane uzasna dekorace, jen na to prijit. ;)Zadny prilozeny obrazek jsem nenasla… ze by proto, ze brouzdam na mobilu? :think:
(A zrovna na mobilu vyhled na Cukrak nemam… on je stejne ten vyhled nejhezci, kdyz jsou krasne cervanky, a to je pak uplne jedno, kam presne koukas :) )

https://www.google.cz/search?…:

https://www.google.cz/search?…:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný