Vyhledávání na eMiminu - stránkování

300
7.5.12 18:27

Vyhledávání na e-miminu - stránkování

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by nešlo dělat něco s tímto: Když vyhledávám něco ve vyhledavači zobrazí se mi vyhledané téma na několik stránek. Když např. na straně č.2 vejdu do odkazu a opět z něj vyjdu, zase a vždy skončím na straně 1. Takže stále musím listovat a hledat, kde naposledy jsem otevřela odkaz. Snad jsem to napsala srozumitelně.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
7.5.12 18:39

Tak si otvírej odkaz v novém okně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
7.5.12 23:01

zakladatelko, už jsem na to upozornovala před nějakou dobou v diskusi změny na emiminu. pak to nějakou dobu fungovalo a už to zase nefunguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
8.5.12 15:02

škoda, je to docela otravný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20841
8.5.12 23:54

@jájaana Já pokud vejdu do nějaké diskuse na straně 8 a zase z ní vyjdu - jsem na straně 8 (stránkování ve vyhledávání). Přesto šikovné je otvírat si diskusi v novém okně - např. kliknutím kolečka na myši - pokud máš k dispozici.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.5.12 00:13

terezko, ahojky, tady nejde o stránky v jednotlivých diskusích, to funguje dobře. jde o vyhledávání tématu na emiminu. příklad - dám si nahoře vyhledat téma já nevím - třeba golfky chicco - vyjede mi třeba deset stránek odkazů na diskuse, projíždím stránky, jsem už třeba na stránce 5, rozkliknu nějakou diskusi, na kterou je odkaz na té stránce, pak dám šipkou zpět a místo aby mě to hodilo na tu pátou stranu, kde jsem skončila, hodí mě to na stranu první - úplně na začátek vyhledávání. takže si musím pamatovat na jaké straně jsem skončila a jestli na začátku té stránky, nebo v polovině, nebo si musím pamatovat přesný název diskuse, u které jsem na té stránce skončila, prostě je to nepraktický a otravující :lol:
snad to píšu srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
9.5.12 00:15

hm ted si to čtu po tobě ještě jednou a tys to tak asi myslela. no mě to tedy nefunguje, že když na nějaké stránce vlezu do diskuse a zase z ní vylezu, hodí mě to na tu stránku, kde jsem skončila. vždycky mě to hodí na první.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová