Výhodný internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
580
20.8.12 15:02

Ahoj holky. Tímto oživuji diskusi, neboť už nemůžu vkládat nové témata :(. (BTW nevíte, jak to udělat, aby se mi limit nově založených témat navýšil? Strašně teď potřebuji spoustu věcí prodiskutovat :nevim: ).

Potřebovala bych si zařídit internet do mého notebooku, ale to tak, aby:

• neměla žádnou smlouvu, protože chci jej jen na dva, tři měsíce, pak se zase nejspíše budu stěhovat, a pak si zařídím od místní kabelovky
  • abych mohla jít všude, kam potřebuji, facebook, emimčo :lol: a ostatní servery a nebyla moc limitována (ale pravda, nic velkého ale nestahuji a stahovat nebudu)
  • aby cena byla max. do 500,– Kč za měsíc

Kam se pro takovýto druh připojení obrátit? Budu zvlášť platit i za SIM či za nějaké udělátko, které mě k internetu připojí? Jaké máte s takovým připojením zkušenosti vy? A případně kolik a kde platíte a jak dlouho trvá aktivace? A jde to i bez smlouvy?

Děkuji, děkuji (sakryš, už jsem se nakazila s tím zdvojováním z Farmaření, ještě že bude za chvíli konec!!! :mrgreen: )

Krásný sluníčkový den všem :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
20.8.12 15:04

Napada me jen mobilní net, mužeš se připojit kdekoli je většinou dražší než klasicke připojeni optickým kabelem, musiš si připlatit za takovou tu flešku ktera to příjma a pak jen vybrat operatora.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
20.8.12 15:05

@evish třeba u vodafonu je na 3 měsíce za 1000 kč… ale je to tak na mail a občas emimino, žádné stahování…měsíční limit je 1 gb

• Citovat
  • Upravit
580
20.8.12 15:17

@sophinka Děkuji. No já právě potřebuji asi trochu větší kapacitu, abych se mohla napojit na firemní server a z domu občas pracovat (účetnictví), takže rychlé připojení. Ale děkuji za tip, zítra zkusím oběhnout operátory tady ve městě, třeba mi poradí. A kolik asi stojí ta speciální fleška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.8.12 15:22

@evish rychlé to je, akorát prostě nemůžeš nic stahovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
203
20.8.12 18:18

@evish Evish a to nemáte ve městě žádného poskytovatele wifi? U sposty jde předplatit kredit na následující měsíc, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný