Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Tímto oživuji diskusi, neboť už nemůžu vkládat nové témata
. (BTW nevíte, jak to udělat, aby se mi limit nově založených témat navýšil? Strašně teď potřebuji spoustu věcí prodiskutovat
).
Potřebovala bych si zařídit internet do mého notebooku, ale to tak, aby:
Kam se pro takovýto druh připojení obrátit? Budu zvlášť platit i za SIM či za nějaké udělátko, které mě k internetu připojí? Jaké máte s takovým připojením zkušenosti vy? A případně kolik a kde platíte a jak dlouho trvá aktivace? A jde to i bez smlouvy?
Děkuji, děkuji (sakryš, už jsem se nakazila s tím zdvojováním z Farmaření, ještě že bude za chvíli konec!!!
)
Krásný sluníčkový den všem
.
Napada me jen mobilní net, mužeš se připojit kdekoli je většinou dražší než klasicke připojeni optickým kabelem, musiš si připlatit za takovou tu flešku ktera to příjma a pak jen vybrat operatora.
@evish třeba u vodafonu je na 3 měsíce za 1000 kč… ale je to tak na mail a občas emimino, žádné stahování…měsíční limit je 1 gb
@sophinka Děkuji. No já právě potřebuji asi trochu větší kapacitu, abych se mohla napojit na firemní server a z domu občas pracovat (účetnictví), takže rychlé připojení. Ale děkuji za tip, zítra zkusím oběhnout operátory tady ve městě, třeba mi poradí. A kolik asi stojí ta speciální fleška?
@evish Evish a to nemáte ve městě žádného poskytovatele wifi? U sposty jde předplatit kredit na následující měsíc, ne? ![]()