Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nemáte někdo tip na spolehlivý internet za dobrou cenu? Momentálně ho máme přes O2 a platíme okolo 700 měsíčně, což mi přijde dost, a ráda bych sehnala něco levnějšího. Budu ráda za jakoukoliv radu. Díky.
S O2 se dá docela dobře licitovat. Zrovna dneska jsem si stáhla cenu ze 780 na 560 a to mám v těch 560 i pevnou linku a na ni 300 volných minut. Stačí postrašit odchodem a nižší nabídkou od konkurence ![]()
Sati píše:
S O2 se dá docela dobře licitovat. Zrovna dneska jsem si stáhla cenu ze 780 na 560 a to mám v těch 560 i pevnou linku a na ni 300 volných minut. Stačí postrašit odchodem a nižší nabídkou od konkurence
Jak se ti to povedlo? Máme asi u O2 stejný tarif, taky pevná linka s 300 volnými minutami plus internet, celkem za cca 960 Kč. Cos jim přesně řekla?
bydlim v CB jihocesky kraj a vyuzivam sluzbu starnet a platime mesicne 250kc
My kupujem O2 mobilní internet, na 3měsíce za 995,– je vhodnej jak do ntb tak i do stolního pc, je bezdrátovej a je na něm neomezená možnost stahování, takže super. Teď jsme se ale odstěhovaly z města a signál teda nic moc, takže si necháváme udělat internet od LBnet, ale ty jsou asi jen na Liberecku, nevím.
Nejlepší je neříkat vůbec nic a prostě poslat výpověď. Než smlouvu zruší, tak zavolají a stačí říct, že se vám jejich nabídka už nezdá konkurenceschopná a chcete slevu. Pak už záleží na každém, co se podaří vyjednat.
Podmínkou ale je, abyste neměli podepsanou smlouvu na určitou dobu a taky je dobré platit faktury včas. Pokud ale toto člověk splňuje, tak není problém mít ADSL internet od o2 za 400 Kč/měsíc (možná i méně). Lze usmlouvat opravdu hodně.
Takto to funguje u všech velkých operátorů, u těch menších možná ne.
Já mam smlouvu vždy na rok a protože nechci aby mi cenu zvýšili, tak si tam tak měsíc před skončením zavolám, že bych chtěla internet zrušit, loni když jsem volala poprvé, tak mi vše odkývala a nakonec přišla s nabídkou, že mi cenu ponechají, za měsíc se tam chystám volat znovu, protože rok už zase skoro utekl, tak buď dají slevu a nebo jdu pryč. Taky mám od O2 bez omezení.
Přidávám taky dobrou zkušenost s O2. Přesně jak píše někdo přede mnou..měla jsem smlouvu na rok za 400 Kč a když se blížil konec,tak jsem si tam zašla a řekla jim,že cenu 650 nebo kolik to nově bylo prostě platit nemůžu,že jsem samoživitelka a že budu teda muset odejít. A paní na přepážce mi tu cenu prodloužila o rok. Na faktuře mám uvedenou plnou cenu a pod tím slevou strhnutý ten rozdíl.
Určitě to zkus,myslím,že to nebude problém ![]()
My měli u O2 platit 700,– po slevě 600,– Teď jsme potřebovali řešit ještě i televizi, kterou nám původně nabízeli + 400,– a po dlouhém dohadování máme net + TV za 550,– … musíš smlouvat, jinak s nimi nehneš, bohužel ![]()
JohnDoe píše:
Nejlepší je neříkat vůbec nic a prostě poslat výpověď. Než smlouvu zruší, tak zavolají a stačí říct, že se vám jejich nabídka už nezdá konkurenceschopná a chcete slevu. Pak už záleží na každém, co se podaří vyjednat.Podmínkou ale je, abyste neměli podepsanou smlouvu na určitou dobu a taky je dobré platit faktury včas. Pokud ale toto člověk splňuje, tak není problém mít ADSL internet od o2 za 400 Kč/měsíc (možná i méně). Lze usmlouvat opravdu hodně.
Takto to funguje u všech velkých operátorů, u těch menších možná ne.
ono není ani potřeba smlouvat
většinou sami nabídnou nějakou rozumnější cenu
Nám takhle zvedli rychlost stahování a snížili cenu o půlku
I když původně jsme fakt plánovali ten internet zrušit ![]()
nečetla jsem vše, ale opravdu stačí zavolat a říct, že od nich odcházíš a uvidíš jak jsou ochotni tu cenu snížit
akorát my narazili na nějakou ..... a ta nás už přepojovala k technikovi, který nás odpojí
No naštěstí neodpojil a nabídl nám slevu a nějaké balíčky k tv zdarma, využíváme od nich pevnou linku, internet a tv.
My to tak máme u UPC,taky vždycky před koncem vypovím smlouvu a oni mi ponechají stávající nabídku.Platíme i s TV cca 30 programů + net 420 Kč ![]()
Tak jste měly pravdu, skoro z tisícovky nám to sundali na 600 Kč měsíčně za internet a pevnou linku s 300 volnými minutami ![]()
Ahojky, potřebuju akutně poradit ohledne internetu od O2, má nám vypršet smlouva, která byla sjednaná na 1 rok, měsíčně platíme 500Kč (internet optimal). Přemýšlíme, zda odejít ke konkurenci nebo u nich zůstat, ale dnes mi jeden známý říkal, že když u nich zůstaneme další rok, tak už nebudeme platit těch 500, ale navýší se nám to na 750
Je to pravda? To už se mi zdá za internet docela dost ![]()
Zavolej na linku, pohroz odchodem a oni už ti nějaký ten " zvýhodněný " balíček nabídnou. To se neboj ![]()