Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Kdyby to bylo kratce po porodu, tak hodne Factu gelu a zadnat zpet. Ale nevim takto. Jit do nejake poradny chirurgicke, proktokologicke.
Ahoj, a jak se ti to projevilo? Já mám malou bouličku, kuličku, velikosti většího hrášku, která při zatažení konečníku není vidět a při zatlačení jakoby vyleze. Je to jak střívko. Vůbec nevím, co to mám, nevím, hemoroid to asi není.
@PPav to si myslim, ze bude opravdu spis hemoroid. Vyhrezle strevo boli jak k*ava. Nemuze se sedet, stat, nic, dost ostra bolest.
@Desgreze píše:
@PPav to si myslim, ze bude opravdu spis hemoroid. Vyhrezle strevo boli jak k*ava. Nemuze se sedet, stat, nic, dost ostra bolest.
Děkuji za uklidnění, no, mě to nebolí, nekrvácí, prostě nic, teda zatím, jen to tam je. Léčím to jak hemoroid, čípky Procto glyvenol, sedavé koupele v dubové kůře, užívám Glyvenol, zatím to tam je pořád, tak uvidím. Když tak někam zajdu, ale moc nevím kam
![]()
@PPav na nejakou z proktokologickych ordinaci nebo chirurgickou ambulanci predem zavolejte, at necekate a rekbete jim o co jde, mohou vam ho,, snest,, ambulantne, kdyz je takto na konci.
@Desgreze píše:
@PPav na nejakou z proktokologickych ordinaci nebo chirurgickou ambulanci predem zavolejte, at necekate a rekbete jim o co jde, mohou vam ho,, snest,, ambulantne, kdyz je takto na konci.
Děkuji, zkusím, už jsem jednu ordinaci prokto našla kousek od nás.
Dobrý den, hledám rady a zkušenosti od těch co mají stejný problém. Nerada bych skončila na operaci. Pomohlo vám něco? Díky za vaše odpovědi.