Výhřez konečníku

Anonymní
6.1.23 09:19

Výhřez konečníku

Dobrý den, hledám rady a zkušenosti od těch co mají stejný problém. Nerada bych skončila na operaci. Pomohlo vám něco? Díky za vaše odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
605
6.1.23 10:49

Po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 11:08

Není to po porodu.

• Citovat
  • Upravit
605
6.1.23 12:04

Kdyby to bylo kratce po porodu, tak hodne Factu gelu a zadnat zpet. Ale nevim takto. Jit do nejake poradny chirurgicke, proktokologicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 09:33

@Desgreze děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
124
7.1.23 12:11

Ahoj, a jak se ti to projevilo? Já mám malou bouličku, kuličku, velikosti většího hrášku, která při zatažení konečníku není vidět a při zatlačení jakoby vyleze. Je to jak střívko. Vůbec nevím, co to mám, nevím, hemoroid to asi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
7.1.23 17:35

@PPav to si myslim, ze bude opravdu spis hemoroid. Vyhrezle strevo boli jak k*ava. Nemuze se sedet, stat, nic, dost ostra bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.1.23 08:52
@Desgreze píše:
@PPav to si myslim, ze bude opravdu spis hemoroid. Vyhrezle strevo boli jak k*ava. Nemuze se sedet, stat, nic, dost ostra bolest.

Děkuji za uklidnění, no, mě to nebolí, nekrvácí, prostě nic, teda zatím, jen to tam je. Léčím to jak hemoroid, čípky Procto glyvenol, sedavé koupele v dubové kůře, užívám Glyvenol, zatím to tam je pořád, tak uvidím. Když tak někam zajdu, ale moc nevím kam :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
8.1.23 09:23

@PPav na nejakou z proktokologickych ordinaci nebo chirurgickou ambulanci predem zavolejte, at necekate a rekbete jim o co jde, mohou vam ho,, snest,, ambulantne, kdyz je takto na konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.1.23 09:28
@Desgreze píše:
@PPav na nejakou z proktokologickych ordinaci nebo chirurgickou ambulanci predem zavolejte, at necekate a rekbete jim o co jde, mohou vam ho,, snest,, ambulantne, kdyz je takto na konci.

Děkuji, zkusím, už jsem jednu ordinaci prokto našla kousek od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí