Vyhřívací podložka do autosedačky

Anonymní
12.11.24 09:19

Vyhřívací podložka do autosedačky

Dobrý den. Máte někdo zkušenost?

https://www.kocarky.cz/…-autosedacek?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
12.11.24 10:06

Tohle bych nepořizovala. Spíš bych koupila podložku z pravé ovčí kožešiny, v zimě hřeje a v létě se dítě nepotí. Využívali jsme od batolecího věku až do konce používání autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
12.11.24 10:13

Taky mi to prijde blbost. Dite nesu uz ve vajicku, takze je oblecene, prikryte a az v aute budu pak zapinat vyhrivani, kdyz uz zas muzu topit? Prijde mi to na hlavu. A jak pisou ze prvni co dospely clovek udela ze si zapne vyhrivani sedacky, tak ja treba to nedelam nikdy, to bych musela prijit nevim jak promrzla z nejaky tury. Bala bych se propoceni, nasledneho prostydani. Stara dobra deka nebo fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7310
12.11.24 10:55

Za mě hloupost. Raději fusák do autosedačky. Super na přenos dítěte, pak v autě rozepneš a ten spodek zahřívá nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.11.24 10:59

Funkční akorad když auto nepotopí. I tak je to dítě v podstatě zabalené. Předpokládám že v autě co netopí se nebude s miminem jezdit 3 hodiny v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 11:25

Jedná s o dvouleté. Sedačka je v autě pořád, auto netopí hned. Dítě je je jen v mikině, protože bundu do sedačky nesmí.
Vajíčko neřeším, to bylo doma, takže neprochladlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.24 11:28

Já sama si zapinám vyhřívání sedadla a mám zimní bundu, i když bych neměla mít :roll: a je fakt dost zima než se auto vytopí.

• Citovat
  • Upravit
7221
12.11.24 11:58

My to přijde jako zbytečnost. Klidně to dítě můžeš přikrýt dekou nebo zimní bundou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
12.11.24 12:05
@Anonymní píše: Více

taky mám vyhřívaná sedadla a používám to pravidelně, takže mi to ani pro dítě do sedačky nepřijde jako blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
12.11.24 12:22

Spis bych koupila kvalitní funkční oblečení a podložku z merina, případně i deku přes sedačku, teplé capacky. Tohle je nic moc, bude mu to hrat záda, kdyz ho pak vyndas bude vyhřáty, možná až spoceny a neni to zdraví prospěšné. I dospělák si musí takové topeni regulovat, hrozí nastydnuti ledvin, močáku atp. Na to fakt bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 12:42
@TeeeT píše: Více

Potřebuji to na cestu do školky. 15 min. To bych ho zase ve školce musela převlékat. Tak jsem si myslela, že to vyřeším takhle. Auto je diesel, je vyhřáté až cestou zpět.

• Citovat
  • Upravit
61
12.11.24 13:31

Zbytečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 13:44
@nikka323 píše: Více

Takže máš a byla to špatná koupě? Nešlo to vrátit?

Já se ptám na zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí