Vyhýbá se

8
21.4.22 15:18

Vyhýbá se

Dobrý den,
Chtěl bych slyšet vaše názory. Po nějaké době psaní, kde se zdálo, že o mne má holka zájem jsem se jí zeptal, zda někam někdy nezajdem. Řekla, že ano můžeme. Když jsem se jí ale pak zeptal kdy bysme zašli, říkala, že nemá teď čas. Můj pocit je takový, že se mnou nikam nechce a vymlouvá, protože vím, že čas určitě má. Říkala, že se mi pak ozve. Co myslíte ozve se? Já si myslím, že už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.4.22 15:35

Ne, je mi líto.

Je dobře že si to zkusil a mrzí mě, že to nevyšlo ale tahle zájem nemá a nebo se moc bojí setkání a neumí psát napřímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.4.22 15:42
@Jousif píše:
Dobrý den,
Chtěl bych slyšet vaše názory. Po nějaké době psaní, kde se zdálo, že o mne má holka zájem jsem se jí zeptal, zda někam někdy nezajdem. Řekla, že ano můžeme. Když jsem se jí ale pak zeptal kdy bysme zašli, říkala, že nemá teď čas. Můj pocit je takový, že se mnou nikam nechce a vymlouvá, protože vím, že čas určitě má. Říkala, že se mi pak ozve. Co myslíte ozve se? Já si myslím, že už ne.

Zkus navrhnout dva datumy. Pak už bych asi dala ruce pryč od klávesnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.4.22 17:36

@Russet teďka jsme se potkali a řešili to. Říkala, že se nechce vymlouvat, ale ani mi to slíbit, ale že kdyby nechtěla, tak mi to řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 16:16
@Jousif píše:
Dobrý den,
Chtěl bych slyšet vaše názory. Po nějaké době psaní, kde se zdálo, že o mne má holka zájem jsem se jí zeptal, zda někam někdy nezajdem. Řekla, že ano můžeme. Když jsem se jí ale pak zeptal kdy bysme zašli, říkala, že nemá teď čas. Můj pocit je takový, že se mnou nikam nechce a vymlouvá, protože vím, že čas určitě má. Říkala, že se mi pak ozve. Co myslíte ozve se? Já si myslím, že už ne.

My jsme ženy takový ale to mám taky tak, že se ozvu časem. Vyhovuje se mi to, ráči netlačit na pilu

• Citovat
  • Upravit
2003
13.2.23 19:43
@Jousif píše:
@Russet teďka jsme se potkali a řešili to. Říkala, že se nechce vymlouvat, ale ani mi to slíbit, ale že kdyby nechtěla, tak mi to řekne.

Wtf. Ta fakt zájem nemá. Nebo ho měla, ale ztratila. Už se jí neptej a hledej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.2.23 15:26
@Jousif píše:
Dobrý den,

Ne, neozve. Zájem vypadá jinak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová