Vyjmutí nitroděložního tělíska (Kyleena)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.10.22 14:48

Vyjmutí nitroděložního tělíska (Kyleena)

Zdravím… před rokem mi Dr. po porodu sekcí doporučil nitroděložní hormonální tělísko Kyleena (jsem po 2 sekcích). To tělísko jednak překáží při styku (zastřižení vláken prý není možné a jsou tak jemná, že údajně nemohou vadit - přítel je jiného názoru), špiním stále minimálně týden, většinou déle (ale je pravda, že jsem zbavena bolesti), o nafouknutém břiše ani nemluvím (ale nemohu zase tvrdit, že je to jen tělískem :D )… Dr. mi tvrdí, že vyjmutí by byl špatný tah - menstruace by byla mnohem delší a navíc je to kvůli neprodělanému přirozenému porodu obtížné…máte s tím některá, prosím, zkušenost???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
24.10.22 15:19
@Anonymní píše:
Zdravím… před rokem mi Dr. po porodu sekcí doporučil nitroděložní hormonální tělísko Kyleena (jsem po 2 sekcích). To tělísko jednak překáží při styku (zastřižení vláken prý není možné a jsou tak jemná, že údajně nemohou vadit - přítel je jiného názoru), špiním stále minimálně týden, většinou déle (ale je pravda, že jsem zbavena bolesti), o nafouknutém břiše ani nemluvím (ale nemohu zase tvrdit, že je to jen tělískem :D )… Dr. mi tvrdí, že vyjmutí by byl špatný tah - menstruace by byla mnohem delší a navíc je to kvůli neprodělanému přirozenému porodu obtížné…máte s tím některá, prosím, zkušenost???

Tak neprodělaný porod je divný důvod, když ti ho zavedl a to je horší. Ale jestli je to hormonální tělísko, tak se může při vyndání zhoršit ms. U mě s tělískem pár dní špinění hodně slabě, proti MS kdy vložka a kalíšek nestíhaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.2.23 18:39

Můžu se zeptat jak probíhalo vyndání tělíska? Bolelo/nebolelo? Aktuálně mě to po 5letech čeká, tak mám nervy… :D díky za odpověď :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí