Tělísko, libido, vasektomie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.10.22 13:02

Tělísko, libido, vasektomie

Ahoj, řešíme doma celkem nepříjemnou věc. Tou je snížení mého libida. máme dvě děti, jsem 6 let doma na rodičáku. Mám zavedeno nitroděložní tělísko (hormonální) a když jsem tento problém řešila na gyndě, koukla na věk prcků a řekla, že není čemu se divit..že je normální, že s malými dětmi a povinnostmi, starostmi je chuť k sexu nižší. Dle ní obsahuje Těl. minimum hormonů, které působí pouze v děloze (každopádně jsou to pořád hormony že ano). Nepřipadám si frigidní, ale můj muž by mohl denně a i když máme sex min. 2-3 týdně tak mě se mi do něj kolikrát vůbec nechce :roll: ale když k němu dojde, užijeme si jej oba. A je mi líto, že si manžel někdy myslí že mě nepřitahuje apod., což není pravda. K jádru věci - muž uvažuje nad vasektomií, abych já nemusela mít žádnou antikoncepci. Je tady prosím někdo, kdo měl stejný problém? Zlepšil se Váš sexuální život? Budu ráda za odpovědi. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.10.22 13:12

Neberu žádnou antikoncepci a jsem na tom po 2 dětech úplně stejně. S nějakým extra efektem bych po vytažení tělíska nepočítala.

• Citovat
  • Upravit
14376
23.10.22 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj, řešíme doma celkem nepříjemnou věc. Tou je snížení mého libida. máme dvě děti, jsem 6 let doma na rodičáku. Mám zavedeno nitroděložní tělísko (hormonální) a když jsem tento problém řešila na gyndě, koukla na věk prcků a řekla, že není čemu se divit..že je normální, že s malými dětmi a povinnostmi, starostmi je chuť k sexu nižší. Dle ní obsahuje Těl. minimum hormonů, které působí pouze v děloze (každopádně jsou to pořád hormony že ano). Nepřipadám si frigidní, ale můj muž by mohl denně a i když máme sex min. 2-3 týdně tak mě se mi do něj kolikrát vůbec nechce :roll: ale když k němu dojde, užijeme si jej oba. A je mi líto, že si manžel někdy myslí že mě nepřitahuje apod., což není pravda. K jádru věci - muž uvažuje nad vasektomií, abych já nemusela mít žádnou antikoncepci. Je tady prosím někdo, kdo měl stejný problém? Zlepšil se Váš sexuální život? Budu ráda za odpovědi. :srdce:

Já si ze stejného důvodu nechala udělat sterilizaci, další děti nechci. A k nějakému většímu zvýšení libida nedošlo, zklamu tě. Ale je to prostě únava a lenost. Já to u sebe dokážu posoudit. Když už k tomu dojde, sex si užívám a baví mě, manžel je skvělý milenec. Ale fyzicky těžká práce na plný úvazek v protisměnách, děti 3 a 5 let a k tomu domácnost dělají divy, no :lol: ale poslední dobou se to jen a jen zlepšuje a frekvence zase stoupá :mrgreen: jinak ja si osobně myslím, že je to nějaké automatické nastavení v období, kdy nás ty děti nejvíc potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
23.10.22 13:19

Koukám, že je to téměř všude (u párů s dětmi) stejné.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
23.10.22 13:34

Jsem taky doma na rodicaku 6 let se dvema detmi, zadnou antikoncepci neberu a nemam a chut na sex taky mizerná. Tělískem to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 13:39

Toho se prave obavam, aby muz nesel na takove radikalni reseni, ja vyndam telisko a bude to vicemene stejne…
Treba ma kamaradka bez teliska mohla porad a s teliskem nemela chut vubec…mozna opravdu muze mit na nektere zeny vetsi vliv i to minimum hormonu :think:

• Citovat
  • Upravit
18552
23.10.22 13:51
@Anonymní píše:
Toho se prave obavam, aby muz nesel na takove radikalni reseni, ja vyndam telisko a bude to vicemene stejne…
Treba ma kamaradka bez teliska mohla porad a s teliskem nemela chut vubec…mozna opravdu muze mit na nektere zeny vetsi vliv i to minimum hormonu :think:

Na me měla strašný vliv klasická antikoncepce. Byla jsem i emočně plocha. Brala jsem ji 10 let, pak 6 let nic a teď 3m telisko. To na me nemá vliv, cítím na sobě když jsem unavená, ze pak proste chuť není. A pardon, ale práce, 2 skolkovne děti, sex 2-3× týdne… to si chlap má ještě pískat a ne pindat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
23.10.22 13:54

2-3 tydne je myslim slusny kompromis. Mozna, kdyz bude vic pomahat, snizi se mu libido taky. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 14:01

To on nepinda spis mu vadi i to ze nezacinam ja, nejsem vice akcni atd. Neni to jen o poctu ale tak nejak celkove. To on pomaha :) je zlatej jen ten sex nam trochu vazne :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.22 14:03

Ano hormony mají na libido obrovský negativní vliv, já delší dobu hledám vhodného partnera - když s nikým nejsem, tak antiko samozřejmě nepoužívám, pak se s někým seznámím, jsem nadšená, zamilovaná, muž se mi líbí - tak začnu používat antikoncepci, než dojde k intimitám, a hotovo konec - na žádný sex nikdy ani nedojde, protože na to nemám žádnou chuť, jsem protivná a začínám chlapa zkoumat, co vše mi na něm vadí, nakonec samozřejmě vadí na každém něco, navíc žádného chlapa nebaví vztah bez sexu, tak to jde do kytek, časem se rozejdeme a za pár měsíců totéž :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18552
23.10.22 14:06
@Anonymní píše:
Ano hormony mají na libido obrovský negativní vliv, já delší dobu hledám vhodného partnera - když s nikým nejsem, tak antiko samozřejmě nepoužívám, pak se s někým seznámím, jsem nadšená, zamilovaná, muž se mi líbí - tak začnu používat antikoncepci, než dojde k intimitám, a hotovo konec - na žádný sex nikdy ani nedojde, protože na to nemám žádnou chuť, jsem protivná a začínám chlapa zkoumat, co vše mi na něm vadí, nakonec samozřejmě vadí na každém něco, navíc žádného chlapa nebaví vztah bez sexu, tak to jde do kytek, časem se rozejdeme a za pár měsíců totéž :nevim:

Tak tohle je psychicky. Když je nový partner a funguje chemie, tak nějaká antikoncepce na začátku nemá vliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
23.10.22 14:22

Tělísko nemám, ani pilule a nemám ani chuť. Taktéž 2 malé děti. Myslím, že je to příroda, taková přirozená forma antikoncepce, aby se samice starala o již narozená mláďata a neplodila jim další konkurenci.

Ale kdo ví.. Měla jsem před manželem jeden dlouhý vztah, kde mě po sedmi letech to libido taky téměř opustilo. A děti jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10025
23.10.22 14:41
@Anonymní píše:
Treba ma kamaradka bez teliska mohla porad a s teliskem nemela chut vubec…mozna opravdu muze mit na nektere zeny vetsi vliv i to minimum hormonu :think:

Tak vyndej telisko, par mesicu pouzivejte kondomy, a zjistis, zda je problem v telisku. Stara se muz o domacnost a deti? Mas dost casu na odpocinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.22 15:12

@Wani presne tohle me taky napadlo zkusit vyndat a uvidime. My totiz nevime ani zpetne - byli jsme spolu chvilku, ja otehotnela a protoze jsme bydleli daleko od sebe tak sex byl vzdy o vikendu co jsme se vzdy videli tak jsme byli nateseni a bylo ho jodne :D a pak uz byly deti. On pomaha jak to jde. Je to skvely tata i manzel. Cas na sebe mam i kdyz kolikrat ne tolik co bych chtela. No musim s nim jeste znovu sednout a promluvit..

• Citovat
  • Upravit
14376
23.10.22 15:31
@Anonymní píše:
@Wani presne tohle me taky napadlo zkusit vyndat a uvidime. My totiz nevime ani zpetne - byli jsme spolu chvilku, ja otehotnela a protoze jsme bydleli daleko od sebe tak sex byl vzdy o vikendu co jsme se vzdy videli tak jsme byli nateseni a bylo ho jodne :D a pak uz byly deti. On pomaha jak to jde. Je to skvely tata i manzel. Cas na sebe mam i kdyz kolikrat ne tolik co bych chtela. No musim s nim jeste znovu sednout a promluvit..

Hele, nám nejvíc pomohlo o tom mluvit. Ne to odbýt tím,, miláčku, dneska nic nebude, bolí mě hlava". Ale vysvětlila jsem mu, jak a co cítím. Já třeba potřebovala jeho blízkost a mazlení, ale sex samotný mi nic neříkal. Často jsem ho ujišťovala, že to nemá s ním nic společného. Přežili jsme to a jak říkám, pořád je to lepší a lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí