Tělísko, libido, vasektomie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3926
23.10.22 15:54

Měla jsem mirenu 6 měsíců.
Po vyndání šlo libido prudce nahoru. Váha šla dolů, migrény přestaly.
Na nějaké kecy typu „tělísko obsahuje minimum hormonů a nemá na tohle vliv“ už absolutně nehraju. S veškerou HA jsem skončila, právě kvůli tomu, jak obrovský vliv na mě měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
23.10.22 16:04
@LilyJane píše:
Měla jsem mirenu 6 měsíců.
Po vyndání šlo libido prudce nahoru. Váha šla dolů, migrény přestaly.
Na nějaké kecy typu „tělísko obsahuje minimum hormonů a nemá na tohle vliv“ už absolutně nehraju. S veškerou HA jsem skončila, právě kvůli tomu, jak obrovský vliv na mě měla.

Mám mirenu 3m. První měsíc se váha držela a pak jsem začala hlídat stravu a za ty dva mám dole 5.5 kg. Moc to nehrotim abych nepřišla o mliko. Takže pro me zas kec, ze má vliv na libido a váhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
23.10.22 16:16

Ja mam Mirenu rok a vaha i libido prave uplne beze zmen. Akorat slibovana absence krvaceni se jaksi nedostavila. Ted po roce je to opravdu hodne slabe, to jako jo, ale pul roku to bylo dost hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
23.10.22 16:18

2-3× týdně mu přijde málo :open_mouth:???
To už by mě snad ani nebavilo tak furt 😀. Po dvou dětech a x letech je to podle mě až dost. Jak králíci jsme to dělali na začátku. Manžel ale nikdy nebyl posedlý sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
23.10.22 17:06

@Lenka_Hal to mi ani neříkej, já si dneska rikala, ze super, dneska konečně třetí den bez spineni… no a ne. Je to otravne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
23.10.22 17:17
@Anonymní píše:
@Wani presne tohle me taky napadlo zkusit vyndat a uvidime. My totiz nevime ani zpetne - byli jsme spolu chvilku, ja otehotnela a protoze jsme bydleli daleko od sebe tak sex byl vzdy o vikendu co jsme se vzdy videli tak jsme byli nateseni a bylo ho jodne :D a pak uz byly deti. On pomaha jak to jde. Je to skvely tata i manzel. Cas na sebe mam i kdyz kolikrat ne tolik co bych chtela. No musim s nim jeste znovu sednout a promluvit..

Jasne. Btw. muj muz ma vasektomii a na jeho libidu nebo pristupu k sexu se nic nezmenilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8882
23.10.22 18:06

Já jsem při Mireně neměla chuť na sex v podstatě vůbec. Teď ji nemám a mohla bych pořád :mrgreen: se nám to doma otočilo, driv loudil manžel, teď zase já. Deti mame 3, zacala jsem ted pracovat, vseho mam plny kecky, ale na ru chut na sex to vliv nema, na to unavena nejsem nikdy :mrgreen: Každopádně nejspíš si tu mirenu dám znovu, ve všech směrech to bylo dobrý řešení, až na to libido no, uvidíme, o vasektomii taky uvažujeme, ale ta mi zase nesrovna cyklus, že… :mrgreen: sama nevím, jak to vyřešit. Nicméně tu chuť na sex to tělísko ovlivňuje i s tím minimem hormonů, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3926
23.10.22 22:04
@hospodki píše:
Mám mirenu 3m. První měsíc se váha držela a pak jsem začala hlídat stravu a za ty dva mám dole 5.5 kg. Moc to nehrotim abych nepřišla o mliko. Takže pro me zas kec, ze má vliv na libido a váhu :lol:

Ono asi jak na koho. Já jsem se po vložení mireny naprosto katastroficky zavodnila. Opravdu šíleně moc. Třikrát týdně jsem cvičila, dodržovala jídelníček na míru a k tomu plně kojila a nezhubla jsem ani deko. Ani deko. Doktor měl taky plnou hubu chytrých keců, jak za to mirena určitě nemůže a jak mám počkat, že se to spraví.
Jakmile se mi ale začaly rozjíždět šílené migrény, tak jsem se na všechny vykašlala a nechala si ji vytáhnout u jiné doktorky. Během třech měsíců od vytažení jsem měla dole 12kilo (stejný režim jako s mirenou.) Libido bylo taky úplně někde jinde…

Každá z nás je jinak citlivá. To že je to pro vás kec, neznamená, že druhá to má stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.23 11:40

Tak já si před 1,5 měs. tělísko opravdu nechala vyjmout a musím říct, že libido se mi opravdu zvýšilo. Mám větší chuť a hlavně si sex i více užívám. I manžel je více spokojený.
Těžko řict zda je to placebo efekt nebo jsem opravdu tak citlivá na jakýkoliv i minimální hormon, ale cítím se moc fajn :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1