Výkaly v pečivu, hrozí nám onemocnění?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.12.13 21:09

Výkaly v pečivu, co hrozí?

V pátek jsme koupili chleba, v sobotu jsme ho pojídali i s 16 měsíčním dítětem. Dnes jsme si na večeři s manželem, už bez mimi, nachystali zbytek tohoto chleba. A ejhle, manžel si v průběhu večeře všimnul, že má v krajíci výkaly větších rozměrů! V mým byly taky!!! Přímo výkal ani jeden z nás nesnedl. Aspoň myslím, to bysme snad poznali. Máme teď ale obavy, jestli jsme se my, nebo nedejbože malá, nemohli nakazit. Co myslíte? Máme se bát??? My si dáme aspoň čtvrtku, ale co chudák malá. Achjo. Mám docela strach.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.12.13 21:11

Co to je „výkaly větších rozměrů“? Pro mě je větší výkal minimálně od psa, to tam asi nebylo, že? Předpokládám myšince? Bála bych se žloutenky nebo co tyhle svičky přenášej, ale zas jestli to bylo „vypečený“.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
15.12.13 21:12

Výkaly? 8o jako myší bobky nebo co? 8o

• Citovat
  • Upravit
Medžika
15.12.13 21:12

A kde si ten chleba koupila???at vím kam nechodit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.13 21:13

@Krkael většími myslím ne od myši, spíš potkan nebo něco takového.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.12.13 21:14

Fůůůj, to je hnus. Napiš kde jsi to koupila a kde bydlíš, ať tam nikdy nic nekupuju. Výkal větších rozměrů je podle mě třeba od dogy nebo koně :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.13 21:14

@magicalee v Ternu. Ale stalo se nám to poprvé…

• Citovat
  • Upravit
14973
15.12.13 21:15

A schovalas to? To je na nahlaseni na hygienu… jsi si jista, ze to byly vykaly a ne jen nejake zrni?

Chleba se pece na vysokou teplotu, takze bych rekla, ze nic nehrozi, bylo to tepelne zpracovano. Spis bych se bala, kde se chleba povaluje po upeceni, jestli po nem nebehaji mysi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
15.12.13 21:16
@Anonymní píše:
@magicalee v Ternu. Ale stalo se nám to poprvé…

Je to v Brně???

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
15.12.13 21:17
@K-Black píše:
Fůůůj, to je hnus. Napiš kde jsi to koupila a kde bydlíš, ať tam nikdy nic nekupuju. Výkal větších rozměrů je podle mě třeba od dogy nebo koně :think:

od koně už by to těžko schovali do chleba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
15.12.13 21:17
@LadyTommy píše:
A schovalas to? To je na nahlaseni na hygienu… jsi si jista, ze to byly vykaly a ne jen nejake zrni?Chleba se pece na vysokou teplotu, takze bych rekla, ze nic nehrozi, bylo to tepelne zpracovano. Spis bych se bala, kde se chleba povaluje po upeceni, jestli po nem nebehaji mysi.

souhlas nahlásila bych to… :poblion: :poblion: :poblion: nemyslím Nově

• Citovat
  • Upravit
K-Black
15.12.13 21:18
@sophinka1 píše:
od koně už by to těžko schovali do chleba :mrgreen:

to je fakt, tak od hříbátka třeba :nevim:

Zakladatelko, máš to vyfocený? ten chleba normálně zabal a zítra tam s ním dojdi, do obchodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.13 21:19

Holky, v Olomouci. Nikdy jsme s nima problém neměli, proto tam chodím/chodila jsem.
Vyhodila jsem to automaticky a teď mi to šrotuje. Výkaly to byly určitě, ten smrad se nezapře. Shodli jsme se oba.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@magicalee píše:
souhlas nahlásila bych to… :poblion: :poblion: :poblion: nemyslím Nově

myslíš Primě?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Anonymní píše:
Holky, v Olomouci. Nikdy jsme s nima problém neměli, proto tam chodím/chodila jsem.
Vyhodila jsem to automaticky a teď mi to šrotuje. Výkaly to byly určitě, ten smrad se nezapře. Shodli jsme se oba.

tak ho vytáhni, dej do sáčku a dojdi do obchodu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA