Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Co to je „výkaly větších rozměrů“? Pro mě je větší výkal minimálně od psa, to tam asi nebylo, že? Předpokládám myšince? Bála bych se žloutenky nebo co tyhle svičky přenášej, ale zas jestli to bylo „vypečený“.. ![]()
@Krkael většími myslím ne od myši, spíš potkan nebo něco takového.
Zakl.
Fůůůj, to je hnus. Napiš kde jsi to koupila a kde bydlíš, ať tam nikdy nic nekupuju. Výkal větších rozměrů je podle mě třeba od dogy nebo koně ![]()
A schovalas to? To je na nahlaseni na hygienu… jsi si jista, ze to byly vykaly a ne jen nejake zrni?
Chleba se pece na vysokou teplotu, takze bych rekla, ze nic nehrozi, bylo to tepelne zpracovano. Spis bych se bala, kde se chleba povaluje po upeceni, jestli po nem nebehaji mysi.
@Anonymní píše:
@magicalee v Ternu. Ale stalo se nám to poprvé…
Je to v Brně???
@K-Black píše:
Fůůůj, to je hnus. Napiš kde jsi to koupila a kde bydlíš, ať tam nikdy nic nekupuju. Výkal větších rozměrů je podle mě třeba od dogy nebo koně
od koně už by to těžko schovali do chleba ![]()
@LadyTommy píše:
A schovalas to? To je na nahlaseni na hygienu… jsi si jista, ze to byly vykaly a ne jen nejake zrni?Chleba se pece na vysokou teplotu, takze bych rekla, ze nic nehrozi, bylo to tepelne zpracovano. Spis bych se bala, kde se chleba povaluje po upeceni, jestli po nem nebehaji mysi.
souhlas nahlásila bych to…
nemyslím Nově
@sophinka1 píše:
od koně už by to těžko schovali do chleba
to je fakt, tak od hříbátka třeba ![]()
Zakladatelko, máš to vyfocený? ten chleba normálně zabal a zítra tam s ním dojdi, do obchodu.
Holky, v Olomouci. Nikdy jsme s nima problém neměli, proto tam chodím/chodila jsem.
Vyhodila jsem to automaticky a teď mi to šrotuje. Výkaly to byly určitě, ten smrad se nezapře. Shodli jsme se oba.
@magicalee píše:
souhlas nahlásila bych to…![]()
![]()
nemyslím Nově
myslíš Primě?
@Anonymní píše:
Holky, v Olomouci. Nikdy jsme s nima problém neměli, proto tam chodím/chodila jsem.
Vyhodila jsem to automaticky a teď mi to šrotuje. Výkaly to byly určitě, ten smrad se nezapře. Shodli jsme se oba.
tak ho vytáhni, dej do sáčku a dojdi do obchodu.
V pátek jsme koupili chleba, v sobotu jsme ho pojídali i s 16 měsíčním dítětem. Dnes jsme si na večeři s manželem, už bez mimi, nachystali zbytek tohoto chleba. A ejhle, manžel si v průběhu večeře všimnul, že má v krajíci výkaly větších rozměrů! V mým byly taky!!! Přímo výkal ani jeden z nás nesnedl. Aspoň myslím, to bysme snad poznali. Máme teď ale obavy, jestli jsme se my, nebo nedejbože malá, nemohli nakazit. Co myslíte? Máme se bát??? My si dáme aspoň čtvrtku, ale co chudák malá. Achjo. Mám docela strach.