Je tohle autismus?

Anonymní
13.12.13 13:02

je tohle autismus?

Ahoj, chci se zeptat. Narazila jsem na tohle video, kde pani pise, ze je to znamka autismu. Moje dite se takhle chova taky a jeste hazi hlavou ze strany na stranu. Hrozne me to vydesilo! Jinak treba ocni kontakt udrzuje. Akceptujte prosim anonymitu. Chci se teda zeptat, kdo ma zkusenosti, omlouvam se za histerii!

http://youtu.be/bVrMJq7tdwk

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka1
13.12.13 13:04

U takto malého dítěte se autismus nediagnostikuje  :roll:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
13.12.13 13:06

Na videu nevidím vůbec nic neobvyklého

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.13 13:06

@sophinka1 a ty pohyby jsou normalni? myslim i to hazeni hlavou ze strany na stranu?

• Citovat
  • Upravit
616
13.12.13 13:07

Malé dítě si normálně hraje. Nic víc v tom nevidím, ale odborník nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.12.13 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Narazila jsem na tohle video, kde pani pise, ze je to znamka autismu. Moje dite se takhle chova taky a jeste hazi hlavou ze strany na stranu. Hrozne me to vydesilo! Jinak treba ocni kontakt udrzuje. Akceptujte prosim anonymitu. Chci se teda zeptat, kdo ma zkusenosti, omlouvam se za histerii!http://youtu.be/bVrMJq7tdwk

jestli je znakem autismu to, že se dítě v houpacím lehátku snaží houpat, tak mám autistické obě děti :lol: Prostě si hraje. Na dg autismu je opravdu brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
13.12.13 13:08

Normalni

• Citovat
  • Upravit
13141
13.12.13 13:08

Já ti nevím, ale vidím normální dítě. Syn se taky takhle choval v tomhle věku a autista rozhodně není.
Ale nepoznám to, nejsem diagnostik. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
13.12.13 13:09

Můj to dělá, když má radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
13.12.13 13:09
@Anonymní píše:
@sophinka1 a ty pohyby jsou normalni? myslim i to hazeni hlavou ze strany na stranu?

já žádné házení hlavou nevidím… vidím malé mimino kopající nožičkama, házející ručičkama

• Citovat
  • Upravit
13141
13.12.13 13:11
@sophinka1 píše:
já žádné házení hlavou nevidím… vidím malé mimino kopající nožičkama, házející ručičkama

jj hlavu normálně otáčí… Já tam prostě nic divného nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726

Já tedy o autismu něco vím, ale v tomhle videu nic divného nevidím… kdybych tam posadila moji dceru, bude to úplně stejné skotačící mimčo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249

No mi přijde, že to dítě normálně třepotá ručičkama a nožičkama, jako všechny děti. SPíš se nesměje a nemá u toho nějaký radostný výraz v obličeji. A to jsou myslím mnohem důležitjší znaky autismu - nenavazuje oční kontakt a nesměje se, když si s ním třeba nějak hrajeme, škádlíme ho, nereaguje úsměvem na maminku. v těch 10M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.13 13:12

@sophinka1 to na videu to nedela, moje dite to dela. Haze hlavou ze strany na stranu… driv to bylo ze spani a ted uz i pres den i v kocaru.

Dekuju, ulevilo se mi.Vim, ze histercim..

• Citovat
  • Upravit
46669
13.12.13 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Narazila jsem na tohle video, kde pani pise, ze je to znamka autismu. Moje dite se takhle chova taky a jeste hazi hlavou ze strany na stranu. Hrozne me to vydesilo! Jinak treba ocni kontakt udrzuje. Akceptujte prosim anonymitu. Chci se teda zeptat, kdo ma zkusenosti, omlouvam se za histerii!http://youtu.be/bVrMJq7tdwk

Postiženej bude asi kameraman, když to neumí pořádně natočit. Jinak to miminko vypadá zdravě. Anebo mám oba kluky autisty a nevím o tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí