Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějaké tipy na cestovní kancelář s přítele by jsme se chtěli kouknout do Londýna a nevíme co tam máme čekat. Na poznávací zájezdy se nám nechce-chceme trochu volna.Tak se ptám na kolik vás to asi vyšlo celý výlet i s dopravou.
Příspěvek upraven 30.01.15 v 00:21
@kintly píše:
Nechci rypat ale oprav si nadpis vikend ne vykend
a Londín neva? když už teda opravuješ?
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na nějaké tipy na cestovní kancelář s přítele by jsme se chtěli kouknout do Londýna a nevíme co tam máme čekat. Na poznávací zájezdy se nám nechce-chceme trochu volna.Tak se ptám na kolik vás to asi vyšlo celý výlet i s dopravou.Příspěvek upraven 29.01.15 v 23:58
Letenka 2000 + doprava 1000 + ubytování 1000 denně… pokud tam nemáš známé tak ubytko je nejdražší
@jdukolem jj Londyn taky promin taky nepisu dobre cesky ale takove hrubky v nadpisu to je na navrat do zakladni skoly.
@kintly píše:
@jdukolem jj Londyn taky promin taky nepisu dobre cesky ale takove hrubky v nadpisu to je na navrat do zakladni skoly.
co když není Češka? ![]()
hrubky vidí asi všichni ale proč to hned vpálit navíc k tématu ani slovo… ![]()
Omlouvám se, už je mi dost trapně. A můžete mi doporučit jiné místo kam by jsme se mohli kouknou?
@ViolaGrunge píše:
Omlouvám se, už je mi dost trapně. A můžete mi doporučit jiné místo kam by jsme se mohli kouknou?
zadej si do vyhledávače průvodce Londýnem a stačí se jen začíst a vybrat si co tě zaujme.. je to multikulturní město k vidění je tam toho moc..
@ViolaGrunge http://www.zajezdydoanglie.cz/…cestovatele/
Jinak jestli pojedete sami, tak cena se vsim bude tak cca stejna 6tis.
Ptám se teda na tipy na cestovní kancelář (zkušenosti) a doporučení
@ViolaGrunge nz,ale jdybyste chteli jet sami, sice bude slozitejsi planovani, ale vysledek si myslim bude lepsi
. Ja jsem teda byla jen jexnou s cestovkou na „poznavacim“ zajezdu a straaasne se mi to nelibilo-Pariz, takze taky hl. mesto. To byla jen obihacka vsech moznych pamatek a o nicem
.
Mozna by stalo za zvazeni si koupit jen letenku do Londyna, naplanovat si oamatky hlavni (ono to je stejne vsechno tam „tak nejak po ceste“
a ubytovani si zabookujete online taky).. A mate vic klidu a vetsi prostor si to opravdu uzit ![]()