Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych znát názor někoho kdo má zkušenost se sklopnou/výklopnou postelí. Protože máme malý byt a pokoj chci nechat dceři uvažuji o koupi výklopné postele. Byla jsem se ptát i v nábytku na sklopnou postel na míru, ale to co mi nabídli nebylo podle mých představ. Prosím ty co mají nějakou zkušenost o radu
nejde mi sem vložit odkaz - ale je to výklopná postel 200×140 a dveře se sklopí pod postel.
Ja ji mela. 160×200. Nechávala jsem si dělat celou stěnu i se skříní. Bylo to super. Mela jsem i lampičky za posteli.
@Barusak78 a můžu se zeptat v jaké cenové relaci, já bych se chtěla vejít do 20tis. víc si momentálně nemůžu dovolit
Můj chlap ji měl, nejdřív super, ale pak je přestalo bavit to pořád sklápět, takže z výklopné se stala normální
jinak si to pochvaloval, protože zabírala místo, co klasická šatní skříň, takže na úsporu místa fakt dobrý..
Ja nevím kolik bylo jen za postel. Mela jsem tomu ještě dost velkou rohovou stěnu skříní, ale stalo všechno, včetně dopravy a montáže az ze Slovenska jednou tolik. Takže vejít by ses mohla. Mela jsem od firmy Hajana.
@prudusinka píše:
@Barusak78 a můžu se zeptat v jaké cenové relaci, já bych se chtěla vejít do 20tis. víc si momentálně nemůžu dovolit
pokud chceš cenovou relaci, tak už tehdy (rok 2004), stála přes 50 tis. Ale byla dělaná na míru, třeba budou mít něco v obchoďáku levněji ![]()
Mně by vadilo, že po zaklopení nevětrají matrace a peřiny. Máme taky malý byt, ale do výklopné postele bych nešla ![]()
Ahoj, taky máme a je to paráda, je fakt, že to sklápění je něco navíc, nejde jen přijít a lehnout, ale zase to není nic hrozného, je to otázka minuty
za mě do menších prostor nejlepší volba. Akorát bohužel s cenou neporadím, u nás jí dělal přítel na míru. Nemáme ji ani jako skříň, ale jelikož máme podkrovní být v palubkách, tak je to dělané aby to vypadalo jako zeď. Což tak i vypadá ![]()
Podívejte se na stránky PENETA.cz je tam postel do malého bytu i se stolem