Výlet - okolí Ostravy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32924
21.7.13 07:53

@Januliiik a jaký bus to je a odkud kam přesně? Tam na té straně jsme ještě nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.7.13 20:29
@KlaraBoch píše:
@Januliiik :kytka: dalo by se to projet i s kocarkem nebo bych musela s nositkem?

raději nosítko :-)) ale část se dá i s kočárkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.7.13 20:30
@andelka83 píše:
@Januliiik a jaký bus to je a odkud kam přesně? Tam na té straně jsme ještě nebyli.

z ÚANU jezdí až na konečnou Starý Bohumín a zastávka je náměstí svobody. Když vystoupíte na zastávce, dáte se směrem k hraničnímu mostu k řece a tam už uvidíte odpočívadlo a směrovky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
24.7.13 12:44

@Januliiik - navštívila jsem Meandry vlastně na tvoje doporučení, a fakt nádhera. Jen jsem nenašla rozcestník před mostem, ale šli jsme nakonec trasu na polské straně, chodník vybetonovaný, takže přístupný i s kočárkem, příroda nádherná a paráda.
Je ještě jiná trasa na české straně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.7.13 12:57

@siisi ha :-) tak tos mě dostala :-) na té polské straně jsem zase nebyla já :-)) Ono před tím mostem už musíš jít k vodě je tam takový kamenitý chodník po pravé straně od mostu. A jinak máš pravdu, opravdu to tam je nádherné, my to sjíždíme i na loďkách, organizují to tamní dobrovolní hasiči a to je teprve nádhera :-) dostaneš se vlastně tam, kam pěšo ne :-)
A doporučuju i na podzim :-) já to místo fakt miluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
24.7.13 13:04

@Januliiik - jé tak teda ty podzimní fotky jsou náádherné :andel:. Já ti přidám odkaz na moje fotky z polské strany, je to fakt tak na 2 hodinky (tam i zpět), a i tady se dá přijít z betonové cesty až k vodě:
 https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

Prosím a jak je časově náročná ta česká trasa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
24.7.13 13:06

@Januliiik - jo a o těch lodičkách jsem už slyšela - dá se to i s dítětem? (malá má 19 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.7.13 18:54

@siisi jezdí i s dětma, ale já osobně bych teda nevzala ani naší 3leťačku :oops: prostě mám strach, loni jak jsme jeli tak jsme se udělali o strom a já se tak blbě zaklínila pod loďkou a hlavu jsem sotva držela nad vodou, to mě utvrdilo, že na to má malá ještě čas…prostě mi to strach nedovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
24.7.13 18:56

@siisi ale je fakt, že tohle asi na té nafukovačce nehrozí, ta je i samo o sobě lehučká, takže asi půjčit tu, ale je tam třeba být minimálně hodinu předem, aby se na vás dostalo, je o to velikánský zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.