Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, chystám se manžela překvapit a vyrazit s ním v srpnu na víkend někde do chatky nebo penzionu. Často mluví o výletu parníkem, nevíte jak je na tom brněnská přehrada? Pamatuji si, že jako dítě jsme tam s rodičema na lodi byli. Nebo Dalešická přehrada, ta má parník, ale jak je to s lístky, lze je dokoupit až na místě? nebo se to musí nějak předem objednávat a co to tak stojí? Něco jsem o tom našla na netu, ale ráda by jsem slyšela názor někoho kdo to vyzkoušel ![]()
Pěkný výlet parníkem je na Vranovské přehradě. Parník je moc pěkný je nahoře otevřený, jsou tam stolky s židlema, a pěkný výhled. Doporučuji.
vranov je od nás už bohužel z ruky, na to aby jsme tam jeli jen na víkend, chtělo by to něco poblíž, ale děkuji
ahoj Goldenko, brněnská přehrada v plné parádě opět připravena na plavby
lístky lze koupit na místě v přístavišti.Ve Veverské si pak zajdětě mrknout na mlýn, a potom do restaurace na obídek http://www.hostinecnaruzku.cz/fotky.htm
tady sme byli a je tam i zahrádka a je to fajn
tak to je skvělé!!!! a kolim stál lístek a jak dlouho se parník plaví,…??? potěšila jsi mě, vím že jeden čas tam byl zrušenej, manžel bude mít radost, ![]()
oni to vloni měli zavřené, bagrovali sinice ze dna.. ale myslim že stejně to zas za chvilku tam mají. Nevím jestli nekecám ale je tam nějakej tarif MHD Brno, zkusim to zjistit na DPMB.cz , je tam určo i doba plavby… je to fajn relax, i pro dětičky
jo je tam přímo část Lodní doprava http://www.dpmb.cz/ldtarif.asp
jo a dá se to kombinovat právě se vstupenkou do zoo
![]()
tak to je výborný, v ZOO Brno jsme nějakej rok už taky nebyli, nestuduji to a vyrazíme
goldenka: ahoj minuly tyden jsme parnikem jeli, ale jen z Veverske Bytisky na hrad Veveri (kvuli malemu, nevim jak dlouho by vydrzel) cenik uz ti sem hodily
jen Zoo moc nedoporucuji. ja z ni byla zklamana, ted tam docela dost kopou, vybehy jsou zarostle atd. zatim nejhorsi zoo co jsem videla.
Ale parnik super, doporucuji hned ten prvni na nem jsme byli skoro sami, a cestou zpet uz byl skoro plny parnik
nemáte Rodinné pasy-je tam sleva tuším 50% do Brna na parník, taky se tam chystáme, byli jsme tak už loni a malý byl strašně nadšený. seděli jsme uplně v zadu a jak viděl tu vodu od vrtule, jaké dělá vlny, tak se celou cestu smál ![]()
mohu potvrdit, lodičky jezdí, tuhle jsme potkali když jsme si před dvěma týdny dali okružní plavbu po priglu
![]()
mamčababča píše:
Tady jsou parníky na Dalešické přehradě
Romaelka píše:mamčababča píše:
Tady jsou parníky na Dalešické přehradě![]()
mno tak mě se líbilo i na té dalešické, nejvíc asi chlapí ocení luxusní občerstvení v dalešickém pivovárku. Mňamy mňamy mňamy
![]()
![]()
![]()
Ano, pivovárek je třeba zahrnout mezi hlavní body výletu ![]()
Taky už jsme letos vyzkoušeli parník na přehradě, malé se to moc líbilo
Cena celkem ujde, s plností parníku to teď už bude horší, my to prubli ještě před prázdninama a to byla pohoda ![]()