Cesta autobusem s miminkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4706
12.7.10 19:24

cesta busem.

dobrý podvečer, mam jednu otázku, jestli můžu:

mojí holččce byly dva měsíce, zítra jedeme k doktoroce busem, jsou velky hrozný vedra a zajímalo by mě, co jí mam oléci na sebe.. jestli stačí jenom tílečko a plenka.. busem jsme ještě nejeli v tomhle vedru, tak proto se ptám. nechci aby nastydla, nebo hůř dostala nákej úpal… moc děkuji za rady.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10017
12.7.10 19:38

Mona ja si myslim, ze to tilko s plinkou by asi stacilo, muzes pres ni vzdycky prehodit bavlnenou plinku, kdyby se ti zdalo chladno, ale to podle mne v autobuse urcite nebude. Je mela malyho na zacatku leta a pres den mel vetsinou jen body a lehky ponosky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
12.7.10 19:39

:kytka: já si to myslela, díky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.10 19:57

A nebude bus klimatizovaný???
Pokud ano, přibalila bych čepičku a dečku na přikrytí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.7.10 19:59

Já si taky myslím,že stačí tílko a plínka.Teď jsme přijely busem s malou a bylo to peklo,a to měla jen lehčí šatičky.sice asi pojedete ráno,ale to nebude o nic lepší :think:
A je fakt,že bavlněnou plínku můžeš vždycky přehodit,kdyby náhodou :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.10 20:00

Ještě bych jela raději dopoledne, pokud nejste objednaní na určitou hodinu odpoledne.
jinak co já vím, busy moc klimatizované nebývají..

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
12.7.10 20:03

Autobusy aspoň ty městský klimatizovaný nejsou,ani všechna okna dokořán moc nepomáhaj :-?

• Citovat
  • Upravit
8297
12.7.10 20:45

Muzes si dat do pytliku namocenou plinkua kdyby to bylo moc desny, tak ji prehodit pres kocar, na chvilku ji tim ochladis vzduch v boudicce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
12.7.10 22:27

Jako alternativu k mokré plence jde troška vody do malého, jemně stříkajícího - jakoby mlžícího rozprašovače - tím postříkat klidně i mimču nožky, nebo jen vnitřek kočárku. (Já stříkám vnitřek auta - přehřátou autosedačku, holkám kloboučky, nožky, ručky.) (Čepičku a něco na přikrytí - tetra plenku - bych určitě přibalila - táhnout či foukat může né jen v autobuse.) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí