Letecky do Londýna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3287
8.7.10 19:38

Letecky do Londýna

Ahoj holky,
chystáme se s malým v srpnu do Londýna, pořád tedy dedukuju, zda jet, či nejet :think: , nějak si to nedokážu představit, poletím s ním sama, beru golfky, kufr, tašku do letadla…neletěla jste některá sama s dítětem?Jak jste to zvládli všechno pobrat?Malému je 15 měsíců, vydržely děti v letadle?U nas bude asi spíš problém na letišti…to dlouhé čekání…
Pomohli Vám do letadla?
Můžeme si vzít sebou pití, něco k jídlu?
Už bych měla zajistit letenky, tak ještě sbírám nějaké info :wink:
Jo a poletíme z Brna.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
8.7.10 19:50

Letela sem prvne, kdyz mu byly 4 mesice, bez kocarku teda, ale s tim by problem nebyl. Misto kocarku jsme meli autosedacku. S jakou spolecnosti letite? jidlo muzes mit, tekutiny musis ochutnat. Ted poletim za mesic se dvema, ale jeste s mamkou, do dvou let je to 1 dite na 1 dospelyho. A potahnem dvojkocar a i autosedacku. Kdyz starsi uz chodil, v roce tak sem ho honila po letisti ale zvlada to lip jak ja. Horsije ho zabavit v letadle. A to uz sem meta docela brich a dalo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.7.10 20:07

IMI letíme s Ryanairem, tam s pitím byl problém vždy, já si koupím na letišti, ale malej má převařenou vodu.....
Ještě přemýšlím, jak to vše posbírám na Stanstedu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
8.7.10 21:11

Ahoj,
my jsme jeli s malým do Řecka měl 9 m- sama jsem teda neletěla. Ale všichni byli moc nápomocní a milí,takže toho bych se nebála… :wink:

Na palubu jsem toho táhla dost - když jsem řekla,že je to for baby,tak mávli rukou a dobré. V letadle spal celou cestu tam, zpět jenom chvíli,pak ho zajímala kdejaká páčka,knoflíček…, doporučuji koupit novou hračku/hračky,knížku. Nebo mu dát něco co ještě neměl - naši malému dali lízátko (loni ho vzali na dovču s sebou 18 m( - moc toho nepolízal,ale byl klid - na dost dlouho a projednou se nic nestane…)
jak to posbíráš? Golfky odevzdáš u dveří do letadla a zase ti je přistaví ke dveřím při výstupu,tam si zavěsíš tašku a pak budete čekat na kufr - malý v golfkách…

Neboj z letadla tě nikdo vyhodit nemůže :wink: :wink: Navíc cesta tam netrvá tak dlouho - to zvládnete!
Přeji příjemný let a krásný výlet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
8.7.10 21:34

ahojda,

lítám s Aničkou od 4 měsíců do Bristolu 2× ročně - a vždycky jsem to nějak pozbírala :) na letišti si vezmi vozejček - nevím jak v Londýně ale v Bristolu za něj dáš libru ale lepší než to tahat v rukách - to snad ani nejde.
Měla jsem pro Anďu jak jídlo tak pití - na palubě mi jídlo i ohřáli.
Všechno cestování snášela dobře - ono děti to líp zvládají než my dospělý :)

Přeji šťastnou cestu a užijte si to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
8.7.10 21:54

My litame s malou docela casto. Sama jsem s ni letela jenom jednou a to ji bylo 17 mesicu. Neboj to zvladnete. Ja jsem do letadla vzala hodne jidla, ktere ma rada jako jahody, rozinky atd. Pro zabaveni jsem mela knizky a prenosny dvd prehravac tak jsem ji na chvili pustila Bob a Bobek a to ji opravdu zabavilo.
S tim pitim pro deti na letisti problemy nejsou. Tentokrat v Praze ho po mne nechteli ani ochutnat. Jidla jsem mela spoustu a vubec zadne problemy jsem s tim nikdy nemela.

Jak uz psali holky kocarkem si zajedes az ke dverim letadla, ale pri vystupu ti ho k vystupu pokazde nepristavi. Nevim na cem to zalezi, jestli na spolecnosti s kterou letis a nebo na letisti. My ho vetsinou v UK vyzvedavame az na pasu s kuframa. Akorat kdyz jsem letela s CSA tak mi ho prinesli k vystupu z letadla. Tak se radsi na to zeptej letusek. Pokud kocarek automaticky nepristavuji k vystupu z letadla tak ti to treba na prani pristavi. Vetsinou jsou vsichni moc ochotni, kdyz vidi samotnou maminku s ditem.

Krasny let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
8.7.10 22:06

My leteli poprve, kdyz male bylo 8 mesicu a jak pisou holky, v CR problem nebude nikdy, max se napijes piti, ktere mas pro dite. Jidlo bez problemu. V UK to bude horsi, aspon ja s tim takovou zkusenost mam, litam na Luton a to je male letiste, jinde jsou pry prisnejsi, alespon dle slov UK rodiny, kdyz oni leteli s deckama na dovolenou. Piti te nechaji napit, ale jen to co bude v detske lahvi, my meli jeste v termosce vodu a to byl problem, navic ze byla tepla, po nekolika minutach pochopil, ze mame zpozdeni a ze dite jist musi, takze nam to nechali, ale jinak ne a vylit. Jidlo jen hermeticky uzavrene, jakmile bude poskozeny uzaver vyhodit, zadne kremy, masticky v kabele apod, chteli vyndat uplne vsechno, prestoze to je pro dite. Smesne bylo, ze na mou kabelku s celym parfemem a vodou otevrenou zapomneli hovada /pardon/. Jinak kocarek v CR az u letadla odevzdat, v UK jen na pas s kufry, rekli, ze to vyndavat nebudou a tim konverzace skoncila. Asi meli zrovna fofr??? nevim…Urcite to zvladnes, nemej obavy, vetsinou maminy litaj s vice detma a deti smi vse, jen my jsme dost ukazneni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
8.7.10 23:58

Neboj, ja prvne rvala kufr, svuj palubni kufrik, matyskovo bagl, Matyska na brise a autosedacku. Kufr teda ne hned od letadla, ale i tak toho bylo dost. Sedacku sem si vzala na palubu, i kdyz se jim to moc nelibylo, pac prd vim, jak s ni zachazej v „podpalubi“. Na Ruzyni sem taky ani ochutnavat piti nemusela, v Edinburghu vzdycky vsechno, i zavreny krabicky s UM, rostrihnout (teda roztrhnout, nuzky nesmis mit) a nalejt do flasticky a ochutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
9.7.10 06:42

Holky moc díky za rady, jsem trochu klidnější, na jídlo a pití si dám pozor, nová hračka a lízátko se mi zdá jako dobrý nápad, protože pochybuju, že malej let prospí…

Už se moc těším, v UK jsem už přes dva roky nebyla…tak snad si to oba užijeme :-D

Jinak v Brně na letišti si také myslím, že to bude bez problému, ale na Stanstedu je frmol, tam si budu muset pomoct sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
9.7.10 10:02

Buď v klidu, pokud máš děcko, můžeš v UK prakticky cokoliv a máš všude přednost, rozhodně nebudeš stát s děckem nikde frontu, na odbavení klidně můžeš dopředu a jediný, kdo bude protestovat jsou naši občané. Jen píšu vlastní zkušenost. My, když jsme odlétali, tak nám řekla stewardka, že máme jít s kočárem první, navíc jsme měli 2 hodiny zpoždění!!, a ti jenž cestovali do Čech měli okamžitě velké problémy, ž ejako co že máme dítě apod., chtělo se mi zvracet. V UK jakmile si stoupneš do fronty (myslím na výstavě, Oku, Muzeu), automaticky tě lidé vyzvou ať jdeš dopředu. Oni to tak prostě v sobě mají, ovšem v metru ti do schodů s kočárem nikdo nepomůže :mrgreen: :mrgreen: to jim ještě nijak nedochází, na druhou stranu, pokud do tebe někdo strčí, rozhodně se omluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
13.7.10 20:13

Holky a kocarek se bere jako zvazadlo?
Budu mit kufr 15kg, pak muzu mit jeste 10 kg do letadla......ale zda se mi to malo, pro dva...... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
13.7.10 21:46

ne, to je proste pro decko… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.7.10 20:27
Hermiona píše:
ne, to je proste pro decko… :wink:

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.10 17:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
2.8.17 13:56

Ahojky všem, chtěli bychom vyrazit na výlet do Londýna - 2 dospělí a dítko 4r - fakt jen na 4-5dní.

Letenky mi jsou jasné, ale jdu s dotazem - jak vyhledávat levné ubytování blízko památek, jak zorganizovat tu cestu z letiště do ubytování a všechny ty návštěvy památek a procházky. Nikoho v okolí v Anglii nemám, tak nemám kde zjišťovat :-) Aj umím, domluvím se v pohodě. Kolik si tak připravit pro ty tři lidi na tu dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí