Vymáhání odstupného

4619
2.12.16 15:42

vymahani odstupneho

Ahoj, chci se zeptat nekoho kto si to zazil. Vim zhruba co delat, jen nevim jak dlouho se to potahne. Pred Vanocema, abych mela nejakou kacku :( Dostala jsem vypoved po ukonceni RD s dvoutydennim spoznednim!, firma davneji krachla. Vypoved mi prisla postou, se spatnym datumem(o par dnu) Je v ni spravny paragraf s narokem na odstupne. Nic jsem nepodepisovala. Zamestnavatel mi dluzi odstupne, penize za cerpani dovolene o kterou jsem zadala uz nekolk krat v prubehu 2 let! Prisli mi nejake penize, asi za dvoumesicni vypovedni lhutu, stejne tam chlup chybi. Vyplatnych pasek se asi nedockam, zadala jsem nekolikrat, ucetni ceka na pokyny od zamestnavatele.
Ted me caka obehat, urad prace, insolvencni urad a asi i soud. Mate nekdo skusenost, co vse je nutno dolozit, a jak dlouho co trva? Je mozne, ze mi vypoved vyplati urad prace a budou to pak vymahat od zamestnavatele? Cetla jsem, neznam nikoho kto zazil..
3× denne koukam na ucet, jestli se nestal zazrak a ja bych se uradum vyhla. Uz je bohuzel 17 dnu po datumu, kdy jsem mela mit odstupne na uctu. Tak uz musim konat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat