Výmalba obýváku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.4.13 15:17

@BaraF A takový ten sanitr se vám na zdi asi nedělal, viď? Že bys měla nějaké poznatky ještě k tomu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2724
19.4.13 15:33
@RadkaCh píše:
@BaraF A takový ten sanitr se vám na zdi asi nedělal, viď? Že bys měla nějaké poznatky ještě k tomu :mrgreen:

Co myslíš pojmem sanitr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.4.13 15:41

@BaraF Takový jakoby kvetení té výmalby, kdy se odlupuje od povrchu a následně odpadne.

• Citovat
  • Upravit
2724
19.4.13 15:44

Tak to neznám, to nás nepostihlo. Ale tipla bych na druh plísně, co doluje ze spodnějších vrstev vlhkost.
Doporučuju oškrabat štuk, vysušit, nahradit štukem s nějakým fungicidem, pak penetraci, termonátěr a nakonec malbu. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 04:56

Jak vymalovat

Ahoj holky potřebovala bych poradit. Chystáme se vymalovat náš obývák a čím víc se to blíží, tak víc jsem nervózní jakou barvou. Obývací stěnu máme bílo černou a sedačku zatím oranžovou (tu vyměníme snad brzy). Máme klasický panelákový byt. Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
25.7.16 07:30

@Jajinamalina ja bych šla do nějakého capuccino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
25.7.16 07:56

My chtěli jednu stěnu holubičí nebo měsíční šed… Nooo nakonec jsme vymalovali na bílo a na šed asi prdíme :D Jinak za mě je moc hezká ta šed a nebo krémová tu máme ve starém bytě :) A nebo se mi ještě líbí třeba jenu stěnu vytapetovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 11:13

Bílá mě už taky napadla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat