Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@dzarunka dala bych světlou - např žlutou, jinak to celé ztmavne ![]()
O žluté jsem taky uvažovala, že by to rozsvítila nebo oranžová, ale nedokážu si to tam moc představit
nebo nějakou tapetu ![]()
@dzarunka nwm.. já mám ráda barvy, šupla bych tu žlutou. Možná poradí někdo něco jiného, ale určitě nic tmavého, je to velmi malý prostor… s tapetama zkušenost nemám ![]()
Taky bych dala žlutou…případně zelenožlutou(taková podobná pistáciové)tu budem mít asi na schodišti my, dřív jsme jí měli v bytě v úzké chodbě a vypadalo to taky dobře
sami jsme si míchali barvu-kupovali jsem primalex nebo remal tónovací barvy…případně si přímo vybereš ve vzorníku třeba v obi a oni ti to namíchaj..ale nech si případně zjisit více barev-tedy stejnou barvu, ale třeba o odstín lehce jinou…cena bývá totiž taky různá-někdy o dost a přitom je to skoro stejná barva(teda to mám zkušenost jen u syntetické barvy, ale ten princip je stejný)
My si všechny barvy necháváme míchat, ještě přemýšlím nad sytě tyrkysovou a někam šoupnout tuto tapetu ![]()
Taky jsem pro žlutou, ale nevolila bych moc sytý odstín, spíš takovou světlou citronovou nebo tu žlutozelenou, ona i sytá žlutá zvládne zmenšit… Oranžovou bych nedávala, je už celkem tmavá, teď mám za sebou malování z oranžové na žlutozelenou v pokoji 12m2 a v té žlutozelené vypadá pokoj o 2m větší…
Přesně jak psala Klare…záleží na sytosti…i ta tyrkysová je pěkná(sytě tyrkysovou chci do ložnice),ale na to schodiště bych volila spíše světlou… ![]()
Tak chlap ze žlutý není moc nadšenej tak asi ta pistácie a k tomu nějakou tapetu ![]()
Já jsem nechávala namíchat do pokojíčku hráškovou a vypadá moc hezky. Já bych to nějak rozdělila. Třeba do půlky nebo třičtvrtě nechala namíchat barvu a k tomu pásek tapety. Zbytek nechala bílé. Tak přeji šťastnou volbu ![]()
Já bych do barvy na celé ploše do takhle úzkého prostoru nešla…možná jen nějakou hodně slabě béžovou a zkombinovat s tou tapetou, jak jsi poslala, béžová s tyrkysovou vypadají pěkně… a nebo místo tapety dát na zdi obrázky v bílých a tyrkysových rámech ![]()
@dzarunka Tyhle fotky jsou obojí otevřená schodiště, mít barevnou jednu stěnu a volný prostor na druhé straně je něco jiného než mít v barvě obě naproti sobě… ale samozřejmě záleží na tom, co se ti líbí, každý má rád něco jiného
Držím palce ![]()
@Tersuita to je fakt, oni ho mají více prosvětlené
já mám ráda barvy a hodně viditelné barvy, takové ty světlé mi nic moc neříkají, jsme neměli dávat tak tmavý strop, jenže to tam ještě nebyly dole ty dveře a vypadalo to zas uplně jinak, no my ještě budem dělat nové schody, budou světlejší než ted tak pak ještě hodím fotku s novýma schodama
Jsem se nadchla pro tu tyrkysovou a nechce jít z hlavy, co kdyby jedna stěna jak je světlo byla tyrkysová jako na té orchideji a druhá stěna bílá s tou fototapetou ![]()