Vyprané prádlo - fleky od pracího gelu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
14.5.13 20:36

vyprané prádlo - fleky od prac. gelu

Ahoj všem. používám prací gel a na tmavém prádle mi udělá bílé fleky! Můžete mi poradit prací gel se kterým jste spokojené? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.5.13 20:43

Dávat málo a dlouhý program..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.5.13 21:00

Já používám kapsle persil a nemůžu si stěžovat. většinou peru na 60 a pere to asik hodinu a půl a nikdy jsem s tim neměla problém. prádlo je potom čistý a bílá září. akorát když peru na ruční praní(30min) tak ne vždy se rozpustí ta kapsle a zůstane na tom taková hmota ale to jde snadno odělat a nic tam není vidět… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
14.5.13 21:07

Gel nepoužívám a tohle mi dělalo cokoliv od Persilu. Na tmavé nepomohl ani dlouhý program.
Takže já zásadně sypké, ne Persil a jsem s prádlem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
14.5.13 21:17

Já používám ariel tablety, takvé ty gelové polštářky, a bílé fleky takové slepené mi to udělá, když peru na nízkou teplotu. Musí to být min. na 60stupňů, to je to pak ok. Pokud dám jen na 40 nebo ruční praní, tak to dělá ty fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
14.5.13 21:53

Tmave pradlo peru ve Formilu z Lidlu a dobrý :palec: a světle v normální Lanze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
14.5.13 22:04

Já se ještě z dovolením rovnou zeptám, kdy jste začli prát dětské prádlo společně s vaším? Synovi je 14 měsíců a pořád mu peru v Lovele a zvlášť, teď už mu tam teda někdy k tomu jeho lupnu ručník nebo nějáký svoje tričko, ale spíš mi jde třeba o spodní prádlo. Prostě kdy všechno do společný pračky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
15.5.13 08:27

@Kamila Jakub Malé je 18 měsíců a pořád peru v dětském, ale ne v Lovele, ta nic nevypere, ta je dobrá tak do půl roku dítěte… a jak píšeš, dávám k tomu svoje trika, pyžamo, manželova trička… prostě takové to „čistější“ jen propocené a tak.
Mě teď čeká praní našeho zvlíšť, starší dceři a miminku :) To bude mazec :)

Příspěvek upraven 15.05.13 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
15.5.13 08:27

Tmavé peru ve Formilu a dětské jsem právala v tom zeleném aloe vera z DM. Nesnáším ten smrad Lovely (nemůžu si pomoct, ale je mi z ní fakt zle) a přijde mi, že bílé je po ní spíš šedé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.5.13 08:33

Já ani nevím, tak od půl roku? Ale ona je čuně, takže většinou je pračka plná jejích a přihodím tam nějaký svůj kus. Naopak zřídkakdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
15.5.13 08:35

@soanpe Me sice voní, ale musí se dodržovat dávkování. Mažela mamka to do pračky sype, jak se jí zdá vhodné a když jsem viděla tu plnou násypku :roll: (prala nám asi 2 týdny, když se nám rozbila pračka), tak to prádlo bylo opravdu moc převoněné, podle mě tam muselo dost prášku i zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.5.13 10:33

Fleky zůstávají jak z gelu, tak i z prášku, pokud je buď moc pracího prostředku, nebo je tam prádlo moc našťouchané - je ho příliš v jedné várce.
Mě žádný gel nevyhovoval, peru v prášku. A hodně si hlídám to množství prádla, ale i tak se mi občas na tmavém povede fleky vyrobit, tak dám jedno máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.13 11:17

Peru v gelu od formilu a žádné fleky nemám. V prášku prát nemůžu, ten se v tý naší vodě nerozpouští. A klukovi společně peru od chvíle, co došlo první balení lovely.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný