Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevim zda jsem napsala spravne ten nazev, ale chci se optat, dnes nam tukali na dvere a nabizeli levnejsi energie, ale prej bych nemusela odchazet od RWE ale jen by me to upravili abych to mela levnejsi, ze oni jsou prej hlavni dodavatelem pro Čez a RWE, znate je nekdo? zkusenost s nima? ja tyto lidi rovnou vyhazuji od dveri, ale byl to sympatak
tak sem ho vyslechla.
![]()
Já jsem v tomhle paranoik
Jak že jsou dodavatelé pro ČEZ? To se mi fakt nezdá ![]()
No oni prej Čez a RWE jsou jen distibutori a ta energi pro tyto firmy dodava
![]()
@Ivet23 ale ČEZ elektřinu přeci i vyrábí, příjde mi to jako kravina.
Gabco ja prave zjistuji
ja bych stejne nic nepodepsala nez bych mela zjisteno vse mozne
ja vsechny vzzdy od dveri vyhazuji
ale energie mam ted na sebe poprve.
@Ivet23 tohle mi to vyhodilo http://www.cenyenergie.cz/…senosti.aspx
No tak to je mazec, Bohemia energi uz sem vyhazovala od dveri nekolikrat
at si to strci nekam, zlaty RWE ![]()
Nic nepodepisovat, jsou to podvodníci, podívejte se na diskusi a poznáte to sama. Taky jsem jim nalítla
Já si teda úplně nemyslím, že dominantní dodavatel je zlatý. Sama jsem si Comfort doma ozkoušela a musím poznamenat, že se nám od nich osvědčilo energie odebírat, cenu máme o poznání nižší a jsme za to rádi. Prodejce nehodnotím, ty má dneska už skoro každá společnost a taky jsou všelijaký. Hodnotím pouze funkčnost u nás doma. ![]()
@Run píše:Čr má 3 distributory elektřiny a 3 plynu, a pak je na trhu několik desítek dodavatelů, kteří energie nakupují na burze a ti Vám pak jako Comfort nastavují cenu, kterou vy jim platíte. Šmelinu v tom nevidím, Comfort jakožto alternativec si může dovolit nasadit nižší cenu než dominant, který to nemá zapotřebí, jelikož má zákazníků habaděj. Domnívám se, že pokad se o to člověk v dnešní době aspoň trochu zajímá, tak není třeba aby si zbytečně přeplácel. Jen se tomu drobet pověnovat.
Já jsem v tomhle paranoikJak že jsou dodavatelé pro ČEZ? To se mi fakt nezdá
@Domáček Souhlasím, přesně tak to mi to i vysvětlovali, že dráty mi trhat nebudou, že s tím se mi nic dít nebude, jen teďka budu mít v podstatě nového lacinějšího fakturanta a že jediný co si musím změnit je příkaz v bance, kam budu nově posílat zálohy. Jinak jsem celkově změnu nepocítila a vše bylo vyřešeno do tří měsíců. Btw…s touhle převodní lhůtou by se taky mělo něco začít dělat, 3 měsíce mi přijde jako děsně dlouhá lhůta. Ale hold co se dá dělat.
Od RWE jako distributora by jste neodcházela, jelikož ten vám spravuje pouze budíky a dráty, Comfort by jste měla nově jako dodavatele místo RWE Energie a ČEZ Prodeje. V nejčastějších případech jsou takovéhle smlouvy od alternativců s garancí nižší ceny než mají právě ty velké firmy, takže s největší pravděpodobností by jste dokázala něco málo ušetřit, ale rozhodnutí je na každém. ![]()
@Smajlý píše:
Já si teda úplně nemyslím, že dominantní dodavatel je zlatý. Sama jsem si Comfort doma ozkoušela a musím poznamenat, že se nám od nich osvědčilo energie odebírat, cenu máme o poznání nižší a jsme za to rádi. Prodejce nehodnotím, ty má dneska už skoro každá společnost a taky jsou všelijaký. Hodnotím pouze funkčnost u nás doma.
My jsme od dominantů taky utekli k nim. Manžel si dodavatele hledal skrze nějaké kalkulačky a srovnávače, přes který se na ně dostal. A podle složenek taky hradíme nižší částku. ![]()
Nám doma Comfort splňuje parametry, které jsme od nového dodavatele požadovali… dobrá cena (přeplatek jsme měli letos dost slušný), serióznost vůči nám a dobrý servis - když něco potřebujeme, zařídíme si to v naší online kanceláři.