Comfort energi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1421
14.5.13 17:34

Comfort energi

Nevim zda jsem napsala spravne ten nazev, ale chci se optat, dnes nam tukali na dvere a nabizeli levnejsi energie, ale prej bych nemusela odchazet od RWE ale jen by me to upravili abych to mela levnejsi, ze oni jsou prej hlavni dodavatelem pro Čez a RWE, znate je nekdo? zkusenost s nima? ja tyto lidi rovnou vyhazuji od dveri, ale byl to sympatak :-) tak sem ho vyslechla. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
14.5.13 17:38

Já jsem v tomhle paranoik :mrgreen: Jak že jsou dodavatelé pro ČEZ? To se mi fakt nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.5.13 17:55

No oni prej Čez a RWE jsou jen distibutori a ta energi pro tyto firmy dodava :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 17:58

@Ivet23 ale ČEZ elektřinu přeci i vyrábí, příjde mi to jako kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 18:00

@Ivet23 hele hoď si to do Googlu, já čuchám podvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.5.13 18:02

Gabco ja prave zjistuji :-) ja bych stejne nic nepodepsala nez bych mela zjisteno vse mozne :D ja vsechny vzzdy od dveri vyhazuji :D ale energie mam ted na sebe poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.5.13 18:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
14.5.13 22:24

No tak to je mazec, Bohemia energi uz sem vyhazovala od dveri nekolikrat :D at si to strci nekam, zlaty RWE :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milewna
8.8.13 22:49

Energy Comfort

Nic nepodepisovat, jsou to podvodníci, podívejte se na diskusi a poznáte to sama. Taky jsem jim nalítla

• Citovat
  • Upravit
19
29.2.16 16:14

Já si teda úplně nemyslím, že dominantní dodavatel je zlatý. Sama jsem si Comfort doma ozkoušela a musím poznamenat, že se nám od nich osvědčilo energie odebírat, cenu máme o poznání nižší a jsme za to rádi. Prodejce nehodnotím, ty má dneska už skoro každá společnost a taky jsou všelijaký. Hodnotím pouze funkčnost u nás doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
23.3.16 11:28
@Run píše:
Já jsem v tomhle paranoik :mrgreen: Jak že jsou dodavatelé pro ČEZ? To se mi fakt nezdá :nevim:
Čr má 3 distributory elektřiny a 3 plynu, a pak je na trhu několik desítek dodavatelů, kteří energie nakupují na burze a ti Vám pak jako Comfort nastavují cenu, kterou vy jim platíte. Šmelinu v tom nevidím, Comfort jakožto alternativec si může dovolit nasadit nižší cenu než dominant, který to nemá zapotřebí, jelikož má zákazníků habaděj. Domnívám se, že pokad se o to člověk v dnešní době aspoň trochu zajímá, tak není třeba aby si zbytečně přeplácel. Jen se tomu drobet pověnovat. :) Vaši chlapi už ale určitě budou vědět jak na to ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.4.16 13:59

@Domáček Souhlasím, přesně tak to mi to i vysvětlovali, že dráty mi trhat nebudou, že s tím se mi nic dít nebude, jen teďka budu mít v podstatě nového lacinějšího fakturanta a že jediný co si musím změnit je příkaz v bance, kam budu nově posílat zálohy. Jinak jsem celkově změnu nepocítila a vše bylo vyřešeno do tří měsíců. Btw…s touhle převodní lhůtou by se taky mělo něco začít dělat, 3 měsíce mi přijde jako děsně dlouhá lhůta. Ale hold co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.6.16 14:21

Od RWE jako distributora by jste neodcházela, jelikož ten vám spravuje pouze budíky a dráty, Comfort by jste měla nově jako dodavatele místo RWE Energie a ČEZ Prodeje. V nejčastějších případech jsou takovéhle smlouvy od alternativců s garancí nižší ceny než mají právě ty velké firmy, takže s největší pravděpodobností by jste dokázala něco málo ušetřit, ale rozhodnutí je na každém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.7.16 17:22
@Smajlý píše:
Já si teda úplně nemyslím, že dominantní dodavatel je zlatý. Sama jsem si Comfort doma ozkoušela a musím poznamenat, že se nám od nich osvědčilo energie odebírat, cenu máme o poznání nižší a jsme za to rádi. Prodejce nehodnotím, ty má dneska už skoro každá společnost a taky jsou všelijaký. Hodnotím pouze funkčnost u nás doma. ;)

My jsme od dominantů taky utekli k nim. Manžel si dodavatele hledal skrze nějaké kalkulačky a srovnávače, přes který se na ně dostal. A podle složenek taky hradíme nižší částku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
9.9.16 13:38

Nám doma Comfort splňuje parametry, které jsme od nového dodavatele požadovali… dobrá cena (přeplatek jsme měli letos dost slušný), serióznost vůči nám a dobrý servis - když něco potřebujeme, zařídíme si to v naší online kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný