Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
Zkusím se zeptat nejprve tady.
Má tu někdo představu kolik může stát vymalování bytu cca 50m2.
A počítám s tím, že by se stěny musely škrábat.
Lokalita je menší město Pardubicko.
Děkuji za případné odpovědi.
My nechali vymalovat cca 80m2, za nějakých 20 tisíc, ale bylo to na nové stěny, bez škrábání…
Každý malíř má ceník jiný, na bílo bere 40-50kč/m2, barevno od 70kč/m2. Předchystání podkladu včetně škrábání má taky svou cenu. Nejlepší si sehnat kontakty, požadavek a obvolat. Ptát se na cenu za určité práce a spočítat si to sám. Jinak stejně to malíř musí vidět..
@Markéta188 píše:
My nechali vymalovat cca 80m2, za nějakých 20 tisíc, ale bylo to na nové stěny, bez škrábání…
To by odpovídalo, já teď dostala rozpočet na vymalování 160 m2 za 40 tisíc
@prokr Ahoj,
mám dobrou zkušenost s poptávkovými servery - zadáš popis, co potřebuješ, řemeslníci se ozvou s nabídkou. Na základě komunikace uděláš první předvýběr, na základě referencí pročistíš dál, u větších rekonstrukcí na základě jednání při prohlídce a zaslané cenové nabídce či rozpočtu a smlouvy vybereš, komu to zadáš.
Zatím fakt překvapivě dobrá zkušenost.
@prokr Ještě dodám, dělal jsem v podobném rozsahu u jedné nemovitosti na přelomu roku, bylo to i s broušením, perlinkou na zdi + malířské práce + materiál se vešly do 18,5 tis. Hledal jsme to ve vyúčtování, protože mě to teď samotného zajímalo
.
Čistě na papíře jsme za byt 50 m2 dostali rozpočet malování vč. škrábání něco pod 20 000, ale může to být opravdu v hodně širokém rozptylu, dle lokality, použitých materiálů, malíř od malíře. V reálu, když se na to pak přišli podívat, vyhodnotili jsme, že když už je byt vyklizený, uděláme i nové štuky, zdi se srovnají, cena se pak ještě vyšplhala.