Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To mám fakt takovou smůlu na vysavače? Během 10ti let jsem vystřídala 3 vysavače a u všech stejný problém. Vždycky se mi nástavec na vysávání zasekne na tyči, a když ho chci po čase sundat, abych třeba vysála pavučinu nebo tak, tak se můžu vzteknout, nejde to
. Máte to taky někdo? Dá se s tím dělat něco jiného než to prohodit oknem? Když to něčím námažu, tak si zas od té mastnoty můžu něco ušpinit. ![]()
@janet9 no, občas se to stane, ale ze zkušenosti vím, že kde nepomůže násilí, tam pomůže větší násilí ![]()
Co třeba vysávat pavučiny pravidelně? Pak se to nestihne „zadřít“. ![]()
Když se mi to stalo v práci, polila jsem vnější trubku horkou vodou. Roztahla se a šla vyndat. Stávalo se hodně často.
@Raduš.ka44 píše:
Co třeba vysávat pavučiny pravidelně? Pak se to nestihne „zadřít“.
Tam nejde ani tak o pavučiny, to byl jen příklad, ty většinou když zahlídnu, vezmu koštětem, protože než bych vytáhla vysavač, tak to mám hotový. Vysávám každý den, ale cca1× za měsíc to potřebuju vyměnit za jiný kartáč, a už mi to nejde. ![]()
Příspěvek upraven 22.09.13 v 11:08
@trpaslinka jeeee, ono to fakt funguje. Krásně to šlo sundat. Děkuju moc za radu.
![]()
@janet9 sama nevím, jak mě to tenkrát napadlo, ale vzpomněla jsem si, že kdysi ve škole jsme se učili o vlivu teplot na hmotu.