Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doma nekouříme, chodíme ven. To jsem kuřačka, ale doma? No to snad ne ![]()
Chlap a veškeré návštěvy chodí na balkon, kdyby si někdo zapálil u nás doma, tak ho ženu svinskym krokem ![]()
Chodim na balkon ![]()
Ale doma kourim malo… Spis venku, maly usne, zalezu si do parku, koupim si CafeToGo… ![]()
Naši jsou oba kuřáci a když jsme byly malý, kouřili na záchodě…
teď budou muset kouřit elektronický a nebo chodit ven, nebo jim nebudu půjčovat vnouče ![]()
Kyž jsem otěhotněla tak jsem přestala a ted po velice dlouhé době zase začala a s manželem kouříme venku, doma bych to asi nepřežila kvůli malé.
Kouřila jsem na balkoně a ještě se schovávala za zeď, aby na mě děti neviděly. A kouření jsem nazývala „dělat fuj“.
Chodím ven. A když mrzne a je fakt hnusně, tak v kotelně. Je až za prádelnou, stranou od obyt. části, tak to v bytě není téměř cítit. V paneláku bych chodila na balkon nebo ven, ač jsem kuřák, kouřit v bytě a navíc když tam žijí i děti - to NE ![]()
@Terulisekk píše:
Naši jsou oba kuřáci a když jsme byly malý, kouřili na záchodě…
teď budou muset kouřit elektronický a nebo chodit ven, nebo jim nebudu půjčovat vnouče
Naši kouřili taky doma, když měli hlídat větrali totálně celý byt, ale nikdy bych jim nevyhrožovala, že jim nepůjčím vnouče ![]()