Týdny kuchyní Ikea

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
heb
124
17.9.13 10:39

Týdny kuchyní IKEA

Chceme si koupit kuchyň v Ikee, asi tak za dva měsíce (do nového bytu). Právě tam ale probíhají týdny kuchyní (výhodné splátky a peníze zpátky na kartu) které končí 2. 10.. Moje otázka je, jak často takové akce v Ikee jsou, nevíte? Kdybysme si kuchyň koupili teď, nemáme jí kam dát (leda si na tu dobu pronajmout nějaký sklad, což je docela krkolomé řešení, zvlášť, kdyby tam ta akce měla být za dva měsíce znovu…)

Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101517
17.9.13 10:46

@heb Za 2 měsíce určitě nebude, většinou mívají stejnou akci cca za rok, ale co vím, tak na kuchyně mívali ještě jinou akci (podle ceny kuchyně), mě se třeba tahle moc nelíbí, protože já si tedy u nich spoustu spotřebičů nejsem schopna vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.9.13 10:47

Podobná akce jednou ročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
heb
124
17.9.13 10:51

No já si právě taky pamatuju, že někdy nedávno byla nějaká akce asi 10% z ceny kuchyně zpátky na kartu… Což by se mi taky víc líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101517
17.9.13 10:52

@heb Jojo, to je ta druhá, o které mluvím, myslím, že bývá někdy koncem jara, ale může to být i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30911
17.9.13 11:03

Prijde me, ze akce X% zpet na kartu byla ted nedavno, rekla bych kveten cerven, pred letnimi slevami, prekvapilo mne, ze je opet akce na kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101517
17.9.13 11:04

@Cuddy Jo, to byla, ale každé je jiná akce, tamto bylo x % z ceny kuchyně, ale tohle je paušální vratka podle počtu zakoupených spotřebičů.

Asi potřebují prodat ty spotřebiče, což se celkem nedivím, protože mi přijdu takové nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30911
17.9.13 11:10

Ano, vim, ze je akce jina, ale jsou kuchyne ted v kratke dobe za sebou, cekame jinou akci, tak me to prekvapilo:-)

Ze spotrebicu mame z ikey jen mikrovlnku (aby presne sedla do jejich skrinky), uz jsme ji meli na reklamaci, ale zase zaruka je 5 let, to se u spotrebicu hodne cenni, kdyz dnes umi spotrebice odejit par dni po 2 lete zaruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
17.9.13 11:33

Tak co si pamatuju, tyhle akce bývají jednou do roka. My vychytali, akci, kdy dobíjeli na kartu za každou tisícovku 100Kč, takže jsme měli asi 6000 k dobru a tyk jsme kupovali kuchyň půl roku dopředu :) A bylo to bez spotřebičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
17.9.13 11:38

My jsme takto kupovali kuchyň loni. Takže za mě je to 1× za rok :nevim: Před kuchyněmi byly úložné prostory, co bude po kuchyních už si nepamatuju. Taky jsme měli problém s uskladněním, zkrátka jsme chvíli žili mezi krabicemi. Když jsme kupovali skříně, tak ty jsme zase měli v garáži v krabicích a auto stálo venku.
Ta akce je fakt výhodná, vrátilo se nám tím hrozně moc peněz, využili jsme je myslím za pracovní desku, už nevím (a peníze zpět ze skříní jsme pak využili na novou matraci).
Co se týče kuchyně, jsem fakt moc spokojená a spotřebiče si taky moc chválím. Nechápu názor, že IKEA spotřebiče jsou nic moc, když výrobcem není IKEA, ale Electrolux a Whirlpool. Skoro u všech máme navíc prodlouženou záruku, což o něčem také svědčí. Máme od nich vestavnou troubu, varnou desku, vestavnou lednici, malou vestavnou myčku, vestavnou mikrovlnku a digestoř, vše super :palec:
Pracovní desku jsme si taky nechali dělat u nich - z dubového masivu na míru. Nádhera, miluju ji :srdce:
Kuchyň máme dubovou dýhu (Tidaholm - už není v nabídce), nějaké šuplíky a hodně drátěných košů. Klasické police máme jen v závěsných skříňkách. Ten výsuvný systém je k nezaplacení.

Příspěvek upraven 17.09.13 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
17.9.13 11:43

Ahoj, v loni jsme taky využili tuto akci a vzali jsme i spotřebiče navíc abychom dosáhli té největší slevy 15,000kč a ty spotřebiče jsme pak prodali, takže jsme na tom vlastně vydělali. Bylo dovoleno vzít i více spotřebičů jedné kategorie např. 2 varné desky atd. nevím jak je to letos, ale nám se to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
17.9.13 11:47

Aha tak koukla jsem do podmínek akce a už to zpřísnili lze zakoupit jen spotřebič jedné kategorie, ale prodat se to pořád dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
17.9.13 11:47

@Dobru jo, to je přesně tak akce, ušetřili jsme 15 tyček, byla to paráda :palec: navíc některé ty spotřebiče byly v té době zrovna i v akci pro členy IKEA Family, celková úspora byla nakonec o několik tisíc větší (zvlášť na troubě se to projevilo, ale akce na ni byla jen pár dní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101517
17.9.13 12:00
@Any83 píše:
Co se týče kuchyně, jsem fakt moc spokojená a spotřebiče si taky moc chválím. Nechápu názor, že IKEA spotřebiče jsou nic moc, když výrobcem není IKEA, ale Electrolux a Whirlpool. Skoro u všech máme navíc prodlouženou záruku, což o něčem také svědčí. Máme od nich vestavnou troubu, varnou desku, vestavnou lednici, malou vestavnou myčku, vestavnou mikrovlnku a digestoř, vše super :palec:
Pracovní desku jsme si taky nechali dělat u nich - z dubového masivu na míru. Nádhera, miluju ji :srdce:

No, o kvalitě spotřebičů od Whirpoolu si po našich zkušenostech s lednicí myslím svoje, ano, mohl to být jeden vadný kus, ale podle reakce paní na infolince evidentně nebyl.
A jinak proti elektroluxu nic nemám, máme od nich jak desku, tak pračku, ale když si vybírám spotřebiče, tak mám nějaké požadavky a to dost často výběr z pár typů neuspokojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.9.13 08:46

Mám od ikey troubu a digestoř, fachá to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný