Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Terulisekk Zdravý názor. Taky bych nedala svým rodičům dítě, pokud by před ním kouřili.. Musí si vybrat, co je jim milejší
Máma kvůli prckovi přestala, tátu vyháním daleko do zahrady, aby ani nebyl cítit.
@Spenata píše:
Já teda nejsem pravidelný kuřák a zapálím si většinou někde venku při drinku, ale párkrát se stalo, že mě můj téměř dvouletý syn viděl a mám z toho špatný pocit, už před ním kouřit nebudu (ani na balkóně, ani venku, nikde). hrozně ho zajímalo, co to dělám a chtěl to dělat taky, když jsme byli na víkendové venkovní akci, tak mi pak přisunoval popelníky, nebo si našel venku tyčku od lízátka a dělal jakože kouří a odklepává si…fakt jsem z toho neměla dobrý pocit a to mě viděl s cigárem tak 3krát
Ze stejného důvodu už druhý týden nekouřím. Vykouřila jsem krabičku denně, ale dvouletý syn se mě snažil párkrát napodobit a bylo mi fakt hrozně..Aspoň už nemám strach, že se bude na baloně přehrabovat v popelníku..
Kourila jsem pred tehotenstvim, ted to teda diky Bohu nemusim resit–ale uprimne-doma jsem nekourila –smrdelo mi to ![]()
@poprvé těhulka proč někdo kdo nekouří má potřebu vlézt do diskuze o kouření a přispívat tam??? ![]()
@zlodcera no mě je jasné, že naši nepřestanou, ale hold nemusí mít zapálenou cigaretu u pusy každých pět minut že.. ![]()
Také jsem kuřačka i přítel a chodíme kouřit na balkon určitě bych nekouřila doma už jen protože tam je dítě a proto že by mě to tam smrdělo nemám to ráda.
@ikyki To nevím o kom mluvíš
Já nekouřím akorát teď v těhu, jinak jsem kuřačka ![]()
@Korrrinka píše:
@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme![]()
Ty jsi rozdvojená osobnost? ![]()
@poprvé těhulka v tom případě nechápu proč ti přijde zakladatelčin dotaz jako provokace, mě přijde spíš nesrozumitelný
@ikyki Protože se na tohle téma tady každý den poňafou desítky mamin a přijde mi to jako zbytečný dotaz. ![]()
@poprvé těhulka
ja jsem to tady ještě neviděla, a nevadí mi tahle diskuze
@ikyki píše:
@poprvé těhulka proč někdo kdo nekouří má potřebu vlézt do diskuze o kouření a přispívat tam???
odnauceny kurak–rovna se nekourici KURAK
@poprvé těhulka joo tak tak to už je věc druhá, to, že sem lezou oídpůrkyně kouření a mají potřebu moralizovat je věc jedna a druhá je ta jestli to zakladatelka bude ignorovat, každopádně když víš, že se tu maminy zase zrafou tak proč si neušetříš nervy a lezeš sem???, ![]()
@Jolisek píše:
@poprvé těhulka
ja jsem to tady ještě neviděla, a nevadí mi tahle diskuze
já teda taky ne ![]()