Maminky kuřačky, jak to řešíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13183
17.9.13 15:01

@Terulisekk Zdravý názor. Taky bych nedala svým rodičům dítě, pokud by před ním kouřili.. Musí si vybrat, co je jim milejší ;) Máma kvůli prckovi přestala, tátu vyháním daleko do zahrady, aby ani nebyl cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
17.9.13 15:02
@Spenata píše:
Já teda nejsem pravidelný kuřák a zapálím si většinou někde venku při drinku, ale párkrát se stalo, že mě můj téměř dvouletý syn viděl a mám z toho špatný pocit, už před ním kouřit nebudu (ani na balkóně, ani venku, nikde). hrozně ho zajímalo, co to dělám a chtěl to dělat taky, když jsme byli na víkendové venkovní akci, tak mi pak přisunoval popelníky, nebo si našel venku tyčku od lízátka a dělal jakože kouří a odklepává si…fakt jsem z toho neměla dobrý pocit a to mě viděl s cigárem tak 3krát

Ze stejného důvodu už druhý týden nekouřím. Vykouřila jsem krabičku denně, ale dvouletý syn se mě snažil párkrát napodobit a bylo mi fakt hrozně..Aspoň už nemám strach, že se bude na baloně přehrabovat v popelníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.9.13 15:02

Kourila jsem pred tehotenstvim, ted to teda diky Bohu nemusim resit–ale uprimne-doma jsem nekourila –smrdelo mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
17.9.13 15:03

@poprvé těhulka proč někdo kdo nekouří má potřebu vlézt do diskuze o kouření a přispívat tam??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6971
17.9.13 15:03

@zlodcera no mě je jasné, že naši nepřestanou, ale hold nemusí mít zapálenou cigaretu u pusy každých pět minut že.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
17.9.13 15:05

Také jsem kuřačka i přítel a chodíme kouřit na balkon určitě bych nekouřila doma už jen protože tam je dítě a proto že by mě to tam smrdělo nemám to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
17.9.13 15:05

@Terulisekk Tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
17.9.13 15:06

@ikyki To nevím o kom mluvíš :think: Já nekouřím akorát teď v těhu, jinak jsem kuřačka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.13 15:06
@Korrrinka píše:
@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme :think: :nevim:

Ty jsi rozdvojená osobnost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
17.9.13 15:07

@poprvé těhulka v tom případě nechápu proč ti přijde zakladatelčin dotaz jako provokace, mě přijde spíš nesrozumitelný

• Citovat
  • Upravit
3487
17.9.13 15:11

@ikyki Protože se na tohle téma tady každý den poňafou desítky mamin a přijde mi to jako zbytečný dotaz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.9.13 15:14

@poprvé těhulka
ja jsem to tady ještě neviděla, a nevadí mi tahle diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
@ikyki píše:
@poprvé těhulka proč někdo kdo nekouří má potřebu vlézt do diskuze o kouření a přispívat tam??? :mrgreen:

odnauceny kurak–rovna se nekourici KURAK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki

@poprvé těhulka joo tak tak to už je věc druhá, to, že sem lezou oídpůrkyně kouření a mají potřebu moralizovat je věc jedna a druhá je ta jestli to zakladatelka bude ignorovat, každopádně když víš, že se tu maminy zase zrafou tak proč si neušetříš nervy a lezeš sem???, :lol:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
17.9.13 15:15
@Jolisek píše:
@poprvé těhulka
ja jsem to tady ještě neviděla, a nevadí mi tahle diskuze

já teda taky ne :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...