Maminky kuřačky, jak to řešíte doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5938
17.9.13 14:23

@Terulisekk mám to to samý. My s přítelem nekouříme, naši rodiče ano, ale před Elou ani v její blízkosti kouřit nesmí. Pokud ji tedy chtějí vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.9.13 14:24

@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
17.9.13 14:25

Já teď momentálně nikde, manžel a návštěvy v garáži, nebo venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
17.9.13 14:27

@Korrrinka Tak nepřijde mi to jako dotaz normálně myslícího člověka. :nevim: Jistě, že když mám dítě doma, tak si nedám na přebalovák popelník a nehulím mu tam.Tak buďto kouřím na balkoně, venku, nebo někde, kam to dítě nechodí často :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
17.9.13 14:28

Já teda nejsem pravidelný kuřák a zapálím si většinou někde venku při drinku, ale párkrát se stalo, že mě můj téměř dvouletý syn viděl a mám z toho špatný pocit, už před ním kouřit nebudu (ani na balkóně, ani venku, nikde). hrozně ho zajímalo, co to dělám a chtěl to dělat taky, když jsme byli na víkendové venkovní akci, tak mi pak přisunoval popelníky, nebo si našel venku tyčku od lízátka a dělal jakože kouří a odklepává si…fakt jsem z toho neměla dobrý pocit a to mě viděl s cigárem tak 3krát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.9.13 14:28

@poprvé těhulka Jak vidíš..Každý to asi nechápe a třeba někdo na přebalováku popelník má. :nevim: Ale když nad tím přemýšlím je to divný dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
17.9.13 14:30

@Korrrinka Lidé jsou různí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.9.13 14:36
@Korrrinka píše:
@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme :think: :nevim:

No jo, ale co? :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kouření se dá zdravě provozovat i doma, pak chápu to s těma dětma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestli ona má na mysli cigarety :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.9.13 14:37
@araw píše:
No jo, ale co? :-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kouření se dá zdravě provozovat i doma, pak chápu to s těma dětma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jestli ona má na mysli cigarety :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no právě :-D na to bych měla radu. Zalézt pod deku :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
17.9.13 14:37
@Korrrinka píše: :mrgreen: :mrgreen: no právě :-D na to bych měla radu. Zalézt pod deku :-D

A zamknout dveře do ložnice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
17.9.13 14:39

Počkat to se řeší tohle kouření? :lol: já že cigarety.. :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.9.13 14:48

U nás CIGARETY kouří jen manžel - ten chodí bud ven na dvůr nebo si kouří v dílně. Před malou kouřil normálně, pokud jsme třeba byli v lese ne bo někde na výletě. To, že to malá vidí mi nevadí - vysvětlím a je to :nevim:

U toho zdravého kouření - jen když dítě spí nebo není doma :mrgreen: To jí ještě nějakou dobu vysvětlovat nehodlám :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
17.9.13 14:50

@rozmary pokud sis všimla, nepíšu že vyhrožuju a všimni si smajlíku;)
no jo, tady hold člověk nemůžu udělat vtípek :roll: a sorry, ale když tam kouří pět lidí, tak ano, pokud nepřestanou a nebudou chodit ven, tak ať si choděj na návštěvy oni, ale já dítě do totál zakouřenýho prostoru nedám;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
17.9.13 14:52

@mmuerka no, já kdysi kouřila, už nekouřím něco přes rok, přítel kouří stále, ale hlavně v práci a tam nejsem, tak mi je to fuk (když mu nevadí že mi smrdí:D)
ale aby někdo kouřil hned vedle dítěte v místnosti, to se mi fakt hnusí..neříkám venku, to ať si zapálí, ale ne v uzavřený místnosti- ikdyby byla větraná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
17.9.13 15:01

Kdybych měla zmrznout tak si zapálím venku a ani náhodou doma ani na záchodě, nechápu Tvůj dotaz, ptáš se jak řešíme kouření doma před dětmi a pak napíšeš že chodíte ven :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný