Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Terulisekk mám to to samý. My s přítelem nekouříme, naši rodiče ano, ale před Elou ani v její blízkosti kouřit nesmí. Pokud ji tedy chtějí vidět.
@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme
![]()
Já teď momentálně nikde, manžel a návštěvy v garáži, nebo venku.
@Korrrinka Tak nepřijde mi to jako dotaz normálně myslícího člověka.
Jistě, že když mám dítě doma, tak si nedám na přebalovák popelník a nehulím mu tam.Tak buďto kouřím na balkoně, venku, nebo někde, kam to dítě nechodí často ![]()
Já teda nejsem pravidelný kuřák a zapálím si většinou někde venku při drinku, ale párkrát se stalo, že mě můj téměř dvouletý syn viděl a mám z toho špatný pocit, už před ním kouřit nebudu (ani na balkóně, ani venku, nikde). hrozně ho zajímalo, co to dělám a chtěl to dělat taky, když jsme byli na víkendové venkovní akci, tak mi pak přisunoval popelníky, nebo si našel venku tyčku od lízátka a dělal jakože kouří a odklepává si…fakt jsem z toho neměla dobrý pocit a to mě viděl s cigárem tak 3krát
@poprvé těhulka Jak vidíš..Každý to asi nechápe a třeba někdo na přebalováku popelník má.
Ale když nad tím přemýšlím je to divný dotaz.
@Korrrinka píše:
@poprvé těhulka Proč provokace?? Sice se nepíše kouření čeho, ale zakladetelku asi zajímá, kde kouříme![]()
No jo, ale co?
kouření se dá zdravě provozovat i doma, pak chápu to s těma dětma
jestli ona má na mysli cigarety ![]()
@araw píše:
No jo, ale co?![]()
![]()
![]()
kouření se dá zdravě provozovat i doma, pak chápu to s těma dětma
![]()
![]()
![]()
jestli ona má na mysli cigarety
@Korrrinka píše:![]()
no právě
na to bych měla radu. Zalézt pod deku
A zamknout dveře do ložnice ![]()
U nás CIGARETY kouří jen manžel - ten chodí bud ven na dvůr nebo si kouří v dílně. Před malou kouřil normálně, pokud jsme třeba byli v lese ne bo někde na výletě. To, že to malá vidí mi nevadí - vysvětlím a je to ![]()
U toho zdravého kouření - jen když dítě spí nebo není doma
To jí ještě nějakou dobu vysvětlovat nehodlám
![]()
@rozmary pokud sis všimla, nepíšu že vyhrožuju a všimni si smajlíku;)
no jo, tady hold člověk nemůžu udělat vtípek
a sorry, ale když tam kouří pět lidí, tak ano, pokud nepřestanou a nebudou chodit ven, tak ať si choděj na návštěvy oni, ale já dítě do totál zakouřenýho prostoru nedám;)
@mmuerka no, já kdysi kouřila, už nekouřím něco přes rok, přítel kouří stále, ale hlavně v práci a tam nejsem, tak mi je to fuk (když mu nevadí že mi smrdí:D)
ale aby někdo kouřil hned vedle dítěte v místnosti, to se mi fakt hnusí..neříkám venku, to ať si zapálí, ale ne v uzavřený místnosti- ikdyby byla větraná..
Kdybych měla zmrznout tak si zapálím venku a ani náhodou doma ani na záchodě, nechápu Tvůj dotaz, ptáš se jak řešíme kouření doma před dětmi a pak napíšeš že chodíte ven ![]()