Výměna kočárku přes internet?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
352
28.11.12 23:03

Výměna kočárku přes internet ?

Ahoj, chtěla bych vyměnit svůj Jané slalom v trojkombinaci za jiný kočárek. Mám ho v barvě tm. modro-zelené (marine), tak bych chtěla holčičí, nebo černý, hnědý atd…

Jenže - zdá se mi, že všechny maminky jsou k výměně kočárku opatrné, nebo mi nabízí kočár který seženu za 500 v bazaru :(

• máte nějaké zkušenosti Vy? Dá se sehnat slušná výměna a kde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
28.11.12 23:21

Uprimne bych se vymeny taky bala :nevim:
Jestli nebude jednodussi prodat a koupit jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.11.12 23:21

Ahoj, ja mam barvu zeleno-cervenou, klidnebych vymenila, ale uz nemam autosedacku. Mam k tomu i doplnky, jako prebal. tasku, zimni nanoznik atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
28.11.12 23:26

Ahoj, díky za nabídku, ale sedačku nacvakávací moc potřebuju (mám 2 děti a čekáme 3,takže chci mít všechno co nejjednodušší :D )
a měnit pak sedačku za jinou by bylo snad složitější než kočárek :)

A prodat se snažím taky, ale nikdo kočárek nějak nechce :) :) a to jsem myslela, že Jané je oblíbené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.11.12 23:31

Tak autosedacku si muzes nechat, ne? A vymenit jen podvozek, hlubokou korbu a sportovni sedacku…i kdyz je mi jasny, ze to chces mit komplrt. Za kolik prodavas cely set?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
28.11.12 23:34

Jj, chtěla bych to mít komplet stejné :). Prodávám za 4900 + pošta, nebo předání Brno, celý set…bezadapterový… je v tom sporťák, hl. korba, sedačka, emitex nánožník, taška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
28.11.12 23:38

Tak to se divim, ze to nikdo nechce koupit, ja kdybych shanela kocar, tak ho beru ;) Hele a co si nechat usit nove potahy a polstrovani a ty puvodni zkusit prodat? A kdyby se zatim nedarilo, tak casem muzes prodat kocar ve dvou barvach za vyssi cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.11.12 23:42

Je to těžké, já chtěla před delší dobou na MMB vyměnit kočár, který se jetý prodává kolem 5 tisíc a taky je oblíbený, nabídek jsem dostala několik, ale třeba jak píšeš, za kočárek, který nový stojí 1800,–.Nechápu, že to někoho vůbec napadne.Tak jsem ho prodala a koupila jiný, vyšlo to líp. Jinak asi lepší osobně, kolikrát jsem četla, jak někdo měnil a za pěkný čistý mu přišel rozvrzaný krám…opatrnost asi na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 11:54

No, já kde koukám tak je Jané v takovéto kombinaci min. za 6,5 - 7 tisíc. Tak se právě divím, že ten můj nikdo nechce :)
Každopádně s tou výměnou - já se taky trochu bojím co mi přijde, protože to už zpět nikdo nevezme že jo :(, ale zase chci jiný a když teď nikdo nekupuje :)
Možná by na prodej bylo lepší jaro - jenže to už ho budu potřebovat :(

Taky jsem si říkala, že si ho komplet přešiju, ale zase investovat do materiálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.11.12 14:41

Já myslím, že přešívání je zbytečné, pokud není zničený. Máš moc hezkou barvu. A co tak koukám do inzerce, ty přešívané už tuplem nikdo nechce. Já bych taky nechtěla, přešít si to člověk nechá, když už potahy nestojí za nic…No a když doslouží potahy, je jasné, že i ta konstrukce má něco za sebou. Něco jiného je třeba šislá bouda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 14:48

No, to bych taky řekla, že je nechce nikdo :). Moje potahy jsou jak nové právě :( autosedačka používaná 2měsíce :(. Jen mám vadnou zadní brzdu - klape o kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.11.12 15:12

Brzdu stačí přichytit k tyči gumičkou-silnější. Anebo jestli je manžel zručný, tak my jsme konstrukci připli do svěráku a manžel dotáhl ty nýty po stranách. Dotáhl znamená, že do toho tloukl kladívkem a takovým tím železem na nýty…Prostě princip je, ty volné nýty -na každé straně je jeden-utáhnout. Brzda pak přestane padat.Nebo kdekoliv v cykloservisu by to zvládli, když se jim vysvětlí jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
29.11.12 15:16

:D mám tam gumičku :D
To tlučení by manžel zvládl :D, večer mu to navrhnu :D :D
Já jsem zas kdesi četla, že to v servisu na Jané opravují za 250… ale já to ani nepotřebuji, stačí mi přední brzda a tam mám tu gumku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
7.12.12 19:11
@mhlavinka píše:
Jj, chtěla bych to mít komplet stejné :). Prodávám za 4900 + pošta, nebo předání Brno, celý set…bezadapterový… je v tom sporťák, hl. korba, sedačka, emitex nánožník, taška.

ja byt tebou tak kocar neprodavam, vis ze dobre funguje, jen kvuli barve, mam uplne stejny a miluju tyrkysovou a dala bych ho i holce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
9.12.12 16:01

Ahoj, dneska na MMB někdo shání Janéčko v tvé barvě do 6000,–.Inzerát tam dali dopoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí