Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla bych vyměnit svůj Jané slalom v trojkombinaci za jiný kočárek. Mám ho v barvě tm. modro-zelené (marine), tak bych chtěla holčičí, nebo černý, hnědý atd…
Jenže - zdá se mi, že všechny maminky jsou k výměně kočárku opatrné, nebo mi nabízí kočár který seženu za 500 v bazaru ![]()
Uprimne bych se vymeny taky bala ![]()
Jestli nebude jednodussi prodat a koupit jinde
Ahoj, ja mam barvu zeleno-cervenou, klidnebych vymenila, ale uz nemam autosedacku. Mam k tomu i doplnky, jako prebal. tasku, zimni nanoznik atd…
Ahoj, díky za nabídku, ale sedačku nacvakávací moc potřebuju (mám 2 děti a čekáme 3,takže chci mít všechno co nejjednodušší
)
a měnit pak sedačku za jinou by bylo snad složitější než kočárek ![]()
A prodat se snažím taky, ale nikdo kočárek nějak nechce
a to jsem myslela, že Jané je oblíbené ![]()
Tak autosedacku si muzes nechat, ne? A vymenit jen podvozek, hlubokou korbu a sportovni sedacku…i kdyz je mi jasny, ze to chces mit komplrt. Za kolik prodavas cely set?
Jj, chtěla bych to mít komplet stejné
. Prodávám za 4900 + pošta, nebo předání Brno, celý set…bezadapterový… je v tom sporťák, hl. korba, sedačka, emitex nánožník, taška.
Tak to se divim, ze to nikdo nechce koupit, ja kdybych shanela kocar, tak ho beru
Hele a co si nechat usit nove potahy a polstrovani a ty puvodni zkusit prodat? A kdyby se zatim nedarilo, tak casem muzes prodat kocar ve dvou barvach za vyssi cenu.
Je to těžké, já chtěla před delší dobou na MMB vyměnit kočár, který se jetý prodává kolem 5 tisíc a taky je oblíbený, nabídek jsem dostala několik, ale třeba jak píšeš, za kočárek, který nový stojí 1800,–.Nechápu, že to někoho vůbec napadne.Tak jsem ho prodala a koupila jiný, vyšlo to líp. Jinak asi lepší osobně, kolikrát jsem četla, jak někdo měnil a za pěkný čistý mu přišel rozvrzaný krám…opatrnost asi na místě.
No, já kde koukám tak je Jané v takovéto kombinaci min. za 6,5 - 7 tisíc. Tak se právě divím, že ten můj nikdo nechce ![]()
Každopádně s tou výměnou - já se taky trochu bojím co mi přijde, protože to už zpět nikdo nevezme že jo
, ale zase chci jiný a když teď nikdo nekupuje ![]()
Možná by na prodej bylo lepší jaro - jenže to už ho budu potřebovat ![]()
Taky jsem si říkala, že si ho komplet přešiju, ale zase investovat do materiálu?
Já myslím, že přešívání je zbytečné, pokud není zničený. Máš moc hezkou barvu. A co tak koukám do inzerce, ty přešívané už tuplem nikdo nechce. Já bych taky nechtěla, přešít si to člověk nechá, když už potahy nestojí za nic…No a když doslouží potahy, je jasné, že i ta konstrukce má něco za sebou. Něco jiného je třeba šislá bouda.
No, to bych taky řekla, že je nechce nikdo
. Moje potahy jsou jak nové právě
autosedačka používaná 2měsíce
. Jen mám vadnou zadní brzdu - klape o kolečka.
Brzdu stačí přichytit k tyči gumičkou-silnější. Anebo jestli je manžel zručný, tak my jsme konstrukci připli do svěráku a manžel dotáhl ty nýty po stranách. Dotáhl znamená, že do toho tloukl kladívkem a takovým tím železem na nýty…Prostě princip je, ty volné nýty -na každé straně je jeden-utáhnout. Brzda pak přestane padat.Nebo kdekoliv v cykloservisu by to zvládli, když se jim vysvětlí jak ![]()
mám tam gumičku ![]()
To tlučení by manžel zvládl
, večer mu to navrhnu
![]()
Já jsem zas kdesi četla, že to v servisu na Jané opravují za 250… ale já to ani nepotřebuji, stačí mi přední brzda a tam mám tu gumku ![]()
@mhlavinka píše:
Jj, chtěla bych to mít komplet stejné. Prodávám za 4900 + pošta, nebo předání Brno, celý set…bezadapterový… je v tom sporťák, hl. korba, sedačka, emitex nánožník, taška.
ja byt tebou tak kocar neprodavam, vis ze dobre funguje, jen kvuli barve, mam uplne stejny a miluju tyrkysovou a dala bych ho i holce:-)
Ahoj, dneska na MMB někdo shání Janéčko v tvé barvě do 6000,–.Inzerát tam dali dopoledne…