Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, prosím o radu všechny, které vlastní Jané Slalom Pro. Mám doma Jané Slalom Reverse(ten s otočnou sedačkou).Teď jsem se rozhodla ho prodat a koupit starší Jané Slalom(neotočný 2010).Je to hlavně kvůli prostoru, Když do Reversu dám fusak a více oblečené dítě(rok a půl),nedopnu madlo před dítětem a když už, tak už se tam ani nehne. Otázka zní, jestli se mi vyplatí kočárky vyměnit. Je v klasickém Janéčku dost prostoru pod madlem? Nerada bych zjistila, že jsem si pořídila další prťavý kočárek. Díky za radu
Máte zkušenost s Jané Slalom Reverse?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ReverseMám jané 2009 a místa je tam habaděj. Vozil se v něm kamarádky kluk, 18měs, 12kg a místa měl okolo dost
Reverse je menší, protože je otočný sedák. Holt něco za něco. Skoč si někam do obchodu a můžeš to i omrknout
Nebo koukej venku, má ho hodně maminek, tak můžeš nějakou i poprosit a poptat se
@petrul A můžu se ještě zeptat, jaké máš u toho kočárku polohování zad? A je ta opěrka zad dost dlouhá i pro větší dítě? Janéčka docela často vídám, ale bohužel vždy jen na chvilku a nepoznám rok výroby
Sestra vozi ted malou - 2 roky a 3 mesice v Jane Slalom Pro i s fusakem a uplne v pohode se vleze…my si ted kupovali Jane Slalom Pro i pro sebe a srovnavali jsme v obchode prave s Reversem a je opravdu o hodne mensi a prave to madlo nas zarazilo, ze se tam to dite za chvilku nemuze vlezt…takze urcite si dalsi prtavy kocarek nekoupis ![]()
Mam Jane slalom 2009 a mista je tam spousta. Vozim syna, ktery ma 2 roky a 3 mesice, vleze se tam i s fusakem..Pravda je, ze malej vazi jen 12 kilo, ale myslim, ze i kdyby byl vetsi, tak se tam vejde.. ![]()
@marfra a vy máte jaký rok výroby? Má stejné polohování zad jako reverse?
@fifinka609 no sestra uz ma starsi, po 2 detech, myslim ze rok 2006…my mame ted novy 2012.....to polohovani bohuzel nevim…my jsme si v prodejne jen postavili vedle sebe tyto 2 kocarky a na prvni pohled bylo videt, ze ten Revers je ohodne mensi
takze jsme ho dal uz ani nestudovali
Mám jané limit. kol. 2011 a dcera má 3 roky a 3měsíce a vleze se tam krásně. Dnes spala venku 3 hodiny. Má tam fusak a nánožník. Je drobná má 11kg a měří 95 cm. ![]()
@fifinka609 píše:
@petrul A můžu se ještě zeptat, jaké máš u toho kočárku polohování zad? A je ta opěrka zad dost dlouhá i pro větší dítě? Janéčka docela často vídám, ale bohužel vždy jen na chvilku a nepoznám rok výroby
tak kecám, mám rok 2006… polohování je na pásky, proto je kočár tak lehký. Ovládá se to úplně bez problému. To mají snad všechny janéčka. Zádová opěrka má 46cm, šířka sedáku 34cm a délka 43