Výměna kotle (kotlíková dotace)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
13.5.19 13:42

Koukni na eb kotlikove dotace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanney
13.5.19 13:44
  • Citovat
  • Upravit
33319
13.5.19 13:44

@StM90 Tak pokud někdo prodává dům teď, tak asi tak jak je, těžko vám tam bude měnit kotel :think: To si musíte pak vyřídit vy, pokud to koupíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
13.5.19 13:49

@arinecka : peníze na to budeme mít, ale když jsou ty dotace, tak proč toho nevyužít…já jen jestli je třeba možné o to zažádat když to ješte naše nebude, jestli jim nebudou třeba stačit papíry o tom, že to kupujeme

• Citovat
  • Upravit
12330
13.5.19 14:00

Záleží jaký je tam kotel, jestli byste na dotaci vůbec měli nárok. Budete si muset počkat na další kolo, jestli nějaké bude. Někde už jsou dotace vybrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
13.5.19 14:03

Není tak snadné dostat dotaci, spíš jí nedostaneš, než že to všechno zvládneš vyřídit. A je s tím dost papírování a práce, pochybuju, že se s tím bude chtít starý majitel crcat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
13.5.19 14:08

Zkusim zajít na úřad a pozeptat se tam a uvidíme co se dá dělat, ale asi nejspíš budem muset to zaplatit se svého

• Citovat
  • Upravit
33319
13.5.19 14:12
@StM90 píše:
@arinecka : peníze na to budeme mít, ale když jsou ty dotace, tak proč toho nevyužít…já jen jestli je třeba možné o to zažádat když to ješte naše nebude, jestli jim nebudou třeba stačit papíry o tom, že to kupujeme

Tak to netuším, podívej se na stránky těch dotací. Ale řekla bych že už tedˇbude vyčerpáno, takže šance na získání je hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StM90
13.5.19 14:24

@arinecka : teď jsem koukala na stránku a v našem kraji budou davát výzvu až v září, tak to možná stihneme, ale prý dotaci dostanou jen ty co mají zateplený barák a to mi mít nebudem, takže to nedostanem

• Citovat
  • Upravit
33319
13.5.19 14:31

@StM90 Aha, tak to je smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.19 15:57

Na kole na tuhá paliva dotace už nejsou. A tím myslím 5 třídu a eko design - to máme my, ještě loni dotace platily na tyto kotle. Dávají už jen na čerpadla, plyn a bio kotle - pelety, dřevo. Ale ne kombinované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
13.5.19 16:44
@iiiv píše:
Záleží jaký je tam kotel, jestli byste na dotaci vůbec měli nárok. Budete si muset počkat na další kolo, jestli nějaké bude. Někde už jsou dotace vybrané.

Zadne dalsi kolo nebude. Tohle je posledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.5.19 18:11
@Cenarius píše:
Zadne dalsi kolo nebude. Tohle je posledni.

myslela jsem si to, ale jistá jsem si nebyla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.20 10:01

Tepelné čerpadlo

Zdravím, chci se zeptat, jestli náhodou neví někdo z Vás, jestli ještě není možnost dotace u výměny starého kotle za tepelné čerpadlo. Děkuji za info. Michaela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.5.20 10:32
@michaelambs píše:
Zdravím, chci se zeptat, jestli náhodou neví někdo z Vás, jestli ještě není možnost dotace u výměny starého kotle za tepelné čerpadlo. Děkuji za info. Michaela.

My jsme podávali žádost loni. A teprve teď se ta žádost řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí