Výměna názorů s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.9.19 13:29

Proč se chováš tak podřízeně? O takový život stojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.9.19 13:30
@krysoleta píše:
@wildcherry Těžko říct, já takové chování neznám. Na mě by muž nekřičel, kdybych mu těhotná řekla, že se necítím a nechci jet. Navíc když nechci trávit čas střízlivá mezi opilými. Ať se raději baví po svém a nekazím tam náladu. Maximálně by mě požádal o ten odvoz, kdyby ho neměl kdo cestou nabrat. Taxi jsme si nikdy nevolali, ty šílené peníze tady nám je líto za to utratit. To by se raději kousl a jel na kole.

U nás presne tak… Neznam to, ze by me manžel nutil jet někam kam nechci a jeste k tomu tehotnou. Proste by jel sam a snazil by si sehnat odvoz. Pak možná by se zeptal, zda bych nepřijela, ale to fakt v krajni nouzi a troufam si tvrdit, ze kdybych řekla, ze me i bolí břicho, nezkousel by na me nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.9.19 13:48

Tak, měli jste prostě normálně mluvit, v klidu, s úsměvem,
Nechtělo se ti tam, on tě tam chtěl - otázka proč? Kvůli odvozu? Ok, přijedu pro tebe ;). Kvůli pochlubení? Ok, hodím tě tam, dám si tam jedno kafe, pokecám a za hodinu odjíždím, a až budeš chtít dom, zavolej ;) ). Začal by po tobě štěkat? Ok, tak se tam dostaň jak chceš, když se mnou neumíš mluvit jako normální člověk, já si jdu sednout a dát nohy hore… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
23.9.19 14:22

@Chytrak :potlesk: přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
23.9.19 21:26
@Anonymní píše: … Asi se rozhodl z nudy no, ale co já s tím že jo. Jasně, kdyby jsem mu to slíbila tak neřeknu ani ň.

Ale ty jsi ve výsledku neřekla ani ň, však co ty s tím, že. Pokud ty, dospělá žena, něco nechceš, proč se do toho necháš natlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
23.9.19 22:09

Ne, opravdu bych nejela unavená a s bolestmi někam, kam nechci, kde mi bude zima a nebudu se bavit a budu se koukat, jak se přítel opíjí. Takže bych řekla ne už na začátku. Můj muž by mě nenutil, ani by na mně neřval.
Takže bych řekla, že nejde o sobotní akci, ale spíš celkově o to, jak se k sobě navzájem chováte. To byste měli vyřešit, než se narodí dítě.
A doufám, že to zase nebude klasická písnička „přítel je úžasnej, miluje mě, snese mi modré z nebe, ale jen do té doby, dokud dělám co chce on“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
23.9.19 23:34

Mě to jako výměna názorů nepřijde. Spíš jako vydupání si svého malého smrada. Až se ti bude dítě válet v obchodě že chce coca-colu taky ji hned popadneš z regálu? Smrada bych po právu překročil, popadl ledový čaj, ten na něj chrstl a šel ho s úsměvem zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
24.9.19 08:46

Mě to spíše přijde, že prostě potřeboval hodit a pak byl naštvaný, když ty jsi nechtěla protože by musel řídit a nemohl pít. To mi přijde jako hádka z jeho strany. A nebo jsi ho tam měla zavézt, řict mu ať tam přespí nebo ať se dopraví domů jak chce. Nejsi jeho taxi služba. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí