Výměna názorů s přítelem

Anonymní
23.9.19 11:45

Výměna názorů (s přítelem)

Ahoj, myslíte že jsem to fakt přehnala?
Jsem ve 32 tt. Přítel chtěl jet v sobotu večer na grilovačku ke kamarádovi. Mě se prostě nechtělo. Venku už je na sezení dle mě zima, nikoho jsem tam neznala + to byli hlavně kolegové z jeho práce, takže se bavili jen o práci a já tam seděla jak pecka a mrznula. Přítel do sebe teda kropil pivo, ale když si poručil rum s kolou už mě rupli nervy a byla jsem po 2h tam protivná, že říkal „jen na chvíli a pojedeme, že mu tu prostě dřepet nebudu, že se nebavím že jsem střízlivá a to co jim mě nepřijde vtipný“. Prostě hnusně no. Jenže jsem mu před odjezdem říkala, že nejedu. Že je tam zima, pomalu nemám co na sebe teď pořádně a hlavně, celý den jsem uklízela dům, prádlo k tomu mě ještě pobolivalo břicho a hlavně můj zadek slavných hemeroidů a žáha mi zkazili celý den bolesti. Spíš jsem chtěla už odpočívat a ne někam jet a ještě řídit v noci zpět. Prostě se mi nechtělo a poslala jsem ho tam samotného. Sám nechtěl, když se mu nedařilo mě přemluvit hezky, začal křičet, jakože proč to pro něj nemůžu udělat, že taky dělá první poslední a kdesi cosi. Takže jsem nakonec jela, než tohle poslouchat, ale musela jsem se doprošovat odjezdu. Už se mi chtělo fakt spát a ještě k tomu řídit.
Myslím, že mi bude ještě chvíli vyčítat, že se mě musel doprošovat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
23.9.19 11:54

Mělas ho tam odvézt a pak pro něj přijet, případně ho nechat, ať tam přespí. Když se ti nechtělo. Takovýhle sebeobětování vždycky vyústí ve frustraci. Nicméně křikem by ze mě partner fakt nic nevymámil. Zkuste si příště narovinu říct, co si o dané situaci myslíte. Pak spíš domluvíte nějaký kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Ona to nebyla výměna názorů, ale hádka a partner je trošku dost manipulativní hysterka.

Pokud chce jet na pařbu, tak ať si zavolá uber - těhotná partnerka fakt není designovaný řidič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903

Tak jsi ho tam měla jen odvézt chvíli pobyt a pak si pro něj zase přijet nebo ho nechat ať se dopraví domu sám :nevim: nebo prostě říct nejedu :nevim: jste snad dospělý a schopný se dohodnout a on by měl chápat že už nejsi teď nadšená na mejdan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.9.19 11:55

Jinak teda příště až zase bude zkoušet vynutit něco křikem jak vzteklé tříleté batole, tak udrž klid a jasně se vymezuj, že tohle na tebe fakt nemá zkoušet.

pro inspiraci doporučuju metodu nenásilné komunikace.

https://uloz.to/…kace-ocr-pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.9.19 12:05

Mám z toho pocit, že tě chtěl použít jen jako taxík. Vůbec nešlo o to, abys mu dělala doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.9.19 12:14

Úplně běžně tohle řešíme tak, že manžela odvezu a pak pro něj přijedu. Jsou to takové laskavosti, které si vzájemně oplacime, takže v tom nevidím žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.19 12:15

Mne to prijde divny od vas obou.Ze ma akci o kterou si vedela, ze stoji i s tebou-vedela, ale tehotna si musela doma litat jak hadr na kostesti, misto toho -by si odpocivala. I dokonce, kdyz ti nebylo dobre od zahy a bolesti bricha, mi prijde na palici uz uplne. Misto uklizeni, sis mohla jet koupit neco na sebe, ne pak brblat ze nemas v cem jit. Podle me k hadce doslo az po tom, co te videl delat vsechno mozny, jen ne snahu jet a pak si to litostive otocila na tehotenske bolesti a neprijemnosti. Nemel te tlacit jet, nemel na tebe byt hnusny, ale uplne chapu, kdyby uvnitr byl z tebe zklamany a myslel si svoje.Ale jak rikam, hnusny byt nemel, ale asi nevedel jak ti to dat najevo.Ze si nakonec jela, bylo tve rozhodnuti a strasne to protrpela, to taky chapu, ja bych mela naladu jak papuc taky, ale co nechapu nejvic, kdyz si dospela a tehotna osoba, proc si nejela domu v momente, kdy ses citila tak, jak ses citila a misto toho mezla ve spolecnosti spolecensky unavenych lidi.Mohl si vzit domu taxika, mohl prespat atd.Ve finale si za to cele muzes sama i kdyz jak rikam, neschvaluji, ze byl na tebe zly.

Příspěvek upraven 23.09.19 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.19 12:17
@krysoleta píše:
Mám z toho pocit, že tě chtěl použít jen jako taxík. Vůbec nešlo o to, abys mu dělala doprovod.

A ja si myslim opak. Kdyby chtel jen taxik, tak nebude z toho takova scena, normalne ho odveze. A nebo si taxik snad vezme ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.9.19 12:31

@wildcherry Těžko říct, já takové chování neznám. Na mě by muž nekřičel, kdybych mu těhotná řekla, že se necítím a nechci jet. Navíc když nechci trávit čas střízlivá mezi opilými. Ať se raději baví po svém a nekazím tam náladu. Maximálně by mě požádal o ten odvoz, kdyby ho neměl kdo cestou nabrat. Taxi jsme si nikdy nevolali, ty šílené peníze tady nám je líto za to utratit. To by se raději kousl a jel na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 12:42

Nechtěl aby jsem jela zbytečně tam a zpět. Nechtěl, aby jsem jsem jela sama večer domů. Prostě mě tam zdržoval co se jen dalo. :nevim:
Jinak. Ano věděla jsem, že v sobotu něco je, ale byl v práci a když přijel, rozhodl se. Já mu řekla jasně, že se necítím už nikam chodit na noc bavit už na začátku, že se mi prostě nechce ať jede sam. On zase, že jemu se teda taky nechce a že se nepojede. Potom v ten den přijde s tím, že na chvíli pojedeme? Asi se rozhodl z nudy no, ale co já s tím že jo. Jasně, kdyby jsem mu to slíbila tak neřeknu ani ň.

• Citovat
  • Upravit
53190
23.9.19 12:47

Chováte se jako malý oba dva. Ty fňukáš, že ti tam je zima a nudíš se a on tě tam přesto drží. Pokud to skutečně byli spíš jeho kamarádi, se kterými si nemáš co říct a nemají s sebou třeba partnerky, tak u toho bys nemusela být ani jako těhotná nebo netěhotná ani v zimě ani v létě. Pokud tě tam z nějakého důvodu chtěl a tys to věděla dopředu, nemusela jsi gruntovat barák, mohlas odpočívat přes den, sehnat si někde pár dek a pokusit se večer bavit. Pokud se ti vážně nechtělo, mělas mu to říct dopředu a navrhnout například, že ho tam hodíš a zpět ať si vezme taxíka, nebo pro něj sjedeš řekněme do 23:00. Nějak spolu vůbec neumíte komunikovat se mi zdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
23.9.19 12:52
@Anonymní píše:
Nechtěl aby jsem jela zbytečně tam a zpět. Nechtěl, aby jsem jsem jela sama večer domů. Prostě mě tam zdržoval co se jen dalo. :nevim:
Jinak. Ano věděla jsem, že v sobotu něco je, ale byl v práci a když přijel, rozhodl se. Já mu řekla jasně, že se necítím už nikam chodit na noc bavit už na začátku, že se mi prostě nechce ať jede sam. On zase, že jemu se teda taky nechce a že se nepojede. Potom v ten den přijde s tím, že na chvíli pojedeme? Asi se rozhodl z nudy no, ale co já s tím že jo. Jasně, kdyby jsem mu to slíbila tak neřeknu ani ň.

On nechtěl to a tamto, on chtěl to a tamto. Bohužel se tam začal náramně bavit a tys to slízla. Měla ses sebrat a jet a ať zavolá, až bude chtít vyzvednout. A ne že nechtěl. Opilému stejně nic nevysvětlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
23.9.19 13:23
@Čičorečka píše:
Mělas ho tam odvézt a pak pro něj přijet, případně ho nechat, ať tam přespí. Když se ti nechtělo. Takovýhle sebeobětování vždycky vyústí ve frustraci. Nicméně křikem by ze mě partner fakt nic nevymámil. Zkuste si příště narovinu říct, co si o dané situaci myslíte. Pak spíš domluvíte nějaký kompromis.

tak tak.
On na tebe neměl vyjet, ty ses neměla nechat ukecat a když už, tak neprudit, on, když viděl, že ti je zima a né zrovna dobře, měl tě buď nechat jet domů, nebo se i on zvednout a odjet oba.
Vlastně to je krásný příklad toho, jak jste udělali úplně, ale úplně všechno přesně naopak, než by bylo vhodné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
23.9.19 13:25
@Anonymní píše:
Jinak. Ano věděla jsem, že v sobotu něco je, ale byl v práci a když přijel, rozhodl se. Já mu řekla jasně, že se necítím už nikam chodit na noc bavit už na začátku, že se mi prostě nechce ať jede sam. On zase, že jemu se teda taky nechce a že se nepojede. Potom v ten den přijde s tím, že na chvíli pojedeme? Asi se rozhodl z nudy no, ale co já s tím že jo. Jasně, kdyby jsem mu to slíbila tak neřeknu ani ň.

Jste jako 2 decka co cekaji decko, neumi se spolu bavit a vubec nevi co chteji. On na tebe jeci at te dotlaci k tomu co chce a ty delas to co nechces at mas klid nicmene ho nemas a jsi pak o to vic nasrana. Takhle spokojene partnerstvi urcite nefunguje. Kazdopadne verim, ze po narozeni budete mit jeste hodne veselo kdyz doted neumite vyresit takovouhle jednoduchou blbost jako grilovacka ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí