Výměna pasu

279
19.2.22 21:54

Výměna pasu

Nevíte prosím někdo? Když si zažádám o výměnu pasu, než mi vystaví nový, mohu na ten starý ještě někam jet nebo bude neplatný, do doby než mi vystaví nový?
Zrovna se mi to tak sešlo, že během dvou měsíců potřebuji vyměnit pas, ale taky zároveň potřebuji cestovat. Děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
19.2.22 22:01

@elza12 Většina států, naprostá většina, chce, aby byl cestovní pas platný alespoň ještě dalších 6 měsíců po vstupu na jejich území. To, že máš zažádáno o nový není podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
19.2.22 22:11
@elza12 píše:
Nevíte prosím někdo? Když si zažádám o výměnu pasu, než mi vystaví nový, mohu na ten starý ještě někam jet nebo bude neplatný, do doby než mi vystaví nový?
Zrovna se mi to tak sešlo, že během dvou měsíců potřebuji vyměnit pas, ale taky zároveň potřebuji cestovat. Děkuju za odpovědi

Muzes mit klidne dva pasy, oba platne. Ale fakt si zkontroluj, jakou platnost musi mit do dane zeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.2.22 22:20
@vokishka píše:
Muzes mit klidne dva pasy, oba platne. Ale fakt si zkontroluj, jakou platnost musi mit do dane zeme

Děkuju. Takže pokud si zažádám, ten starý mi neseberou a můžu na něj ještě cestovat? Platnost mám ještě 10 měsíců. Ale pak odcestuju a nedostanu se sem cca těch půl roku tak ať mám radši nový už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65665
19.2.22 22:22

Neseberou, kdyz je platny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie